|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
11.2.2009 21:11:25   
lepa posadka
Jaz sem pa danes jezna k user posted image !!!
Sem prišla malo prej od pevskih in sem čist razočarana. Od tega, da so pri Galuniču komad skrajšal za pol minute, ker drugače ne gre čez???!!! A, da bi morda oni za pol minute triče trače skrajšal? Do tega, da je vse definirano kje mora kdo stat in kako... pa do tega, da mora bit koreografija, ker petja nihče ne opazi... Ja, zakaj hudiča so nas pa povabil??? No, saj vem, zato, ker si hočejo gledanost nabijat. Kakorkoli že. Uradno bojkotiram nedeljski nastop. No, ve pa vseeno glasujte za naše, če boste gledale, hehe. Sej jest bom tut... ampak vrag naj jih pocitra... Od komada ostane samo še eno guncanje na odru. Jaz sem že prestara koza za take neumnosti. Pa pocen tud nisem!

Pa sem se spihala...

Majček... super, da si nazaj - živa in zdrava... sem se šele zdele spomnila na tvojo ponudbo. Bom jutri upam imela kaj časa in naredim eno fotko... pa ti jo pošljem in boš povedala, če je čist mim... pol se pa dalje zmeniva...

Vsem koš zdravja in mirno noč.

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 11.2.2009 21:13:40 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
11.2.2009 21:23:55   
Majček28
Posadka, dokler te je Mario ujezil je vse OK, samo da te n tvoj možek user posted image
...kar se pa moje ponudbe tiče- velja pod pogojem da postaviš tudi svojo ceno seveda, in jaz to mislim skrajno resno..... lahko se pa zmenmo tud za naturalije...pa da ne bo pomote, govorimo o nogavičkah user posted image , ampak to je plan B, prvo so pa €

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
11.2.2009 21:46:45   
NiLe
Ej, Posadka, pa ja ne boš zdej vrgla puške v koruzo user posted image ... jaz sem se pa veselila, da te bom v nedeljo gledala in poslušala. Ampak so res eni glupani, no! To nedeljo sem ujela prvi zbor in so tko smešno krilili z rokami, pa jim sploh ne bi bilo treba ... sej pevski zbori so za to, da jih poslušaš, ne pa da izvajajo razno koreografijo ... no ja, upam, da se odločiš tako, da boš na koncu zadovoljna in ne bodi preveč huda!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
11.2.2009 21:55:23   
Majček28
Nile, a si ti že kaj boljš?....zdej pa mene neki hvata, mogoče ker zadnje čase brez hlačk spim user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
11.2.2009 22:07:33   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Nile, a si ti že kaj boljš?....zdej pa mene neki hvata, mogoče ker zadnje čase brez hlačk spim user posted image

Počasi se spravljam k sebi ... pridno jem AB, upam, da bom kmalu spet okušala in vonjala ... ma, je prav smešno, ko sploh ne vem, kdaj se Tia pokaka user posted image ...  pa pri kosilu sprašujem, če je dovolj slano in če je dobro ...

Ja, po mojem sta bila s TM preveč naga in evo, te je uhvatilo user posted image ... zdej pa lepo meda in limonce papat, pa se boš do petka glih pocajtala, ko se tvoj vrne in spet jovo na novo
user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
11.2.2009 22:16:56   
Majček28
ja,ja, imam že vse pripravljeno za terapijo...upam, da o do petka res boljš, ker bi dragega v savno peljala...Atlantis ima 2 valentinova paketa, pa sta mi čist všečna....
...sem ta na mailu zamudila, sem glih nutelo na kruhku basala v usta user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
11.2.2009 22:31:46   
NiLe

ja,ja, imam že vse pripravljeno za terapijo...upam, da o do petka res boljš, ker bi dragega v savno peljala...Atlantis ima 2 valentinova paketa, pa sta mi čist všečna....

pol se pa le pocajtaj, da bosta še naprej zganjala romantiko
user posted image

...sem ta na mailu zamudila, sem glih nutelo na kruhku basala v usta user posted image

mnjamiii ... moraš nazaj kalorije dobit, a a auser posted image ? Moja večerja pa je skoraj "nekalorična ... jem jogurt Topfen creme z okusom jabolčnega zavitka ... pa žal nimam nič od tega, da bi uživala v okusu jabolk in cimeta user posted image

nič, bejba draga, grem počasi v posteljo .... mogoče še dočakam MM, da se malo stisnem k njemu ...

Mirno in dolgo nočko želim user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
11.2.2009 22:51:07   
Majček28
ekola, sej sem vedla, zdej ko imam pa ljubi cajt na rr viset ste pa vse hinko smerkar user posted image

grem se mal stiskat.....mi je medvedka naštimal v postlo....plišastga, da ne bo pomote user posted image

nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.2.2009 3:05:22   
Roberta69
Srečka, kva pa ti dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

No, jaz sem tok jezna, da ne morem spat, MM-ja in, da bi nanj zlivala tegobe, tako da sem izbrala RR... Srečka, škoda, da nisi kje v bližini, pa bi priletela na zgodnji kafe user posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.2.2009 3:22:49   
Roberta69
No, moje zadnje noči so vse bolj ali manj v ****u (zabavne tele zvezdice user posted image ), pa krivec ni Liamček, ampak polna luna, danes me pa stanovanje matra user posted image .

Začelo se je že zjutraj, ko smo ugotovili, da so parketarji na predelu, kjer so prestavljali odtok, šlampasto, kot itak vse do sedaj, porihtali parket in za 5 mm visi, kar pri montaži kuhinje hodi hudoooo narobe user posted image . No, potem nekako vse skupaj zmontira (problem se je pojavil predvsem pri pomivalnem stroju) in mene ful moti kakšen mm lufta pri vratih (ki naj pri pom. stroju ne bi bil načeloma nič nenavadnega user posted image , saj niso fiksna in je kao vedno malo odstopanja - no, to bi omilil z belim trakom na stoju (zdaj se vidi srebrno od stroja in je ful moteče), ampak bi mi tudi to najbrž hodilo v nos). In potem grem zvečer, po sestanku s stanovalci, ki je v moji prisotnosti trajal 3 ure user posted image , bog ve, kdaj so ga pa zares zaključili, pogledat zmontirano kuhinjo in me skoraj kap user posted image user posted image user posted image . Drugače, če odmislim, tisto v nadaljevanju, je kuhinja več kot prekrasna,... ampak pod pomivalnim strojem, ki ima že prej našteto pomankljivost, je v cokel kar naredil izrez, a štekate,... vrata stroja grejo kar recimo 2 cm v cokel - halooooo, čist do konca grdo! Sem ga klicala in mi reče, da oni vedno tako naredijo - ja, kaj jim pa je, ker user posted image bi se pa zadovoljil s tem, da je tam kar ena luknja user posted image (pa tudi še nisem videla nikjer tako narejeno, pa sem šla prejle že spet prelistavat vse revije s kuhinjami, ki jih premorem). No, konec koncev pa meni čist dol visi, če jih je bilo miljavžent s tem zadovoljnih, jaz ne bom. Po moje se je nekaj zaJ že v štartu, ker je stroj XL (za ta velike krožnike) in je malo višji in bi mi zdaj rad eno orto bučo prodal user posted image Pa še tole nespečnost mi bo moral poplačat user posted image -a! Ma, sem tok jezna... čist skos so kakšna presenečenja, da te kar kap. Sem bla že vsa vesela, da je vse dogovorjeno (kao do potankosti - ja pa jade, v sanjah), zdaj so pa skos ene neumnosti na sporedu. Sem MM-ju kar rekla, da naj se prisvaljka domov, ker tole je pa že preveč...

No, malce lažje mi je pa že user posted image

Grem še mal prebrat, potem pa kaj pokomentiram.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.2.2009 3:24:06   
Roberta69
Srečka im apo moje laptopčija v naročju in ker on laufa, se posledično segreva, Srečka sladko spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
12.2.2009 3:44:42   
Roberta69
No, še tole povem, potem grem pa še kaj drugega počet, samo spat pa pač ne, ker ni primeren čas za to user posted image user posted image user posted image user posted image

Varstvo: naš Liamček pa ni več z vsakim zadovoljen... ko sta prišli varuški za Plestenjaka (BTW eno uro prej nam je ostala karta viška, ki je potem romala v koš user posted image , ampak je tako na hitro težko koga najti, sem imela tudi vas v mislih, pa se mi ni zdelo, da ima kakšna posebno željo, pa še telefonskih skoraj od nobene nimam) se je začel grozen jok, pa kar k meni v naročje je začel lesti user posted image user posted image user posted image , predvsem to me je čisto navdušilo, izgleda se bo dalo tudi mojega sončka kdaj pocrkljati user posted image

Sem zasledila, da ste idejo o Koloseju opustile user posted image user posted image user posted image , mi2 pa že tok vesela, da bo baby friendly, čeprav tudi na Kodeljevem ni napačno, ampak za zagrete plezalce, bi le bolj prišlo v poštev "igrišče", tko da mi2 še vedno ful navijava za Kolosej (bi se potem večkrat pričla user posted image ). Jaz bi prav rada videla škratke, kakšne vragolije bi zganjali eden zraven drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.2.2009 7:19:46   
tasyo
Daaan!
Komentirala ne bom nič,ker sem itak slabe volje...

Posadka - jaz te pa podpiram. Mislim, kr neki...
Roberta, glede majstrov pa je škoda izgubljat besede. Mi smo dal vse to čez, sej na koncu zrihtajo, samo to traja, da o sivih laseh in znižani življenjski dobi sploh ne govorim...

Zdej mam pa eno vprašanje - tiste, ki ste že imele nadlogo antb pri škratih - kater antb pa ste dobili? Ker Lana je spet zakurila in to že zjutraj na 39, pa se bova šli pokazat. in če dobim odgovor, da je tole samo viroza - halo, moj otrok ima že 6 dni vročino, pa dihat ne more.... Skratka, jutri naju ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.2.2009 8:46:03   
scorpiogirl
dobro jutro pa ena kavica za mamice user posted image

Tasyo, upam, da se Lana končno pozdravi ... al pa, da vsaj dobita zdravila user posted image user posted image

Roberta, mene tud razkuri tak odnos ... kot da jim ne plačaš user posted image

Bela vrtnica ... lonček je čist iz mehke gume in samo stisne. Nal se nič kaj noče zabavat s temi zadevami, če ne gre takoj, pol pač ne gre user posted image no, s tem lončkom pa nima težav, se mi zdi, da tud več popije kot po flaški, je bolj zanimivo user posted image je pa res ful drag ... pa zdej zgleda, da se hitro pokrovček uniči user posted image ima Krista od Nuka (semizdi) podobnega, pa je sigurno cenejši user posted image

Kolosej je zakon user posted image user posted image škoda, da včeraj nisem imela še par uric časa poklepetat ... očitno sem kakšno taveliko čvekico zamudila ... oziroma prehitela user posted image sta se pa Nadja in Nal precej zabavala user posted image pa upam, da se nama kmalu spet uspe pridružit user posted image

to je to ... zdej grem pa slikce rihtat, da kakšno pripopam user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.2.2009 8:56:09   
scorpiogirl
še obljubljeni fotosešn user posted image

user posted image
sva si ogledovala razgled ... pa so naju vmes zmotili ...

user posted image
že šibam, že šibam ...

user posted image
če je Nadja upala, grem pa še jst user posted image

user posted image
khm ... kaj pa zdej ...

user posted image
bejbi, sam mejčkn se umakni, bom se jst že stisnu mim user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
12.2.2009 9:05:22   
Jo@n
Dan!
Kako lep sonček je zunajuser posted image . Bova sla kar na kakšen spehod, sva že dobila vabilo leto in pol stare princeskeuser posted image .

Jakobov uček je bolje, pridno čistimo s fizio, tobrex noter kapljat je že huje, a sem trmasta in ni pardona. Tudi noč je bila v redu, flaša ob 4h in vstajanje ob 7h.user posted image

Roberta, a tako so te majstri razkurili, da so ti še mirno noč vzeli? user posted image user posted image  Kar povej jim svoje in bodi zahtevna, saj jih dobro plačaš. Saj se tvoj kmalu vrne, pa te bo razbremenil.

Nile, sem včeraj pozabila, hvala ker si pogledala za Flokija. Nič ne de, če ga ni več. Bom kontaktirala proizvajalca, če je še kje zelen v skladiščuuser posted image .

Posadka, upam da bo nastop tvojega zbora vseeno dober. Ja, vaše pol minutke nič ne stane, od oglaševalcev so pa ojri... Kapitalizem, ni kaj. Pesti bomo  pa vseeno držale, pa kakšen glas bo šel tudi v pravo smer. Glede koreografije pa... no comment... Prodaja se le, kar dobro izgleda, pa dobro miga... klasični zborovski koncerti pa imajo po navadi bolj malo občinstvauser posted image .

Ementaler je popapal ostalo. Pa ni nosečniški, ta bi moral že zdavnaj minit.user posted image  Je zgleda bolj emšo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
12.2.2009 9:07:15   
sky77
Dan

JAZ SEM ŽE IZ ŠOPINGA (ups). Sem imela samo zdajle zjutraj varstvo za tamaledva, ker mojedva zdaj šibata na Gorenjsko. Je pa tak lep sonček zunaj, pa malo minusa in tak prelep razgled na hribe. Iiiiii.

Bomo zdaj še malo želodčke nafutrali in pičimo ven, najprej na en sprehod (dokler se bo Roku pač dalo hodit), potem bomo pa kar na dvorišču razgrajali. Se bo še tista naša edina mačka odselila, ker bo tak kraval  user posted image

Grem, Bini je dovolj Roka in hoče k meni

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
12.2.2009 9:07:31   
Jo@n
Scorpio, kolk sta pa N kvadrat luštna user posted image . Dobra fora s tunelomuser posted image , se vedno spomnim, da je bil najljubša agility ovira naše user posted image . Pa naši škrati nič ne zaostajajo z navdušenjemuser posted image .l

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
12.2.2009 9:07:46   
Krista28
Dobro jutro mamice,

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

...
Zdej mam pa eno vprašanje - tiste, ki ste že imele nadlogo antb pri škratih - kater antb pa ste dobili? Ker Lana je spet zakurila in to že zjutraj na 39, pa se bova šli pokazat. in če dobim odgovor, da je tole samo viroza - halo, moj otrok ima že 6 dni vročino, pa dihat ne more.... Skratka, jutri naju ne bo.

Tudi viroza je baje taka. Naša dva zadnjič je bilo tud tko, da en dan je bila vročina, pa potem ne, potem naslednji dan pa spet....in je trajalo en teden, potem pa še kašelj slab teden...

Nadja je pa dons ful lepo spala...je pa že od 7h aufuser posted image user posted image . Zgleda se že na vrtec navaja....pa zaspat tud noče do 12h.....no bo pa potem lažje, čeprav mi je ful čudno, ker do enga tedna nazaj je bila zmožna tud 3x na dan spat, pa ob 19.30 pojstla....haha...ni dolgcajt...Kristjan je ponoč 2x prišibal, pa smo ga nazaj peljal v sobico in mal pomagal zaspat....sem se trudila ne zaspat zravenuser posted image . Zgleda ga rata strah, ko se zbudi sam v sobi in prečekira če smo tam...čeprav še nikamor nisva šla zvečer user posted image .

Se mi pa zdi, da bo z dojenjem pri nas počasi konec, ker mala me kar neki grize....pa sem jo včeraj odstavila, ko je ugriznila in dala dudo, pa ji je blo čist okuser posted image . Tud ponoč se je sam mal na hitr pocrkljala...bomo probal ponoč kar ukinit...

Srečka in Nile...kako sta že ve zvečer potem nardile, da so zdržali do jutra?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
12.2.2009 9:09:38   
Krista28
O scorpio, a lahko dobim slikce na mailuser posted image user posted image ? Mail na zs...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
12.2.2009 9:41:16   
sinskaT
Vidim, da ste se imeli lepo v Koloseju in tudi meni  se zdi ful dober plac, zdaj ko naši aprilčki več ne zdržijo v naročju ali v vozičku. Sem ga pa posračkala, ker sem mislila, da je bilo srečanje pri Katki..ma neki me mede...v glavnem, pol je verjetno naslednji čet.? Ko imam pregled, tko da spet ne bo šlo.

Naša mala je dons kot prerojena, nč ne buba, ne sluha o vročini hb, zobkov pa tudi še ni - sraka mala mi sploh ne pusti pogledat user posted image , tko da nisem ziher.

Roberta - upam, da rešite z majstri...je pa res hudič no, tud pri nas je bil, pa nam je delal mizar, ki ga moj ful dobr pozna in itak so prišli 3x nazaj popravljat. Pa se sploh nisem nič sekirala, kje sem pa mela čas ob našem novorojenčku. Važn, da bo končen izdelek ok, probaj mal na izi vzet čeprav vem, da je sucks....in je lahko tkole pisat. Moram pa tud mal zagovarjat ta prave mojstre (user posted image kot je moj), še vedno obstajajo, le malo jih je - in le ti so ponavadi sami za vse in prekleto dobro pazijo na to kaj naredijo in kakšen sloves imajo. In kdor je dober, ma dobro ceno user posted image in vseen ni strahu, da bi mu zmanjkal dela. Je pa res, kot pri vsakem delu, da gre včasih kaj narobe - ponavadi ravno takrat ko si želiš da bi bilo tipi topi.

Posadka to je pa res poden od podna -se strinjam s tvojim besom!

Komi čakam, da se mala naspi in greva ven..................sonček!!!!!

Lep dan  vsem!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
12.2.2009 9:47:56   
resnično srečna
Jutro...

Roberta..jah tkole ga jest tud biksam...pa ni kriva Iza...je pa ob 2.30 me zbudila...pase podojila (me je tud ugriznila in potem ful jokala, ker sem jaz trznila, tako da je bila danes zjutraj med dojenjem bolj previdna)...sem pa jaz opica včeraj spet ob 21ih zaspala in imam dovolj spanja...smao žal nisem videla tvojih postov...ej ko vam drugič karta ostane kar mene pokliči...sem vedno za akcijo...

Krista...jaz Izi zvečer po dojenju kar v stekleničko pripravim veliko vode pa malo kašice...ti pa ki že daješ mleko ji pa kar malo bolj redek rižolino ali pa čokolino naredi...pa bo spala...

tasyo...baje sedaj razsajajo izredno agresivne viroze...otrok lahko cel mesec kašlja, smrka, kuha...tako kot tvoja...en dan gor vročina...drug dan dol...pa spet gor...malo so tudi zobki krivi...tako da ko je vročina sem jaz kar svečko uporabila...je pa pri Izi tudi trajalo kak teden do 10 dni...da je vsaj malo k sebi prišla...tako da upam, da danes dobro uredita...

Sonček...joj a ni krasno???...se Triglav tako lepo sije...pa Alpe...njami...so kot velike gore sladoleda he he...a gremo kaj vožičkat?...jaz vozek imam...avta žal ne...samo Sombrero še baje stoji...pa punkti okrog so tud kolesom prijazni...

ekol...no ajde...se beremo,če se že vidimo ne...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
12.2.2009 9:51:23   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Sem zasledila, da ste idejo o Koloseju opustile user posted image user posted image user posted image , mi2 pa že tok vesela, da bo baby friendly,

saj nismo...ta teden probamo pa bomo videli he he...tko da kar v Kolosej v petek...da še Jakob sproba tunel he he...če je kaj po kosmatinki s katero je žal bil le kratek čas...bo zagotovo užival...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3123
12.2.2009 10:15:09   
Majček28
ku ku spet sem tu...pa upam da dons ne bom imela samogovorov user posted image

Za nami je ena super nočka pa čeprav je pojčkala že on 6:30, pa ni pnike ker je tko lepoooo jutro pa sonček in ni težko vstat...potem je blo mal joka pa pritožvanje ko je mami fiziološko v nos filala in enga vraga ven odplaknila....za zajtrk je bil čokolino zdaj pa nič ne slišim iz sobice, tko da predvidevam da je zaspančkala.
Se mi pa zdi, kot da ji je začel mal piskat v pljučkih ko diha, čeprav kašlja ne (mogoče v celem dnevu ene 3x zakašlja ) pa vročine tud nima...a je možno da je to od sluzi al bi blo boljš mal do P skočit? Res ne bi rada tja za brezveze hodila, me pa mal stiska ko vem da je zdele ful bolnih z bronhitisom...kaj pravte?!

Srečka, vozičkanje jaaaaaa....ampak bo treba počakat, da se princeske in princi zbudijo iz dopoldanskega spanca user posted image

Kolosej, jaz sem tud za, se mi zdi da bi imela mamice in bejboti več od tega, kot pa da jih vlačmo po rokah in skoz neki komandiramo pa stražmo...tist k bo hotu bit v naročju bo pa še vedno lahko

Majstri...no comment...še posebi zaj***** je če so to prjatli, ker pol imaš pa filing da ti delajo uslugo...sej so mal cenejši ampak pa tud traaaaaajaaaaa da kej nardijo (moje izkušnje )....nama je kuhinjo en majster zmontiral in je OK, čeprav nekje hodjo kakšne napakce do 0,5mm narobe...sem jih opazila takrat ko mi jih je pokazal zdaj pa niti vne vem več kje so...
Roberta, a kar luknjo vama je naredu v cokel...ja ta je pa dobra...sorry ampak mej je tole kar mal smešen...pa kva je ta tip mislu, da si ti iz Lune al kaj?.... svašta user posted image

Slikce, super Scorpio...komentarji pa tud user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
12.2.2009 10:23:00   
sky77

ku ku spet sem tu...pa upam da dons ne bom imela samogovorov user posted image

Za nami je ena super nočka pa čeprav je pojčkala že on 6:30, pa ni pnike ker je tko lepoooo jutro pa sonček in ni težko vstat...potem je blo mal joka pa pritožvanje ko je mami fiziološko v nos filala in enga vraga ven odplaknila....za zajtrk je bil čokolino zdaj pa nič ne slišim iz sobice, tko da predvidevam da je zaspančkala.
Se mi pa zdi, kot da ji je začel mal piskat v pljučkih ko diha, čeprav kašlja ne (mogoče v celem dnevu ene 3x zakašlja ) pa vročine tud nima...a je možno da je to od sluzi al bi blo boljš mal do P skočit? Res ne bi rada tja za brezveze hodila, me pa mal stiska ko vem da je zdele ful bolnih z bronhitisom...kaj pravte?!

Majček Bini do zdej kadar je imela bronhitis nikoli ni imela vročine, še smrkala ni. Je pa piskajoče dihala, pa vsake toliko malo zakašljala. Pa je imela bronhitis. Tako da, možno. Jaz jo takrat malo spremljam in če res ful piskajoče diha jo peljem. Drugače pa čimveč ven na zrak da se dihala spucajo

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?