Roberta69
|
No, moje zadnje noči so vse bolj ali manj v ****u (zabavne tele zvezdice ), pa krivec ni Liamček, ampak polna luna, danes me pa stanovanje matra . Začelo se je že zjutraj, ko smo ugotovili, da so parketarji na predelu, kjer so prestavljali odtok, šlampasto, kot itak vse do sedaj, porihtali parket in za 5 mm visi, kar pri montaži kuhinje hodi hudoooo narobe . No, potem nekako vse skupaj zmontira (problem se je pojavil predvsem pri pomivalnem stroju) in mene ful moti kakšen mm lufta pri vratih (ki naj pri pom. stroju ne bi bil načeloma nič nenavadnega , saj niso fiksna in je kao vedno malo odstopanja - no, to bi omilil z belim trakom na stoju (zdaj se vidi srebrno od stroja in je ful moteče), ampak bi mi tudi to najbrž hodilo v nos). In potem grem zvečer, po sestanku s stanovalci, ki je v moji prisotnosti trajal 3 ure , bog ve, kdaj so ga pa zares zaključili, pogledat zmontirano kuhinjo in me skoraj kap . Drugače, če odmislim, tisto v nadaljevanju, je kuhinja več kot prekrasna,... ampak pod pomivalnim strojem, ki ima že prej našteto pomankljivost, je v cokel kar naredil izrez, a štekate,... vrata stroja grejo kar recimo 2 cm v cokel - halooooo, čist do konca grdo! Sem ga klicala in mi reče, da oni vedno tako naredijo - ja, kaj jim pa je, ker bi se pa zadovoljil s tem, da je tam kar ena luknja (pa tudi še nisem videla nikjer tako narejeno, pa sem šla prejle že spet prelistavat vse revije s kuhinjami, ki jih premorem). No, konec koncev pa meni čist dol visi, če jih je bilo miljavžent s tem zadovoljnih, jaz ne bom. Po moje se je nekaj zaJ že v štartu, ker je stroj XL (za ta velike krožnike) in je malo višji in bi mi zdaj rad eno orto bučo prodal Pa še tole nespečnost mi bo moral poplačat -a! Ma, sem tok jezna... čist skos so kakšna presenečenja, da te kar kap. Sem bla že vsa vesela, da je vse dogovorjeno (kao do potankosti - ja pa jade, v sanjah), zdaj so pa skos ene neumnosti na sporedu. Sem MM-ju kar rekla, da naj se prisvaljka domov, ker tole je pa že preveč... No, malce lažje mi je pa že Grem še mal prebrat, potem pa kaj pokomentiram.
|