Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A ti se še držiš diete? 
Se pa itak slišimo za detajle. Vozička pa tako nima smisla vlačiti s sabo?
Tak mali srček je, da bi jo človek kar stisnil k sebi.... Sem se pa res čisto raznežila!
Smo imeli pa že za zaspat probleme, ker sta 1 uro težila, sam da ne bi zaspala. Šele ob 21 sta mrknila. Jaz pa na kavču, dokler moj ni malo pred polnočjo prilomastil s fuzbala in me zbudil. Že to sem
ker je Bini spala že 3 ure v kosu. In potem čakam da se zbudi. Pa pogledam en dokumentarc, pa drugi. Ob pol 3 me je pa že prav zaskrbel, če še diha. In sem šla čekirat. Sej vem
ker sem jo zbudila. No pa sem jo podojila in sva spali dalje. Z vmesnimi bujenji, ampak kaj čmo
Je pa tisti list končno začel delovat tudi na bini.
Le kje je tistih obljubljenih 10 centijev za Lj
sm ti na ZS poslala....ne znam nemško pa imam dilemo...pa da ne boste čudno gledale...probavam kupovati preko ebaya pa na uk bi še šlo...ampak na au pa ne gre...tale nemščina
.... HVALA TI za poplačilo za trud pa se še zmeniva
zanjo in
zate. Edina dobra stran oz. malce tolažbe je v tem, da ko se bomo drugi ubadali z izraščanjem, bo to za vas že pase.
za Martino, pa bolj na izi dan zate, da ti ne pobere preveč moči.