Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 22:17:11
|
|
|
|
katjakokol
|
monchy kako je bilo praznovanje prve svecke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 22:18:01
|
|
|
|
katjakokol
|
je bilo veselo ne joj ki je se to ko bo tak lustno pri nas se ze veselim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:13:27
|
|
|
|
tatly
|
oj..prespali celo noc niti enkrat nismo noska spucali zakasljala je zdaj 1,,in je dobre volje glede imen midva sma se strinjala od zacetka da ce bo puncka bo stella za fantka nisma vedla in ce bo druga puncka sma oba za da bo briana selina
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:16:21
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Midva sma tudi prelistala knjižico imen, pa si izpisala tiste, ki so nama bla lepa. Dušan je predlagal Mark, jaz sem navijala za FILIPA!! Za punčko pa nisma mela pripravljenega niti enega imena, ker nisma mela pojma. HB, da sma vedla, da je fantek. Če pa bomo še kdaj meli dojenčka, pa že mama ime
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že spila čaj, da sem se malo segrela. anej pa je danes mel neko čudno noč.- se zbudi in kriči(ne joka)in me kar pretepe ko ga čem potolažit in to se je zgodilo ene dvakrat. aha imena; jaz sem kar sama vse izbrala, no za punčko sem povedala kaj bo pa se ja matjaž strinjal, za fantka pa se mi je dopalo samo ime anej in potem sem hotela,da ma dve imeni in je še moj dodal ian(sem pa rekla da more bit na tri črke) no in tako imamo ime Anej Ian. zaj pa še nisem ziher, za fantka mam spet eno samo in edino ime, ki se mi dopade- ta drugo pa še ne vem oz nisem ziher. za punčko pa bo verjetno ostalo isto ime kot sma ga izbrala prvič.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:33:16
|
|
|
|
tatly
|
deja zaupaj namimena
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
saj mislim, da sem jih enkrat že pisala, ko me je že ena spraševala. no če bo punčka bo verjetno Danaja Tea, če pa fantek pa Liam Neo- ampak tu se še odločam o drugem imenu, Liam bo ziher
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:38:03
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! tia pa je spala od 19h včeraj, pa celo noč, vendar zelo slabo. nonstop nekaj jamra, pa začne cviliti, zaj že od starega leta bol slabo spima. kaj bi ji ostale posledice od tistega silvestrskega razbijanja pod našim oknom, pa jo je strah? saj ona še zaj spi, samo pol 7 je bla čist v luftu in je mene prebudila, ona pa nazaj zaspala. včeraj sem prodala posteljo, ki sem si jo kupla ko sem še bla doma, in sma jo zaj mela tu v tej sobi, ki bo tiina, pa sma tak rekla,da more potem vse iz te sobe ven, da bodo tu samo tiine stvari in se je ponudla priložnost da posteljo oddama, pa je že včeraj moj brat prišel po njo. zaj mi je pa tak prazna soba, sem včeraj cel večer jamrala, kam bom cote devala( ki sem jih z štrika dol samo metala na posteljo) zaj še pa niti rezervnega stola nimam
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:44:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 midva z mojim pa sva zdaj kartala zdaj pa on dela večerjo... Zlati mož ja, no, saj, ko mu je je res zlat, samo kaj, ko se mu tako rado zgodi, da kaj zabluzi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:45:05
|
|
|
|
tatly
|
deja-svetovna imena-kje si jih nasla? petra-mogoce je jo res se strah saj se bo postimalo,
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:45:59
|
|
|
|
tatly
|
monchy-kako je uspelo praznovanje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa zadne dni, tak.. ne vem kak bi temu rekla, samo bi nekaj pospravljala pa delala, pa najrajši bi mojega poslala, da se sobe delajo. ne vem kaj mi je ni pa saj da ne bo zaj kera mislila, da mamo spucano v nulo- si rečem, danes bom pa to pa to naredla potem pa na rr visim in potem končno eno zadevo naredim in je že dan okoli . za danes mam tudi v planu okna pomit, pa vse posesat pa gor pobrisat( ampak to verjetno ne bo šlo, ker me hitro križ boli)vsaj en prostor če mi uspe je super. pa še tam ko bodo sobe sem se hotela spravit malo pucat samo je mrzzzlooooooo!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:48:05
|
|
|
|
ada2
|
kam bom cote devala( ki sem jih z štrika dol samo metala na posteljo) zaj še pa niti rezervnega stola nimam naredi tako kot jaz, nabavi si en škaf, ki bo samo za čiste cote, ki čakajo peglanje in jih potem odlagaj tja. jaz zdaj, odkar prakticiram sprotno peglanje imam večino časa ta škaf prazen in se ponavadi adam notri spravi in se igra. pa ne zavzame dosti prostora, ga imam kar pri omari v spalnici na tleh.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly deja-svetovna imena-kje si jih nasla? petra-mogoce je jo res se strah saj se bo postimalo, No ko sem prvič izbirala za punčko sem rekla tea bo ampak ne more biti samo tea. no in sem pisala imena na list, ki so mi bla všeč pa potem primerjala kaj najboljše k tei paše za fantka pa sem potem so sma že za aneja izbrala ime enkrat tu na foromu zasledila liam, neo pa je iz enega filma(matrice če se ne motim )
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:49:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly deja zaupaj namimena sem glih hotela komentirat kak ste skrivnostne z imeni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:50:16
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 saj mislim, da sem jih enkrat že pisala, ko me je že ena spraševala. no če bo punčka bo verjetno Danaja Tea, če pa fantek pa Liam Neo- ampak tu se še odločam o drugem imenu, Liam bo ziher Meni je Liam tudi ful lepo! Deja, kaj pa da ma Anej kakšne nočne more? Naš Mark, odkar gleda risanke na Boomerang-u, se ful zbuja in mi skoz razlaga, da je v sobi črni maček in ful ful težko zaspi nazaj. Zato smo risanke ukinili- če gleda, gleda na internetu nodija, pa še to čimmanj, rajši rišema, packama, plešema...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:52:21
|
|
|
|
ada2
|
katja če imaš 12 pregled se lahko dobimo na kavi, mi2 s suncicico se dobiva. kdaj pa imaš? jaz ga imam ob 12.45, nisva pa se še uspele zmenit kdaj se dobiva.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča mogoče. samo ne vem od kod. res je da dosti gleda risanke ampak na baby tv- tam pa ni nekih "pravih" risank. kaj je mogoče luna? vem, da smo že enkrat ugotavljali, da ga polna luna muči
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:52:36
|
|
|
|
tatly
|
ej deja samo kaj ni hotla met petra ce bi bil fantek liam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:55:44
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naredi tako kot jaz, nabavi si en škaf, ki bo samo za čiste cote, ki čakajo peglanje in jih potem odlagaj tja. jaz zdaj, odkar prakticiram sprotno peglanje imam večino časa ta škaf prazen in se ponavadi adam notri spravi in se igra. pa ne zavzame dosti prostora, ga imam kar pri omari v spalnici na tleh. Prosim, ne mislite, da sem čudna... Jaz sploh ne likam več cot, preden jih pospravim, ampak ko jih pobiram s štrika, si jih lepo zložim, dam v omaro, likam pa sproti, ko kaj rabimo. Vem ja, če pa se kam mudi, pa to ni glih praktično. Ampak mi trije smo pač tak, da nam zlikane cote v omari ne koristijo, ker jih moramo v vsakem primeru še enkrat speglat, preden se oblečemo...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:56:32
|
|
|
|
mamamajča
|
In potem, ko berem vse, kar ste načvekale, pozabim na kvo, ki pa je zdaj že mrzla...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tudi! sem pa jaz prej izbrala, in ji tudi rekla da meni če je ime lepo mi je vseeno kdo ga ma. tak da če bi petra mela fanteka pa bi bil liam, pa kaj naš bi bil tudi zato ker mi je pač ime všeč.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 8:58:33
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 mamamajča mogoče. samo ne vem od kod. res je da dosti gleda risanke ampak na baby tv- tam pa ni nekih "pravih" risank. kaj je mogoče luna? vem, da smo že enkrat ugotavljali, da ga polna luna muči Ja, možno. Smo se enkrat na mami al kje tudi menle, kak luna vpliva na otroke...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 9:01:24
|
|
|
|
tatly
|
ctcf hhbh jjjj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 8.1.2009 9:01:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 mamamajča mogoče. samo ne vem od kod. res je da dosti gleda risanke ampak na baby tv- tam pa ni nekih "pravih" risank. kaj je mogoče luna? vem, da smo že enkrat ugotavljali, da ga polna luna muči pomoje je samo kako obdobje in ga bo hitro minilo ali pa res luna, samo, zdaj ni polna, ne? se mi zdi, da je cil en velik C včeraj na nebu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?