Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 20.11.2008 17:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
iz nobenega drugega se nisem naredila norca kot izključno iz svojih kilogramov Aha, to. Ma nisem stekla stosa, blond, itak .
|
|
|
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 20.11.2008 22:17:23
|
|
|
|
muška
|
ja saj, samo se drugače bere
|
|
|
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 20.11.2008 22:19:45
|
|
|
|
MAŠKA
|
dajte babe....kul davn....iz nobenega drugega se nisem naredila norca kot izključno iz svojih kilogramov Si pa dala kost za glodat .
|
|
|
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 21.11.2008 10:36:25
|
|
|
|
Margareta
|
Joj, ste tečne, za pop.. Rija, jaz imam isto bolezen.
|
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 21.11.2008 10:55:56
|
|
|
|
Micy
|
O madona, še vedno so dramatizerke na ringa raji. ŽENSKE TO JE BIL ŠTOS.
|
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 21.11.2008 10:58:41
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micy O madona, še vedno so dramatizerke na ringa raji. ŽENSKE TO JE BIL ŠTOS. ja že štos. samo bolezen še kako prehitro lahko pride.
|
|
|
|
|
RE: Jaz mam alzheimerjevo... 21.11.2008 12:04:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: Micy O madona, še vedno so dramatizerke na ringa raji. ŽENSKE TO JE BIL ŠTOS. ja že štos. samo bolezen še kako prehitro lahko pride. A misliš, da če se ne hecaš, pa ne pride al kako? Se pravi, če se norca delaš iz nje pride, če se pa ne, pa ne pride. Kul.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)

3 LETA (
22%)

4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!