*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Blancica Majčki sta številka 62 - za 2-4 mesece, samo sem jih vseeno vzela, ker sta mi ble full dobri in samo 3 eure, kavbojke pa so tudi od 2-4 mesece....pa 9 eur. ampak, itak ne vem koliko bo najin korenjak velik, ker je že sedaj bolj pri velikih , pa bodye sem vzela 56 cm, samo se mi zdijo zelo miceni .... 50 je pa zelo zelo majhna, in je kao od 0-1, 56 pa od 1-2 meseca Js sem tut bodije kupla št. 56, ker 50 je res full mala, verjetno samo za prve tri tedne. Bolje, da je malo ohlapno, kot pa da takoj preraste. Sej 56 pa ni tako velika, da bi visela z bebija, pač bolj komot je. Meni so vse svetovale, naj kupim št.56. mal se bom urinla med vas.. jst sem imela vse 56, na konc sem pa rodila skor 3 tedne prej (49 cm), in je naš korenjak nosil 50, nekaj pa celo 44 številko (govorim za H&M cotke, ki so malo večje), sicer je pa tako hitro zrastel, da mi je vse prerastel v 14 dneh.. še vedno mi je ful hudo pakirat cotke ki jih preraste. Res raje kupite večje, ker prehitro prerastejo. no zdej pa grem nazaj na našo temo. Junona upam da čimprej izveš kaj bosta dobila. V LETU 2009 PA ŽELIM VSEM VAM IN VAŠIM SONČKOM ZDRAVJA IN VELIKO SMEHA, PA ČIMMANJ JOKA. Jana81, super, da si se oglasila, sem zelo vesela. Bom upoštevala tvoj nasvet glede cotk. Tudi jaz tebi in tvojima fantoma želim vse naj naj