Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...smo vam kar malo fouš...otroci... 
- pa smo bili tako dolgo v ZD, da je vmes začelo snežiti. Jao je ta postopek zoprn, najprej smo pol ure čakali, da jo jima sploh namazali s tistim analgetikom, potem je treba čakat 45 minut, da prime - mi smo dobro uro, nato pa da še popraskajo, razkužijo in zalepijo - pa smo bili doma ob 4h... lačni, zmatrani... in ko sem ravno špagete v krop vrgla, odmrznila omako in oprala solato, se je prikazal MM - ma ta njegov čut za priti ravno pravi čas, da se izogneš delu, je pa tudi od sile... v naslednjem življenju bom MM...
. Sej se mi tud v službo lušta ampak se pustim prepričat
Potem po možeka v službo pa po Kajo in domov... No, potem smo se spet malo tenstali zdaj pa princes panča...in upamo na takšno noč kot je bila včeraj pri babici...zbudila se je namreč samo 1x
, zato pa čvek, čvek...
Je vzgojiteljica rekla, da škoda ker nista imeli kameri ker je izgledalo tako lepo
da bodo boličine hitro mimo. Samo ste pa res hitri s temi zobki