Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Zdaj 8.1.2009 nas čaka prvi UZ in se ga zelo veselimo. Komaj čakam, da mi G pove kdaj lahko z menoj pride tudi moj dragi. Počutim se čudovito, razen slabost je malo nadležna, ampak bo že
Prosila bi vas, da me daste na seznam, ko pa izvem rok poroda pa vam javim, Se beremo

želim, v novem letu obila sreče, zdravja,čimlepšo nosečnost,avgusta lep porod in seveda enega lepega cortkanega brhkega dojenčka
Taaaako sem se najedla,da je blo kar grozno
Si govorim,da si tega ne smem preveč jemat k srcu ampak saj veste,da smo nosečke občutljive
moom (24.12)
(23.1.)
Samo koliko jaz vem to pripada vsaki nosečki in je zastonj..
opravili en ornk sprehod po snegu, ob enih sva šli z Brino nazaj spat in naju je moj
zbudil ob pol petih, ker smo imeli kosilo in obdarovanje z njegovo družino...Lušno, edino Brina ni bila nič zaspana in je komaj ob 22ih omagala...Jutri sledi še en obhod okoli mojih sorodnikov, potem imamo pa dva dni, da spravimo bioritem v ustaljen red...
..
!
.
kak šele nato v školjko groza no.Potem pri kosilu nobenega apetita,popoldan smo k tašči malo voščit punce nič nisem vzela,nisme mogla pri mizi se mi je rigalo ko zmešani kriza skratka.Prsi ko baloni.SE pa grozno bojim torkovega pregleda,ker je plodu dvakrat nehalo biti srce v 8.tednu in sedaj me je grozno strah smao po mojem je sedaj kar vse ok.