NiLe
|
Čer, čer! Me ni 24 ur na RRju, pa rabim nekaj časa, da preberem, kar ste naklofale ... pridne ...kljub lepemu vremenu, ste bile kar zgovorne. No, ko sem ravno pri lepem vremenu ... ker je bil MM danes fraj in vreme več kot idilično, smo se zjutraj 1,2,3 odločili, da gremo do Kr. gore, da se Lea nauči smučati tako kot Tina Maze , mi2 s Tio pa sva se vozičkale in nastavljale sončku - no, za kazen sva obe ful rdeči v obraz . Imeli smo se super, samo ni mi bilo jasno, kako otrok ni nič utrujen od 4 urnega gorskega zraka in sonca in ne uspe zaspati v avtu ... no, ko smo prišli domov, mi je bilo takoj jasno, zakaj je Tia pol poti žnarala ... ja, posrana je bila ... jaz pa še vedno zamašen nos in nisem nič vohala ... MM in Lea pa tud nista porajtala ... medtem, ko sem kuhala kosilo je Tia odspala svojo dozo in potem bila čist naspidirana do večera. Joj, vidim, da vas je kar nekaj bolančkanih, zato vsem vam pošiljam za hitro ozdravitev! Ju3 se pa ljubljanske čvekulje in še kakšna vozačica vidimo v Koloseju ... se že veselim snidenja!
< Sporočilo je popravil NiLe -- 12.2.2009 21:34:56 >