|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 11:26:09   
NiLe
Daaan!

Za razliko od večine, ki ste imeli nočne žurke, smo imeli mi lepo noč - no, 1x se je Tia zbudila in besno iskala dudo, nato je rabila cca 20 min, da je zaspala nazaj ... in je spala do 7.30, kar se že lep čas ni zgodilo. Jupiii!
Drugače je ponoči Nik 2x prišel do mene in jamral, da ga boli uho, pa sem mu dala calpol in je zaspal nazaj. 

Tako da je bilo danes luštno jutro, brez hitenja in stresa, v miru smo pojedli zajtrk, MM je odpeljal Leo v vrtec, on šel služit kruh, mi 3je pa uživamo in se cartamo.

Dragi Tomažek,

vse naj, naj za tvojo 1. svečko ... bodi sonček še naprej
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in lepo praznujte!


user posted image

A jaz to prav vidim? Sončeeeek se kaže ... uuuaaauuu ... user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 11:26:16   
barby78
VSE NAJBOLJŠE TOMAŽU,OB PIHANJU NJEGOVE 1.SVEČKE

user posted image

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 13:51:24   
NiLe
Opa, letošnji Aprilčki nas prehitevajo po desni strani user posted image .. a bomo nadaljevali debato tu do konca meseca ali se selimo na drug forum?




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 13:54:23   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Še vedno pogrešam Katko, pa Trnuljčica je tudi malce poniknila, pa Eva. Punce, a se bomo potrudile, pa ohranile naš čvek pri življenju??? Men bi kar manjkalo, če bi vse zamrlo. Pa tut kakšna srečanja moramo sproducirat, čeprav bo časovno to bistveno težje.
 
Se podpišem pod tole ... resnično upam, da bomo nadaljevali z našo debato, resda ne v takem obsegu, ampak vsaj toliko, da smo na "vezi" ... če bo kakšno srečanje padlo, pa toliko bolje user posted image


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 13:57:32   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Opa, letošnji Aprilčki nas prehitevajo po desni strani user posted image .. a bomo nadaljevali debato tu do konca meseca ali se selimo na drug forum?





u a so že uleteli he he...sej se še niso vsi rodili no he he...ja nič...bo res treba počasi tukaj spokat kufre pa it čvekat na otroke he he


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 14:58:15   
simvir
Živjo!

Jaz se javljam z delovnega mesta, nisem pa še nič brala za nazaj.

Zdajle že zaključujem (no saj cel dan nisem nič delala, ker je šefinja šla na en sejem in ni dala nobenih navodil, rač. so mi pa tudi šele usposobili) in hitim po moja dva fanta. Sta menda zelo pridnauser posted image .

Se jutri kaj več javim in poročam

Zdaj pa le še TOMAŽEK VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN, BODI ŠE NAPREJ TAK KORENJAKuser posted image user posted image user posted image !!!


lp

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 15:19:39   
malamalinca
Jupiiii, minilo je ze vec kot en teden in se nismo bili v bolnici!!!!user posted image user posted image user posted image  ( pa to sploh ni prvoaprilska sala )

Tomazek, vse naj naj in lepo pihni prvo svecko. na svoji prvi user posted image

Danes ponoci smo tudi mi imeli zurke. Ampak smo potem potegnili kar do 10.15 in vse notr prinesli. Tamaucka zdele spancka, jaz pa lahko malo poferbcam ta cas, kaj ste nacvekale. Kaja je zacela noter prinasati tiste tri dni nejedenja in upam, da se bo to se kar nadaljevalo. Smo pa pogruntali da krejo stlastno v rito Manner baby piskotki in k*** gleda zobozdravstvena navodila, sam da papcamo, pa magar cukrcke.

Koliko casa mislite, da morava biti se izolirani od ostalih otrok? Sedaj je tocno 10 dni od prvih znakov rotavirusa. Tamala je ze od cetrtka cist ok, celo bolj zaprta.

Zelen drekec..in sicer trd zelen drekec. A je to se normalno pri tej starosti? To se ne pojavlja samo sedaj, po rotavirusu ( jaz mu recem kar krotavirus ker tamalo dostikrat klicemo krotka ), ampak ze od kar Kaja obstaja.

Kaj menite o naslednjem: Gala boli trebuscek in to ze kar 7 mesecev. Sedaj je vedno huje, kadar koli naredi nekaj grizljajev, zacne toziti, da ga boli. Ampak samo doma. Pri babici ga pa nic ne boli. ??? Psiha??? Voda???

Nimam pojma, je pa ze kar malo zaskrbljujoce.

Kar se tice forumskih debat - jaz predlagam, da do konca aprila se pocakamo na teh straneh, pa se s 1.5. preselimo na otroka. Imajo pa seveda v rokah odlocitev o tem cvekulje z vec prispevki.

pa pa in lep oblacen dan



_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 19:13:28   
kekec in mojca
Tomažek,

vse lepo, vse naj naj naj... za tvojo prvo svečko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 19:30:48   
novopecena
Tomaž naj ti leta prinesejo veliko lepega in užij jih z veliko žlico pa še naprej bodi tak korenjak in nagajivec user posted image user posted image




_____________________________

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 20:38:33   
trnuljčica
HB za ctrl c.user posted image

Da se na hitro javim, preden me odpišeteuser posted image user posted image user posted image
Že vnaprej se opravičujem za manjkajoče komentarje. Ko si takole na dopustu od RR, je treba vse prebrati. BTW to domačo nalogo sem opravila. Celo listek sem napisala kaj moram komentirati, sedaj se je pa puser posted image listek zgubil..user posted image user posted image user posted image Tko, da bodo komentarji iz glave. Verjetno kateri tudi nehote izpuščen.

Panco dobrodošla tudi od mene. Lara je res lepo ime za punčko.user posted image


Minica lepo, da si se zopet vključila v debato. Vidim, da si ti tudi pevsko nadarjena. Same vsestranske mame ste tukaj gor na aprilčicah. Bravo.user posted image Vidim, da si zaposlena v enaki dejavnosti kot jaz...

Vsem, ki se uvajajo v varstvo- čimmanj stresov- zlasti mamicam (Tasyo, Joan-itak gre super, Miša...).

Sasy a tako je delal ponoči??? No, ja mogoče je pa noč kriva. Tudi moj je se zbudil po dobri urci, potem pa histerično dretje dve uri... Ob tem da sem bila tam ga tolažila, mu pela,... ga 100x dala v posteljo, on pa uaaaaa ob tem da si je skoraj učke skopal od utrujenosti. Mogoče bosta sta naša vremensko občutljiva
Saj ne vem, a si ti pisala, da ste na atb- vendar da je že prijel... Upam da se pozdravite. Pa da nespečnost ni bila v vezi s tem...

Nile upam, da se Nik čimprej pozdravi. user posted image

Joan, a vi tudi virusni bronhitis?user posted image Pri nas je postopno v 5 ih dneh prešel v bakterijskega in smo takrat pristali prvič na atb. Tretji dan zdravljenja smo šli v toplice, kar moram priznati, mu je izjemno pomagalo k ozdravitvi. Očitno vlažnost zraka... Skratka upam v hitro ozdravitev, brez zapetov.

Malinca, takole virtualno teško al pa lahko user posted image pametujem... A buba ga ne glede na to kaj poje doma? Tašča mu da za jest po njegovem izboru al tisto kar je določila? Včasih so mali tudi prefrigani...Sicer pa  je res, da se skoraj cel bolečinski spekter pri otrocih pokaže tako, da ti reče, da ga buba bušek. Čeprav je čisto nekaj tretjega... A P je kaj našel( kila, refluks, ...).


Danes sem šla podpisat novo pogodbo o zaposlitvi. Bruto plačo bom imela kar manjšo. Zahvaljujoč staremu delodajalcu, ki ni hotel dati listov o napredovanju in ocen in sem kot bi imela nič delovne dobe za to mesto... Ma, škoda besed... Edino vem, da sedaj definitivno ne bom več 200% angažirana v službi kot do sedaj. Saj, hvala pacienta ti polepša dan, sam od tega pa potem nič ni boljše mojemu otroku. Razen, da si zgaran, ker delaš več kot bi moral in odsoten, ter na koncu še zagrenjen po takih izkušnjah...

 Sicer sem danes uradno tretji dan na dopustu. Porodniška se je iztekla v petek... In tako kot je Majček napisala, tudi jaz ugotavljam, da sem šele sedaj (oz mogoče dva meseca nazaj) začela res uživati to porodniško... Ostalo je bilo... Prve tri meseca bom brisala... Zlasti pa peti mesec...user posted image Eh, ne bom več o tem razmišljala, ker sicer se ne bom nikoli odločila za reprizo user posted image


Sicer sem malemu zadnjič kupila škorenjčke v Hoferju in mu  kar te obula ko sva šla ven(še nima čevljev), da je lahko malo vandral. Me je skrbelo da ne bo znal hoditi v njih, pa je bila skrb odveč. Danes je že sprobal teniske zunaj... A veste kolk je zanimivega zunaj na asfaltu?Pa grmi, pa rožce, ...sploh ni vedel kam bi prej šel...Joj sedaj, ko hodi kot velik se mi zdi res starejši...

Tomažek srečen rojstni dan ti želim. Pa čeprav že pančaš. PS: 1 aprilski ste pravi navihanci. Vem imam enega doma(MM).user posted image

Pa vsem ki jim nisem čestitala RD med odsotnostjo od RR želim vse naj , naj.

Joj sem se spomnila kako sem danes S. razlagala, da ima samo še malo časa, da bo taka cmera ponoči, ker potem ne bo več dojenček... Ampak velik fant...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 21:10:28   
lepa posadka
Dober večer!

Punce, krasne ste... hvala za vse lepe želje. Mi2 ravno obujava trenutke... takle čas sva še sama debatirala v porodni :-)))

Prilepim samo eno slikico... jutri pa kaj več :-)

user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 21:22:49   
trnuljčica
Nile, a nič ne boš napisala?user posted image
Ah, se vidi da mali ŠE spi jaz pa samevam...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 21:40:53   
novopecena
iiiii Posadka kako zgleda že odrastel-če bi sam vidla to sliko in neb vedla bi mu dala leto več-CUKERČEK

_____________________________

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 22:13:51   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Nile, a nič ne boš napisala?user posted image

evo mene ... sem s5 zabluzila in šla brat našo debato izpred enega leta ... pa vidim, da si tudi ti imela dogovorjen datum 8.4 za CR, pa so te potem prestavili, a ne?

Ah, se vidi da mali ŠE spi jaz pa samevam...

kaj to pomeni? ŠE spi? Pri nas sta Nik in Tia omagala ob 20ih, z Leo sva si pa privoščili večerjo in je malo pred 21to zaspala. Je bil pa Nik danes fuul bogi, ga je ušesek matral in pop. je začel jamrati, da ga boli trebuh in je bruhal po kuhinji, kopalnici ... upam, da je bila kriva le čudna kombinacija sadja in vode, da ni slučajno s5 kak "bruhalni" virus na pohodu .... tako, da sva se cel pop. cartala na kavču in upam, da bo ju3 bolje.



Iiiii, Posadka, kako luštna fotka ... prav prikupen je tale vaš Tomažekuser posted image !


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 22:32:28   
kekec in mojca
Čer, čveke...

Da vas malo pozdravim. Pri nas imamo spet bolnišnico, tavečji je na AB zaradi vnetih ušes. Čez teden dni morava na ORL. O naši noči raje... ne bi... veliko joka zaradi bolečih ušes... tako se mi je smilil...

Drugače pa, moram priznat, hoditi v službo je prav fajn. Otroci so unterhunt, težka generacija, ampak res uživam. V tem trenutku vem, da sem se prav odločila pri izbiri poklica, čeprav so bili trenutki, ko sem se spraševala, če je to sploh še to... če ne bi raje šla kam drugam...

Tale zgornji odstavek bi si morala skopirat, da ga bom prebrala, ko bom jezna. Imam enih par težkih otrok, ki zagrenijo dan, pa vseeno se mi zdi, da ravno zaradi tega napora so potem drugi dnevi lepi. Opažam pa sama pri sebi, da sem postala veliko bolj strpna, veliko manj se jezim, če kdo naredi kaj narobe, nekako bolj razumem, če se dva skregata... Mislim, da so to krive izkušnje starševstva.

Nekaj mi povejte, tiste, ki imate starejše otroke, ali so kaj ljubosumni na male aprilčke? Zadnje čase moj Kekec kar naprej poskuša udariti malega po glavici...  ali pa, ko hodi, mu pride nasproti in ga malo bolj grobo "boža" po trebuščku (ne tepe), da mali pade, ker še nima tako trdnega ravnotežja. Saj ne vem, kako naj postopam. Včasih spregledam, včasih ga kregam, včasih mu lepo obrazložim... pa srčno upam, da bo kmalu mimo.

Mimogrede - tudi pri nas smo naredili prve korake, le da ima zdaj nekaj premora, pa raje plazi. Saj bo že, vsakemu, ki ga (v šali) opozarja, da naj hodi po nogah, mu rečem, da bo po nogah hodil celo življenje, po vseh štirih pa le še nekaj dni. user posted image


_____________________________

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 23:08:17   
trnuljčica
Še spi- pomeni da je ob pisanju spal od 19.30. Ko si pa ti post objavila  pa sem 45 min dežurala ob postelji in "globoko dihala" user posted image , da je zaspal nazaj. No, boljše kot včeraj, ko je 1,5 bilo histerično dretje za parat ušesa... Vedno se zbudi ca 2-4 ure po tem, ko zaspi. Le da je odvisno koliko časa potem rabi, da zaspi...Potem pa lahko še en krat do jutra. Samo takrat zaspi hitreje (do pol ure).
Sicer sem bila včeraj bolj jezna glede tega strašnega jokcanja in izsiljevanja, ker je bil to prvi dan v tednu dni, da noben sosed še ob 23 uri zvečer ni imel diska(in potem so budnice non stop). Mali se pa ravno takrat spomni trmoglaviti... Ja, kaj čmo...
Čudni sosedje... Dva se razideta in potem cele dneve kreganje, treskanje, muzika na ful, ravsanje, ker noben noče ven... Drugega soseda so ujeli v tujini z drogo in so kriminalisti prebrskali stanovanje. Tretji žur vsako noč... Četrti je itak pevec in je zadnjič pel Arijo od Tošeta ob 24 ih.user posted image Saj to je moja muzika , ampak opera ob polnoči, pol pa malega 1 uro tolažim...???
Mater ko da živim v zloglasni soseski. Pa sploh ni tako...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 23:10:54   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca
Drugače pa, moram priznat, hoditi v službo je prav fajn.   V tem trenutku vem, da sem se prav odločila pri izbiri poklica, čeprav so bili trenutki, ko sem se spraševala, če je to sploh še to... če ne bi raje šla kam drugam...



Ravno moje misli. Da je skrajni čas, da grem v službo, da se spomnim kako rada imam ta poklic... Ker doma skoz razmišljam, da bi menjala...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
1.4.2009 23:31:37   
Tanja555
Hvala bogu še nisem prepoznauser posted image ... Torej: TOMAŽEK VSE, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB TVOJEM 1. ROJSTNEM DNEVU, pa da bi bil še naprej zdrav in navihan fantičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da ste lepo praznovali, nas vse to čaka jutriuser posted image . Do zdajle sem delala torto, lepa glih ni, upam, pa da bo dobrauser posted image . Imamo povabljenih 17 ljudi najožje žlahte, tako da me je po eni strani kar malo strah, kako bom vse sfuralauser posted image . Z dragim sva že vse okrasila, upam da bo tudi najina miška uživala.

Zdaj pa grem hitro mal prebrat, lepo spite

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 6:00:37   
scorpiogirl
Dobro jutro ... sem komaj našla seznam ...

vse najboljše Kaja, Neli in Kiara user posted image user posted image user posted image
ena tortica za male lepotičke
user posted image

za pisat še nisem user posted image tako da vsem nam privoščim eno krasno kavico ... tale ima pa še tak lep razgled user posted image
user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 6:45:28   
sasy20
Jutro!


No pa da čestitam današnjim slavljenkam, kar 4 lepotičke bodo danes pihale svečko zato jim želim vse naj naj in naj ostanejo še naprej tako prisrčne in pridne.
KAJA, KIARA, MINA in NELI veliko lepih trenutkov v življenju vam želim.....mamicam pa tudi čestitke.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


No naš polhek še panča tako da šibam govejo juhico dat kuhat...pa se mogoče uspem še kaj javiti....

Lep dan.....

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 7:18:31   
simvir
Jutro!

Scorpio hvala za kavico. Jaz sem že v službi, blagor tistim, ki še lahko potegnete zjutraj.

Ja danes pa praznujejo same fejst deklice NELI, KAJA, KIARA VSE NAJBOLJŠE, s svojimi dosežki še naprej razveseljujte svoje najbližjeuser posted image user posted image user posted image !!!

Moram rečt, da je zaenkrat nimamo težav z privajanjem na nov dnevni red. Zbuditi jih morava pred šesto in zaenkrat tudi Tevž zdrži da zaspi po kosilu - ob 12h. Popoldne je bil sicer malo sitkast, zaspal je pa v minutki 19.15 in spal kot top do jutranjega bujenjauser posted image . Predvčerajšnjim je pa še popoldne malo prispal, potem zvečer ne zaspat, pa tudi ponoči se je nekaj premetaval. Drugače pa že kakšna dva tedna res lepo spi ponoči (trkam na mizo).
Imamo tudi nove C. čeveljčke, tako da sedaj samo še čakamo da zares shodi, mu še čisto malo manjka. Zdaj po kolenih sploh ni več zanimivo , mu je treba emo roko dat, da lahko hodi kot tavelikiuser posted image .


Zdaj grem pa še za nazaj prebrat, pa potem še kakšen komentar sledi.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 7:42:26   
resnično srečna
dobro jutro še od mene...

tudi naša zvezdica zaspanka se danes še ni javila...pa kosmatinec tudi lepo zvit spi na svojem prostoru..MM je že odšel v službo (joj včeraj je prišel s sestanka pa sem bila jaz bolj besna se mi zdi kot on...am povem zgodbico drugič...ampak tile CSDji so res za zbombandirat)...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kravžljat živčke staršem znaš,
angleski izgled imaš,
ja saj pride tudi čas ko zaspiš,
a kaj ko se takoj zbudiš.

Nežna, drobčkana si miška,
eno samo srčece,
leto že je naokrog,
i
n že piha svečko punčka nasmejano naokrog.

Kam si nam se izgubila
in ne vemo zdaj nič več
ali že hodiš in si zdrava
rasteš in če spiš preveč
a sigurno pa je to: danes tvoja zabava bo.

čestitke za prvo svečko še od naju...joj kolko tortic bo ta mesec he he...le glejte da objavite kako slikico pihanja svečk...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dež bejž dež...joj za vikend napovedujejo sonce...in upam, da bo res...ker potem odrinemo na morje, da končno posadimo dva kakija in prekopljemo zelenjavni vrt...pa naš veliki ima Državno prvenstvo in je final 4 ravno v Kopru tako da bomo prijetno s koristnim združili...upam, da bo iza prava navijačka in da bo fino ploskala za velikega brata...

Posadka tebe pa čisto razumem ...ko jaz padem v tekmo sem tako nastrojena, da bi tudi sodnika lahko prebutala (pri kakih butastih odločitvah)...tako da mi je včasih kar težko gledati...in sem seveda na koncu včasih vesela...se pa zgodi, da sem tudi videla že sina, ki je potegnil majico čez glavo pa jokal in mi je bilo grozno hudo...ker veš, da se v njem dogaja cela vihra čustev...in čeprav je skoraj 16letnik je poraz še vedno groooozna zadeva...

trnuljčica...ja tudi jaz se bojim službe...predvsem sebe...upam, da bom znala sebe spravit po 8 urah domov in si reči: sonček doma te potrebuje bolj kot tile papirji...itaq človek nima zato nič več v denarnici (vsaj pri nas), hvaležnosti se pa ne da vnovčiti (no saj šefi je itaq ne poznajo)...pa medaljo zaslužiš...da si tako strpna s tvojim zlatolascem he he...si ne predstavljam sebe 5 minut globoko dihat ob otroški posteljici...mah jaz bi bila praktična...bi tja nerota posadila...pa naj diha...he he...

Scorpio...naj ti hitro mine...še danes in jutri pa boš spet cel vikend z Nalom...

K & M...starševstvo in leta človeka nekako umirijo...kot da dobiš železne živce...pa nisi takoj v luftu ampak nekako že prepoznaš situacijo in veš, da je včasih bolje malo počakati in na miren način razložiti otroku kako in kaj...provokatorji in težki otroci pa vedno bodo...ampak se mi zdi, da če zaigraš na pravo struno in jih pridobiš na svojo stran so pa to lahko najbolj zlati otroci...samo razumeti je treba in najti pravi način...

glede bolezni ti ne bom kaj novega napisala...saj prerastejo...samo je pa bolečina ušesk huda...jaz sem pol življenja do 7 leta preležala na električni blazini...včasih smo ušeska greli in je bilo bolje...hvala bogu moj starejši s tem ni imel težav...

odnos večjega do mlajšega....jah tukaj bi ti pa tudi težko kaj svetovala...pri nas je med Izo in Dašo 4 leta razlike...Daša je najprej ni niti pogledala...sedaj se lepo igrata...ampak predvsem zato, ker je Iza tako potrpežljiva...namreč Dša ji vsako igračo potegne iz rok in bi se s tem ona igrala...Iza se pa pač obrne in si vzame drugo...neverjetno a resnično...še nikoli se ni tepla z njo...pa zraven se ji še nasmehne...in potem Daša izgubi veselje ali pa voljo...pa se zaigra he he...jah tale iza je res ene posebne sorte...mirovnica he he...

NiLe...joj Nik je pa res revež...vsak mesec eno bruhalno obdobje...še dobro da ni punca in ne bo bruhal v nosečnosti he he...ti ga kar crkljaj pa malo razvajaj...pa se bo pobral...pa res upam, dase ne boste potem spet vsi zvrstili...

plani...glede na to da sva nemobilni in da zunaj spet dežuje bova taborili v varnem zavetju domačega okolja...saj dela ne zmanjka...volje pa tudi ni kake posebne...tako da se boa z Izo verjetno spet učili žoganja (ne vem zakaj pobere žogico potem mi jo pa ponudi namesto da bi jo vrgla...jah smotana mama..ko meče stvari ne dovolim, ko pa ji dam žogo pa hočem, daj o vrže...ja sej kdo bi me razumel a ne...)

kosilo bo...ampak kaj bomo skuhali je pa še vprašanje...po mojem bo piščenac v omaki pa riz in zelenjava...bomo videli, če se najdražji s tem strinja...

lepo se imejte in bodite družabne he he...

tale tema pa upam, da ne bo zamrla..sem sicer malo gledalain ugotovila, da so na otroku res malo manj zgovorne...ampak so pa...tako da le lejte, da se ne izgubimo...pa kako srečanje bo treba tudi zorganizirati...eno lepo leto je bilo...in naj se tudi še nadaljuje tako...

pip

G   







_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 7:54:41   
simvir
Srečka ti pa razturašuser posted image . kot vedno seveda.

Ketrin
a vi pa kar na morčka, mi delaš skomine. Pa lepo da ste se ulavfali.

Posadka ti moram prizmati da sem te res občudovala (no saj te še), ko si imela toliko aktivnosti in vaj s štirimi mulčki. Včasih se je zaradi njih pa treba čemu odpovedati, ampak vidim da boš še pela. Pri nas je sedaj malo zatišja na tem področju, pa kar malo pogrešam vaje.

Vsi bolančki se čimprej pozdravite


Še vedno nisem uspela čisto vsega prebrati, moram mal pogledat ven iz sobe, če se kdo spomni da sem na šihtu. Se mi zdi kot da sem pozabljena, tudi od šefinje. A je drugje tudi tako?

Pa a tem novem oddelku niso nič za čvekuser posted image (jaz pa itak da rada s kom kakšno rečem), vsak samo v svoji sobi čepi, čeprav imam tu nekaj sošolcev s faxa. Bom pa vsake toliko k vam pošpegalauser posted image , pa stare sodelavce obiskala, če bo čas dopuščal.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 8:12:48   
scorpiogirl
o, pa se tudi zjutraj najde kakšna čvekica user posted image
Srečka, ti pa res super pesniš user posted image user posted image user posted image

Simvir, očitno je premalo žensk na oddelku user posted image al se pa samo morate še mal privaditi en na drugega, pa bo user posted image pri nas je pa situacija lih obrnjena ... kamorkoli se obrnem, bi lahko čvekala, tako da dobro, da je zvonec za konec odmora, da ne pozabimo it po razredih user posted image user posted image user posted image se pozna, da smo skor same bejbe pa ful mladih user posted image
me je pa včer ena vprašala, če sem celo porodniško izkoristila, ker je bila prepričana, da sem prezgodaj nazaj user posted image user posted image

MM je že klical, da so ga iz vrtca kar domov poslali za kakšno uro. Nal se je takoj začel igrat user posted image je pa pri igranju podoben kot Iza user posted image tudi, če mu kdo vzame igračo iz rok, se ne sekira, ampak pač vzame kakšno drugo ... tudi doma si s psom podajata igrače, včasih kakšno igračo celo komu prinese ... tudi v vrtcu user posted image in čist zares mi je žal, da ne morem enga učka poslat tja, da bi tudi jaz mal videla, kaj počne pa kako se igrajo user posted image

se pridružujem Srečki ... bejž dež bejž user posted image a majo Indijanci kakšen ples za pregnat dež tud user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.4.2009 8:14:26   
scorpiogirl
itak pozabla ... pa tako je lep ... Tomažek namreč user posted image taka lepa slikica pa tak lep fotomodel ... in res deluje tako "veliko" ... joj, so res že taki otroci tile naši mali pobalinčki user posted image

_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?