*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja *Junona* čveke so verjetno vse na odihu...sedaj so v prednosti tiste, katere med tednom ne morejo sledit tudi mene ful bolijo kolki, posebej ponoči oz ko si vležem na bok...včerja me je cel dan taaaaaako bolela hrbtenica pa sem počivala pa ni kaj dosti pomagalo...kaj pa bo še tam feb. marca...sicer bo dragi takrat več doma (no, vsaj upam) pa bo lahko mal masiral...če se jaz ne bi nič pazila bi moje kg bile sedaj že tam pri triglavu tko probam, da nekaj pojem za zajtrk, potem kosilo potem pa še kak jogurt, sadje, čimveč pijem pa nekako držim kg...problem bodo sedaj prazniki...joj, jaz pa imam po eni strani srečo, da moja gin. ni tako tečna glede kg...zadnjič sem ji rekla, da mi kar rastejo kg pa je rekla no sedaj nas debelušne vsaj suhice razumete kako to je pa se je sam režala...je rekla sicer malo moram pazit, da se do določenega tedna ne poredite pretirano pa to samo zaradi otroka...drugače pa je rekla, da ona nam itak ne more solit pameti glede kg, ko pa je sama bolj okrogle postave...je rekla, da kao, če nas bo kaj šolala glede kg, ko bomo šle iz oridiancije bomo rekle, kaj ta debela bo meni govorila, da sem se preveč zredila naj sebe pogleda no moja prijateljica pa ima gin., katera jo nonstop krega glede kg...rok ima sredini feb. pa se je do sedaj zredila 7 kg...in to se mi ne zdi nič kaj pretirano, ali?? Junona držim pesti, da bo jutri vse ok na MF...kako pa so kaj tvoje bolečine? imaš še kakšne kontrole glede tega? Bolečin skoraj ni več. Jutri naj bi mi moj G še ledvičke enkrat pogledal z UZ. Me pa danes naš bebi tako v mehur brca . Pa tako nizko brca, da se mi zdi, da mi bo vse skupaj ven padlo, tak čuden občutek. Hvala, ker držiš pestke za naju