Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
pa da se čimprej pozdravite. 
...No, moji podatki: čez 1 mesec bom 30, neporočena (še), Ljubljana, pregled je bil 30.12., naslednji bo 27.1...
, kakav ali čaj!
.
. Midva sva imela bodobno zgodbo v blažji obliki...
Grlo je ok in pol mislim, da sem čist sposoba delat. Pa pridem zvečer zmatrana ko slon domov. Jaj ni kej res se poznajo leta, pa mogoče tud to, da nosim
vidiva teli najini bebici in, da pridno rasteta. Žabici najini lepo rastita, mami in oči vaju že zdaj neizmerno ljubita, pa sestrica vaju čaka....Na pa bom spet jokala....
Sem staknila en orenk prehlad, ponoci sem mislila da mi bo buco razneslo, pa vceraj sem smotka letala po razprodajah in sem bla zevecr totalno fertik, sem se komaj slekla in sla v postlo. Ker me je tudi spodaj nenormalno spikal in tiscal...upam da je vse ok.
! To je res nekaj najlepsega v zivljenju!
Slabosti se stopnjujejo, danes ponoči sem morala kar trikrat jesti.
Zdaj sem pa noro utrujena, da bi najraje kar zaspala za računalnikom in se zaklenila v pisarno. Tudi jaz si hlače še komaj zapenjam, tako da grem danes pogledat, če kaj pametnega najdem na razprodajah.
... je rekla da zaenkrat vse kaže super dobro, imam pa 26.1. spet pregled