*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 ojla res ste pridne čvekice,meni nikakor ne uspe vsak dan sproti slediti 2-3 dni se poskušam neki učit,ker mam 12.2. izpit,pa nič noče v glavo,pa še prehlad se me neki loteva upam,da bo šlo skozi,ker pol začnem diplomsko pisat jupi,se že veselim sedenja za računalnikom... midva sva bila pa v soboto v ikei,ful je bla gužva,zapravila sva pa tut kr dost (slabih 300 eur),večinoma za , neki pa tut za naju oz. za najino dnevno sobo-srčno upam,da nama uspe zrihtat stanovanje do mojga poroda,da bomo meli kam iti,ko pridem iz P sicer se bomo pač še nekaj časa v moji sobici stiskali,glavno da smo skupaj junona: se še nisem prijavila za MŠ,bom poklicala v priliki in se zmenila-kdaj točno boš ti hodila,se bom poskusla za isti termin zmenit srečanje: žal se ga ne bom mogla udeležiti,ker delam do 17.ure,potem pa nimam prevoza do trojan pridem že domov crknjena,sami se mi pa ne da vozit,čeprav se mi pa krofov že danes lušta - pojejte še kakega zame Jaaaa, superrrr, zmeni se za 10.3.. Pa sporoči, če drži! Škoda, da te ne bo na srečanje. Bom pa js tudi pojedla zate enega čokoladnega.