simvir
|
Čer! Vidim da ste se imeli super, da vas je bilo veliko in da je Posadka spet naredila fotosešn . Moram še ostale slikice prečelkirat. Vsi malčki so krasni, sinska pa itak da vsa žari . Mi smo šli dopoldne k prababici in dedku, spet se je pekel kruh, pa nejc je moral sprobat pulover, ki ga mama štrika, potem smo bili pa še zunaj in občudovali pave, ki imajo že spet lepe repe, pa še ostali živali, ki jih imajo smo morali prečekirati. popoldne spet ni nobeden spal , sta pa zato ob 8h oba padla v posteljo. Mali je hotel že dve intervenciji in sedaj dobil kar calpol, upam da bo noč kolikor toliko ok, ker današnja je bila obupna in sem že pošteno utrujena. Spet nam namreč nagajajo zobki, zg dvojki se še vedno odločata kdaj dosta pokukali ven (pa je že vse belo pod dlesnijo), pa tudi na mestih sp. štiric ima otekline, tako da se očitno tudi tam že nekaj dogaja. Jaz razmišljam bolj o tem, da je bolje da je zdaj večkrat tako kot takrat, ko bo že v treba službo. Tanja ti si spraševala o krajšem delavniku. Jaz tudi malo razmišljam o tem, ker bosta tašča in tast čuvala tri vnuke. Bi se skoraj sigurno odločila za to, pa me moti predvsem to, da se bi z MMjem vozila 30 km vsak s svojim avtom, delava pa v sosednji hiši (čisto slučajno). Nisem se še odločila, se bo pa kmalu treba, ker mi čez en mesec že poteče porodniška . Morda samo do septembra, ali pa do novega leta, ne vem. Pa super za DD, morda se tudi midva pridruživa, samo ne vem koliko bi lahko pomagala se kakšnega aprilčka čuvat ob našem razgrajaču , ne saj bi šlo verjetno.
|