Jo@n
|
Dan! Sem še vedno slabe volje, smo včeraj na hitro skočili v BTC po opravkih, in sem zgubila gsm z vsemi telefonskimi številkami. Ja, pa še nekaj slikic malega princa je bilo gor, za katere sem si vedno rekla, da jim moram enkrat dol pobrat. Ja, enkrat . Mi je padel iz notranjega žepa na ježka iz bunde, med prekladanjem v in iz avta... Saj veste, tamalga slečt, pa oblečt, pa prpasat, pa kapo sem, pa kapo tja, pa voz zložit, in sploh ne slišiš in opaziš, če slučajno kaj zleti po tleh. Seveda ga potem ni bilo nikjer več, telefonska nedosegljiva, je nekdo že simko ven vrgel in ga veselo uporablja al pa prodaja... Grrr.... OK, mi je v tolažbo, da je to do sedaj prva in edina moja izgubljena stvar v življenju. Tako da sem sedaj kot kura brez glave, brez telefonskih... s predpotopnim mujotom ki dela od štekarja do štekarja (skor) in zasilno novo cifro, pa skoraj koga nimam poklicat . Upam, da vsaj staro cifro uspem dobit nazaj, da ne bo folk mislil, da so me zbrisali z obličja zemlje . Drugače smo po starem, J uček je skoraj ok, še pridno dajemo kapljice not, moje grlo se tudi izboljšuje, na dieti je tudi super fajn, spali smo normalno, skratka brez pripomb. Jabolko, kar streslo me je, ko sem brala tvoj post. HB da so M že spustili iz bolnice, upam da ga roka ne boli več in da bo kmalu pozabil da ga gips ovira. Zate in tvoje fante. Copatki iz Ebaya: a ste vse, ki bi jih imele, povedale za katere navijate? Če je katera pozabila, naj hitro sporoči, potem pa določim enega ali dva z največ glasovi, pa boste izbrale. Šibam kuhat kosilo, dokler je mali princ v mižalah, potem ko je buden kar ni časa. Uživajte v sončni nedelji!
|