|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
8.1.2009 9:53:21   
*monchy*
mamamajča hehe mi mamo pa obdobje Nodija user posted image
pri prepihu pa igra od moje mami bratranec tak da Marka prpelaj k meni pa boma midva šla do Prepiha user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.1.2009 9:54:25   
mamamajča
Keri pa je to?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.1.2009 9:54:34   
tatly
monchy-uu te sta pa bla dolgo skup.mogoce se pa nazaj skup pridetauser posted image monchy mislis igralno podlogo?sem jo mela dokler je ni miš pohamsalauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.1.2009 9:55:34   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

mamamajča ja ja to je bil moj mucek poleg njega. lih smo šli na kavo pa mi je  pomago v avto dat lupinico user posted image samo to je blo 1x poleti ne? bom ga pozdravla hvala!

Poleti je blo, ja.
Aha, ok te. <sem mislila da je že ati.
Joj se ga spomnim, ko še je mel eno Anito. Kak je trpel, bogi, ko sta šla narazen.
Pa Plohl.
Sta bla najboljša kolega, pa istočasno oba postala samska, ker se je diklinam pač nekaj spipalo in so si zaželele svobode.user posted image
Pa sta reveža sedela pri meni pa pri mojem v gostilni v Mb, celo noč, pa pila, celo noč sta poslušala DVIJE ZVJEZDICE in se jokala.
Groza....
Ampak nam ostalim je blo smešno, ker sta bla res adijouser posted image

hehe reees? pa zdaj je tudi bogiuser posted image ampak se bo pobrall. hehe plohl pa je ati že

Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.1.2009 9:55:50   
tatly
jaz pa komaj cakam da mi stella kaj poveuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.1.2009 9:56:09   
ada2
mamamajča - jaz sem tudi vedno otroke spat spravljala ob isti uri in od tega ne odstopim tudi zdaj v tretje. glede spanja nisem imela z nobenim težav, oba sta vedno sama zaspala, nikoli ju ni bilo treba nosit ali ujčkat, da bi zaspala. sem šla vedno k njima, če sta jokala, ampak vedno sta pa zaspala v svojih posteljah in sama. če je bil kdo na obisku ob uri, ko je moral otrok spat, sem lepo povedala, da se gremo rihtat, da zaradi mene lahko ostanejo in jih je moj zabaval, jaz pa sem pač opravila kopanje in preoblačenje in ko je bil mali v postelji sem se spet pridružila obiskom. pri nuši sicer nekih problemov z večernimi obiski nismo imeli, če že, je prišel od njenega ata brat, ampak zato, da smo potem še kartali in itak je prišel tolko prej, da jo je pocartal, se kaj poigral z njo in potem je šla spat, mi pa kartat. pri adamu je bilo pa od začetka malo drugače... tašča je vletavala kadar je le bila v ormožu, tudi po 3x na dan in če je mali spal (čez dan) je hotela ga vzeti iz postelje, češ, bo že potem spal, ko bo babi odišlauser posted image user posted image user posted image in sem ji dala jasno vedet, da mi otroka ne bo zbujala, ali naj počaka, da se sam zbudi, ali naj pride kasneje. najprej je seveda bila grozno užaljena, potem je pa sčasoma videla, da delam prav in je bil glede tega red. občasno jo sivcer še zdaj prime, da bi Adama ujčkala in nosila (pa je star 3 letauser posted image ), ampak se ji mali zdaj ne pusti. vem pa, da bo ko pride Miha spet isto, ampak jo bom že naučilauser posted image . saj vem, da ima ful rada vnuke, ampak meni gre grozno na živce to, da mora otroka ves čas vlačit v rokah in ga trest oz. zibat gor in dol, pa lubčkat po obrazuuser posted image kot kaka obsedenka.
pa je drugače ful fajn tašča, ampak pri otrocih jo pa včasih nekaj obsedeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
8.1.2009 9:57:27   
*monchy*
mamamajča zlatko. taki z brki je.

tatly ja kar nekaj časa sta bla ja.. eh ne verjamem.. naša maja ni zainteresirana user posted image
hehe če hočeš ti jo lahko prpelam pol

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.1.2009 9:58:25   
mamamajča
Plohl je ati? Resno???
Joj, kak dobro!
Ej, on pa mi je daleč najboljši človek, ki sem ga kdaj spoznala. resno!
Oba z davidom sta mi bla ful kolega, ampak ne poznam taakega človeka, kot je Slavko. Resno!
Ful sem vesela za njega!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.1.2009 9:59:16   
petra *k
jaz pa si bom mogla nohte porezati.sem prvič zaj odkar mam dolge, tio škrampnila. mi je dudica z rok letela, pa sem jo htela vloviti, pa sem ji po ličeku potegnilauser posted image  no saj se ji nič več ne vidi, samo grozauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2959
8.1.2009 10:00:08   
*monchy*
mamamajča ati je ja. mali je zdaj star kaki mesec, dva meseca? neem ti rekla ziher. ja on pa je res fajn jauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.1.2009 10:01:29   
*monchy*
petra mene je kolarič taaaak nadrl zaradi dolgih nohtov da joj. pa nisem malega nikol potegnila, ampak je on bil tak zgrožen nad mojimi nohti user posted image tak da zdaj ko grem k njemu si jih čist poštucam user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.1.2009 10:01:42   
mamamajča
Ada, ni šans, da meni kdo mojega otroka zbuja!
Jaz ko sem dajala malega ob 12. spat, pa je prišla od mojega sestra iz šole, je skoz prišla čisto tiho pa nikoli zvonila, ker je vedla, da mali takrat spi.
Če ga je hotla pocartat, je počakala, da se zbudi, čeprav je blo to tudi včasih ob treh.
Če ne, se pa vidita drugič Zbujala ga pa ne bom zaradi tega!

Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.1.2009 10:02:36   
mamamajča
Kak pa je ime malemu?

Neposredna povezava do sporočila: 2963
8.1.2009 10:05:55   
ada2
e veseli, da nisem edina takega mnenja glede spanja. meni še na misel ne pride, da pridem k nekomu gledat dojenčka in ga morajo zaradi mene zbudit. bom že počakala, da se sam. ampak, moja tašča tega ni razumela, je rekla, da druga snaha je pa svoja 2 takoj zbudila, ko je ona prišla, oz. ji je vedno pustila, da ju je ona sama iz postelje vzela. ja pa ja da, zato pa še pri 5 letih niso normalno spali. v glavnem jaz tega ne dovolim in pika. pa naj ga sam papež pride gledat, če bo mali spal, bo moral počakatiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.1.2009 10:05:58   
*monchy*
mojemu? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.1.2009 10:06:00   
petra *k

petra mene je kolarič taaaak nadrl zaradi dolgih nohtov da joj. pa nisem malega nikol potegnila, ampak je on bil tak zgrožen nad mojimi nohti user posted image tak da zdaj ko grem k njemu si jih čist poštucam user posted image

aja??? mi mamo zaj 13. drugo posvetovalnico. te pa jih res morem skrajšati, da nem kregana. on ma full fore, ha. drugače pa nemam kaj rečti čez njega, glede na to, kak ga eni šinfajo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.1.2009 10:08:10   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

e veseli, da nisem edina takega mnenja glede spanja. meni še na misel ne pride, da pridem k nekomu gledat dojenčka in ga morajo zaradi mene zbudit. bom že počakala, da se sam. ampak, moja tašča tega ni razumela, je rekla, da druga snaha je pa svoja 2 takoj zbudila, ko je ona prišla, oz. ji je vedno pustila, da ju je ona sama iz postelje vzela. ja pa ja da, zato pa še pri 5 letih niso normalno spali. v glavnem jaz tega ne dovolim in pika. pa naj ga sam papež pride gledat, če bo mali spal, bo moral počakatiuser posted image

se čist strinjam. ni takega človeka na svetu, ki bi bil vreden, da bi zaradi njega jaz pustla tio zbuditi. to je vedno pričakoval moj tast, pa sta se z alešem parkrat zgrabla, da jo naj pusti, če spi, zaj pa je mir. ja neki red pa te res more biti

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.1.2009 10:08:56   
*monchy*
petra ma ja.. nadrl me je da mi je blo kar smešno user posted image fore ma pa res ojojuser posted image prava faca je..
ma jaz nimam proti njemu kaj rečt. res ne.. res pa je da majo eni full za povedat proti njemu. ampak jaz rečem kaki si ti do njega, je on do tebe

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.1.2009 10:09:14   
mamamajča
Ada, te pa naj k drugi snahi hodi.user posted image

Jaz pa ne zastopim, zakaj ljudje kolariča šimfajo.
mi mamo v šmarju tak bedastega pediatra, Petra ti se mogoče spomniš, ko sem na mami pisala. Vse bi dala, da bi lahko z malim hodla v ormož h kolariču!

Monchy ne, za tvojega vem.user posted image Od slaveka malemu, če veš, kak je ime?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
8.1.2009 10:10:39   
*monchy*
mamamajča mislim da je gašper? se ne vem

Neposredna povezava do sporočila: 2970
8.1.2009 10:11:14   
*monchy*
petra včera sem se malo zmotla. 0.40 EUR je minuta solarija, če pa kupiš paket 100min pa je ceneje

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
8.1.2009 10:11:42   
petra *k
točno tak, monchy, kak se ti do njega obnašaš, tak se on do tebe. midva sma sicer še do zaj 2x bla pri njem, pa smo se res ok zaštekali. pa še glih je mel nek tel klic, pa se je pogovarjal: kaj, 5 dcl vodke, pa sem mrtev.šit,ej.   prava faca je, midva sma se mu prav nasmejalauser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
8.1.2009 10:11:44   
mamamajča
Aha, ful lepo.
tak, zaj pa gre mamamajča kuhat pa tak...user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
8.1.2009 10:13:04   
petra *k

petra včera sem se malo zmotla. 0.40 EUR je minuta solarija, če pa kupiš paket 100min pa je ceneje

e hvala ti. saj to bomo koristili nekda maja, če bodo seveda everčkiuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
8.1.2009 10:13:43   
katjakokol
ada tega je mene zdaj najbolj strah kak bo da mi bojo vsi malega vlacli po rokah ko bom rodilauser posted image  mene pa je malo strah da bo to potem prevec razvajenouser posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?