|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj kupiti?
17.11.2008 12:43:17   
lenika
Vsako leto imava probleme kaj kupiti babicam in dedkom z novoletna darila. Zato me zanimajo vaši predlogi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 12:47:41   
Anonimen
Jaz mojim in njegovim starim staršem spečem piškotke, dam zraven kkšno kavico, pa šnops z raznoraznimi zeliški k ga moj dela.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 12:48:45   
ninini
Dam delat koledar z slikicami otrok in so ful veseli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 12:50:22   
blaža
Če jim učke še dobro služijo( če ne pa očala) in če imajo knjige radi, jim lahko kupiš kakšno žepno knjigo. Zdej jih je pa res dosti na razpolago.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 12:53:19   
Korina1
ninini zanima me kam daš delat koledar s slikami in ali to naročiš preko spleta?
Ker letos imam jaz to v planu pa ne vem na koga naj se obrnem. Foto tabor ima koledarje po 2.90€ vendar moraš oddati naročilo osebno. Vsepovsod drugje je cena dosti višja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 12:55:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninini

Dam delat koledar z slikicami otrok in so ful veseli.


Res dobra ideja! Kam pa daš to delat in koliko časa pred obdarovanjem je treba dat delat?


Drugače pa se ne obremenjujem preveč z darili, v glavnem simbolika - buteljke, šampanjci, žganica itd. Jim več pomeni, če kdaj kaj skuham in prinesem, pripeljem malega tja, da se preživi nekaj časa z njimi no user posted image

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 12:58:16   
ninini
Pri nas sta dva foto studia ki to delata in jaz grem tja osebno.Za ceno točno ne vem  ker za letos še nisem šla lani pa je bil komplet 3  koledarji po trije listi(4 meseci na enem listu) okrog 10 e imaš pa ful izbiro  tud 12 listne ....

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 13:00:56   
Anonimen
Pri nas sta dva foto studia ki to delata


Dve vprašanji:

1.) Kje natanko je "pri nas" in 2.) Kako se imanujeta ta dva foto studia? user posted image

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 13:03:20   
ninini
Slovenj gradec  naredijo  v  parih dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 13:07:56   
Felicita
dm ma 12 listne in namizne koledarje od 15-21€... jest sm ga lani dala narest pa je res lep.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 13:15:58   
ThinkPink
Hmmm...babicam - kake tople rokavičke, bombonierica, rutica, kaka ne preveč draga dišavica, čaj+med, morda kakšen okrasni namizni prtiček, kaj lepega kičastega za okras (tega je okoli božiča vse polno), čokolada+fotke vnukov (babice in dedki ponavadi ful jamrajo nad digitalci, saj otroke nonstop slikamo z njimi, fotk pa ne vidijo nobenih - zato je res fajn, če izdelaš kakšen albumček njih z vnuki), sestavine za potico - potem pa se lahko naslednji dan povabiš nanjo...

dedkom - rokavice, kapa, šal ali nogavice (klasika), dobra buteljka, kaj žganega, brivnik ali karkoli povezanega z britje (aftershave npr.), kaj tehničnega - škatlo z orodjem, copati, ...

za oba skupaj - karta za kopanje v toplicah (če se rada kopata), vstopnica za kakšno gledališko predstavo, za pol leta ali leto jima plačaš naročnino kakega cajtnga.


(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 13:56:52   
ninini
IZVIRNO SPOROČILO: ninini

naredijo  v  parih dneh.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 14:55:57   
t5t6
Jaz darila kupujem skozi vse leto. Imam seznam na katerega si zapisujem kakšne ideje, pa če kdo kaj omeni kaj mu je všeč. S tem sistemom lahko res izberem tisto kar je za določeno osebo primerno, pa tudi finančno je bolj ugodno saj lahko stvar kupim ko je v kaki akciji in še stroški se razporedijo. Letos sem mu kupila sp perilo od skinya, ker sva šla poleti mimo ene izložbe omenil je, da mu je komplet zelo všeč, naslednji dan pa sem ga šla kupit. Tudi rojstnodnevna darila imam vedno na zalogi.user posted image

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 14:59:36   
t5t6
Lahko prosim nekdo moj prejšnji odgovor prestavi na temo novoletna darila, ker sem odgovor pomotoma vpisala na napačni temi. Hvala

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 21:39:36   
glen
Jaz sem ravno včeraj preko digifotolab-a naročila foto knjige



(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kaj kupiti?
17.11.2008 21:49:53   
Mišni
Najteže mi je zammojega očeta darilo kupit. Lani sem mu zbirko raznih malo bolj posebnih  čajev. Jih rad pije pozimi, tako da to se mi je zdelo fajn darilo.
Za mami pa ne vem ... kakšne dišeče palčke ali olja, ki se jih da nad svečko, s kakšnih podstavkom, kaj takega.

Sicer sem pa letos videla v Teri pomarančni liker v eni lepi ozki steklenici in pa vinski liker. To dvoje bom kupila, bom že za koga za darilo porabila.user posted image

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kaj kupiti?
18.11.2008 8:47:28   
lenika
Ja tole s koledarji smo mi že lani uporabili, je bilo super, ampak ne moremo  letos enako.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kaj kupiti?
18.11.2008 11:39:44   
ronja
Tvoji babici in dedku ali svojim staršem? Njegovi babici bova verjetno dala kak domači liker, bo še najbolj vesela (ona ima moto: vino, pivo, vse je dobro, a ni ga čez žganeuser posted image . Stara je ohoho, tako da ji nimamo kaj plozat, pa saj kadar je sama niti ne pije, v družbi pa zelo radauser posted image )

Pri nas se moram vedno spomnit še več daril, ker imata tašča in moj oče rd v decembru... In meni se zdi ful grdo, da bi dobila samo eno darilo samo zato, ker mata to smolo, da sta rojena decembra (tudi zato si želim rodit januarja, pa ne čisto na začetkuuser posted image - in bom jezna, če bo kdo hotel mali dat eno darilo za obojeuser posted image - ker taprva bo ziher dobila dve darili, naj bo pošteno!).

No, letos bova dala obema kofetarjema (tašči in očetu) za novo leto pladenj za nosit kavo z motivom kave, pa kavico, stepalec za smetano (moram še preverit, če ga tašča že ima), žličko za kavo, poslikane skodelice (to bom seveda sama poslikala s takim motivom, kot jima je všeč - različno, sevedauser posted image )...
Pa okvirčke s slikami od tamale, tašči bom pa naredila silhutete vseh njenih vnukov v takih starinskih okvirčkih. Tastu bom sešila en flis za na ribičijo, za mojo mami pa še nimam nobene idejeuser posted image . Grozno, sva strašno različni in se mi zdi, da nikoli ne zadaneva... kar si želi, si itak kupi, novosti ne mara niti poizkusit, pa že tako bolj čudno sprejema darila... ne vem, kaj naj, mogoče bi bila še najbolj vesela ene zlate verižiceuser posted image (sklepam po tem, da ona to meni daje, čeprav še v življenju nikoli nisem prostovoljno česa takega dala gor...)

Svojim staršem dam dostikrat kake knjige, vedno pogledam vse možno na sejmu, pa potem še v knjigarnah in kupim za vsakega kaj. S tem navadno zadanem, ker jih pač že toliko poznamuser posted image (vsaj za lubija, brata in očeta vedno trofimuser posted image ). Najrajši dam nekaj takega, kar ne vejo da obstaja, zato si niti ne bi mogli kupit, pa jim je ful všeč. (recimo bratu Odštekonomijo - študira ekonomijo in mu je bila ful všeč, jo je prebral v 2 dneh - pa sicer ni glih največji prijatelj knijg, ko je bil mlajši sem mu dala Blazno resno o seksu,... očetu pa kake poljudno znanstvene, pri Učilih jih imajo veliko in s tem nikoli ne zgrešim - dostikrat lahko še v predavanjih uporabi, pravi, da je lih tok, da njegovi študentje še razumejouser posted image . In mi ful srček zaigra, ko reče: "Pa kje ti to najdeš? Ful fajn knjiga, kje jih ti stakneš, jaz jih nikoli ne vidim")

Za rd bova očetu dala komplet fondi, ker rad koga povabi, tašči pa bova dala motiko, grabljice, lopatko,... semena, rokavice... skratka vse za vrt, ker sta zdaj kupila vikend v gorah, kjer bosta imela njivico/vrt. to je bolj ali manj vse že kupljeno - kupujeva sproti, ko vidiva kaj takega, kar bi bilo fino za nekoga in potem nimava mrzlice konec dec. Jaz vedno že celo leto študiram, lubi se mi pa vedno smeji, saj je še par mesecev... POtem je pa vedno vesel, da mam že idejo in dostikrat že kupljenouser posted image .

Jaz navadno gledam, kaj nekdo rabi, s čim se ukvarja in mu/ji kupim/naredim nekaj, kar bi mu/ji prav prišlo, pa si mogoče sam/a ne bi privoščil/a, ali pa sploh ne ve, da obstaja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kaj kupiti?
18.11.2008 15:49:35   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
..kaj kupiti babicam in dedkom z novoletna darila.

Aja, še to. user posted image



Ja, letos jim kupi kaj bolj dragega.  user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kaj kupiti?
18.11.2008 16:50:53   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: lenika
..kaj kupiti babicam in dedkom z novoletna darila.

Aja, še to. user posted image



Ja, letos jim kupi kaj bolj dragega.  user posted image



user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kaj kupiti?
19.11.2008 9:51:16   
Čupka
Babicama in dedkoma sva že večkrat pripravila košarcio z dobrotami, ki jih imajo radi, pa si jih zaradi draginje ne privoščijo.....tako se znajde v košarici malo pršutka, dobre olive, dober sir, buteljka dobrega vina, kavica, kvalitetna čokolada in še kaka malenkost. Vedno so zelo, zelo veseli.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kaj kupiti?
19.11.2008 11:14:13   
ThinkPink
Babicama in dedkoma sva že večkrat pripravila košarcio z dobrotami, ki jih imajo radi, pa si jih zaradi draginje ne privoščijo.....tako se znajde v košarici malo pršutka, dobre olive, dober sir, buteljka dobrega vina, kavica, kvalitetna čokolada in še kaka malenkost. Vedno so zelo, zelo veseli.


Zdaj pa si tudi meni dala dobro idejo...user posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kaj kupiti?
19.11.2008 11:40:16   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Babicama in dedkoma sva že večkrat pripravila košarcio z dobrotami, ki jih imajo radi, pa si jih zaradi draginje ne privoščijo.....tako se znajde v košarici malo pršutka, dobre olive, dober sir, buteljka dobrega vina, kavica, kvalitetna čokolada in še kaka malenkost. Vedno so zelo, zelo veseli.


Zdaj pa si tudi meni dala dobro idejo...user posted image


Me veseli! A ni fino, da so darila uporabna, pa še okusnauser posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?