|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 13:03:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdaj govoriti, da ti druga ženska vzame moža je res nezrelo. Potem nekaj med vama ni v redu. Ker nihče ti ne more vzeti nekoga, če ta to noče.


se podpišem!!!!

Anonimna 1 - avtorica teme

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 14:05:34   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Kaj ti manjka sex? na tvojem mestu bi se raje prodajala, sej itak seksas, pa imej vsaj koristi od tega.

Saj ima tudi tako nekaj od tega - prodajaš se pač težko samo tistim, ki so ti všeč, to je poklic, ki ni ravno lušten, po moje...
kaj ti nudi? dober seks? to ti lahko ponudi skoraj vsak moski. vprasaj ga ce bi se porocil steboj?

No, če gledaš javnomnenjske razskave in ankete in spremljaš malo rr, boš videla, da to sploh ni res, da bi ti pa skoraj vsak moški lahko nudil dober seks. Ne znajo vsi (verjetno bi se pa lahko velika večina naučila), sicer se ženske ne bi pritoževale. Mislim, da to, da bi se poročil z njo, ne igra neke hude vloge - lahko te ima rad, pa ni za poroke (jaz mam lubija ful rada, ampak nisem preveč za poroke - bi se poročila, če bi si to res fuuuuuul želel, sicer pa ne). Vprašanje, če ne bi lažje našla nekoga, ki bi se poročil z njo kot nekoga, s katerim je nor seks... če pogledaš statistiko, jih je namreč več poročenih kot pa jih doživlja redne orgazme...

ps. kok babe nizko padate. zato bojo tut prostitutke propadle. sej deci dobijo seks v vsakem kotu

Ja, zakaj pa to tebe tako skrbi?user posted image

se bom dovolj cenla, da se na meni ne bo zadovoljeval vsak ali veliko moskih

Razlika je v kotu gledanja: ne da se bo na njej zadovoljevalo veliko moških, ampak da bo njo zadovoljevalo veliko moških (sploh pa dva ni glih velikouser posted image ). Po moje je boljši drugi način gledanja: ne da si ti objekt, kjer se drugi zadovoljujejo (pa čeprav je to samo en in edini izbrani mož), ampak da si ti tista, katero oni (pa kolikorkoli jih je že) zadovoljujejo. Nisi žrtev, statist, ampak si glavna igralka.



lej ronja - nisem ena od tistih ki obozuje tvoj stil pisanja. nevem a si ti edina (definitivno pa med edinimi) na RR, ki ima popolno življenje... lej, jst sam pravm, da je zalostno, da se fu*ara z porocenim moskim.
in ne, jst se tut za svojega LUBIJA ne bojim, ampak jih je veliko na RR ki so razocarane v ljubezni, ki jih deci pustijo po nevem kolkem casu zakona, partnerstva, veze,... karkoli ze, zarad TAKIH kot sta ti dvi anonimni.
lej, ce ze more, naj si uzame prostega deca, k jo bo "zadovoljeval"... ne pa da kvari sreco drugim. pa ne pravim, da so edine krivke za razdetje zakona, ampak ce se naslaja porocenemu moskemu je večina krivde prav njene.

ps. nisem mislila porocen na pairju, ampak zame je "porocen" ze ko zivita skupaj ali pa imata otroka... poroka je le trda vez (ZAME)

Zakaj pa pol seksate z vsakim k pride mem in zašepeta neko besedo dve po tem ko ste v slabem odnosu z svojim partnerjem, ce itak ni dobrih je*acev?

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 15.12.2008 14:07:23 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 14:17:24   
Anonimen
mladamamica....mislim, da je se manj ljudi na tem RR-ju, ki jim bi bil tvoj slog pisanja vsec, tak da ne bodi tako nizka v svojem pisanju.Pravis, da jih je veliko na RR ki so razocarane v ljubezni, ki jih deci pustijo po nevem kolkem casu zakona, partnerstva, veze,... karkoli ze, zarad TAKIH kot sem jaz.  user posted image  Ja itak. Kaj pa to, da je on predlagal seks ( s povabilom v sobo) o katerem sploh nisem razmišljala takrat, ko sem flirtala z njim, no ampak izkoristila pa priložnost vseeno sem.Ampak tukaj je šlo za povsem spontane odločitve, občutke, tak da ni bilo čisto nič načrtovano.

Eni moski so pa poden od podna, ampak ta mister X definitivno ni eden izmed njih. Sva pa oba taka, da nama ni vseeno za najini druzini, da se nama ne da ukvarjat z locitvenimi in podobnimi postopki, sploh ce nasrkajo otroci zaradi tega. Sicer je bila pa to moja prva izkusnja in definitivno ne bom skakala z vsakim v posteljo, samo zato, da me bo potesil. Tukaj je bila pac priloznost taka. Če pa pride do kemije med dvema, se pa mal tezko kontroliras, a ne? 

Sicer bi tudi jaz raje videla, da bi se z možem vse poštimalo in da bi se super razumela, ampak če ne bo šlo, pa vem da mi bo težko prekinit. Kot je napisala kerensa in potem se pri 50-ih zbudiš in vidiš, da je šlo življenje mimo mene. No to pa ne bi rada. Ampak kot rečeno zakon bi rada rešila, ampak ni interesa z druge strani: kaj pa veš, mogoče pa tud moj mož kakšno osrečuje?


(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 14:18:44   
Mariposy
Se podpišem pod izjavo MLADA MAMICA si zelo dobro obrazložilauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mariposy -- 15.12.2008 14:19:19 >


_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:08:29   
Anonimen
Anonimna 2 tu: drage moje. Koliko ste stare da razmišljate tako? Verjetno ste vse čakale princa na belem konju in sedaj je prišel in ste najsrečnejše na svetu. Vesela sem za vas. Ampak nobena ženska še nobenega moškega ni prisilila v skakanje čez plot in na seks, ne da bi si on tega želel. Me vse mislimo, da imamo moža, ki pa kaj takega nikoli ne bi naredil. Pomota! Pojdite malo v življenje in videle boste, kakšni so moški, ko so brez svojih žena.
A misliš, da bo sedaj ena prišla do tvojega moža, mu naperila pištolo v hrbet in rekla: "Zdaj me pa poseksaj in prevaraj svojo ženo!". On ubogi pa bo prisiljen in ne bo imel drugega izhoda. Se vam zdi, ta zgodbica verjetna? 

(odgovor članu Mariposy)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:14:57   
rija
Anonimne, prosim, oštevilčite seuser posted image  jaz več nimam pojma kdo je poseksan in kdo niuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:19:26   
Lalica1
Pa res

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:23:49   
Mariposy
Preveč je anonimnih ja dobro da se vsaj s št. podpišete če si že ne izberete kakšnega nick-auser posted image
P.s: anonimna št 2 ni treba zdaj napadat vseh po vrsti samo zaradi tega ker se ne strinjamo s takim mišljenjem kot ga imajo nekatere ženskeuser posted image


< Sporočilo je popravil Mariposy -- 15.12.2008 15:27:27 >


_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:28:19   
Anonimen
Anonimna 2 tu: mene ni noben poseksal, sem pa bila v situaciji, ko se je nekaj dogajalo. Tako, da si predstavljam kako je bilo Anonimni 1. Hočem pa samo povedati, da so vedno tudi naši/vaši možje krivi, ko se to zgodi. Posredno bom rekla, da smo krive tudi me žene. Nikoli pa ne moremo reči, da je kriva samo t.i. ljubica. Ker ni!
Za to sta vedno potrebna dva. Ker če bi ljubica vedno nekoga prisiljevala, potem skokov čez plot ne bi bilo.

(odgovor članu Mariposy)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:29:49   
rija
no, hočem pa še povedat, da jaz skoraj vedno seksam na slubeni poti.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 15:31:23   
Lalica1
Ampak res sta vedno potrebna dva. Tako, da se moramo tude me vprašati, kaj je v zakonu narobe. Sicer sem pa včasih premišljevala tudi tako: Ja kdo pa je bil tisti, ki je rekel da je edino pravilno imeti in ljubiti samo enega moškega/žensko v svojem življenju, vse ostalo pa je narobe? Kaj pa tisti haremi, pa podobno?
Ja, nam se zdi to nezaslišano, ker nas je družba tako vzgojila. Njim je pa tisto normalno in mogoče o nas razmišljajo tako kot mi o njih.
Sigurno s prepiri ne bomo prišle do kraja. Zato naj vsaka dela po svoje!

Ha, ha, ha rija! A to pomeni, da je tudi tvoj mož na tej službeni poti, ali pa ŽIVIŠ?

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 15.12.2008 15:32:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 17:18:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In mislimo, da si zaslužimo več, kot bedno življenje...


Življenje je takšno, kot ga delaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 18:06:30   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In mislimo, da si zaslužimo več, kot bedno življenje...


Življenje je takšno, kot ga delaš.


Načeloma se strinjam, vendar ne drži ta trditev vedno. Žal.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 18:27:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In mislimo, da si zaslužimo več, kot bedno življenje...


Življenje je takšno, kot ga delaš.


Načeloma se strinjam, vendar ne drži ta trditev vedno. Žal.


Načeloma je potrebno pri tem pogledu vztrajati, pa je.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 19:02:33   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali pa mamo samo jajca narediti to, o čemer vi sanjate.
In mislimo, da si zaslužimo več, kot bedno življenje...

Pač nimamo obročka nad glavo, bomo pa mogoče umrle z nasmeškom na ustih...


To me spominja na sodelavca, ki vedno pravi da se nimamo jajc napit na službenih žurkah. Hja, jaz ne rabim tankat da plešem po mizah in se zabavam, z razliko od njega. Če se razumemo....

In ne vem o kje vam ideja, da si sexa z enim x vse želimo. Priznajte si, da ste se pač poročile z napačnim človekom, ker to kar si ti doživljala v tisti hotelski sobi na skrito, živim jaz vsak dan. Doma.

Če boš pa ti zaradi telih par sexov umirala z nasmehom na ustnicah, si pa res eno skromno bitje. Eni nismo zadovoljni samo z drobtinicami.

Sploh pa, zakaj se tako skrivate pod anonimne, če ste vse tako blazno ponosne same nase?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 19:05:04   
Kerensa*
Jaz se nič ne skrivam, pa tudi o kakšnem posebnem ponosu ne morem govoriti. To je samo nekaj, kar sem naredila in za kar mi ni žal. Če bi čas lahko zavrtela nazaj, bi naredila enako. In v enaki situaciji tudi še enkrat.
Kljub temu pa se mi ne zdi noben greh priznati, da bi včasih nategnila še koga, poleg svojega partnerja. Bistvo je, da ga ne in pa to, da moj partner to ve. Odkritost je na prvem mestu. Baje.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 19:24:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

To me spominja na sodelavca, ki vedno pravi da se nimamo jajc napit na službenih žurkah. Hja, jaz ne rabim tankat da plešem po mizah in se zabavam, z razliko od njega. Če se razumemo....


Pri tem je potrebno spomniti, da nekateri na službene zabave sploh ne hodimo, ker se nam zdijo totalno blesave. In se pri tem ne čutimo niti najmanj prikrajšani.

(odgovor članu RayBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 19:26:39   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pri tem je potrebno spomniti, da nekateri na službene zabave sploh ne hodimo, ker se nam zdijo totalno blesave.

Pri tem se tudi poraja vprašanje - če so vam blesave službene zabave, kar pomeni zabave s sodelavci, to pomeni tudi, da se vam sodelavci zdijo blesavi, kar pomeni kolektiv in vzdušje v službi, torej služba sama. Kako potem zdržite na takem delovnem mestu? Vam je denar vse ali samo nimate druge izbire? Ne leti na avtorico posta direktno, ampak je vprašanje splošnjo za omenjene/citirane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 19:48:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pri tem je potrebno spomniti, da nekateri na službene zabave sploh ne hodimo, ker se nam zdijo totalno blesave.

Pri tem se tudi poraja vprašanje - če so vam blesave službene zabave, kar pomeni zabave s sodelavci, to pomeni tudi, da se vam sodelavci zdijo blesavi, kar pomeni kolektiv in vzdušje v službi, torej služba sama. Kako potem zdržite na takem delovnem mestu? Vam je denar vse ali samo nimate druge izbire? Ne leti na avtorico posta direktno, ampak je vprašanje splošnjo za omenjene/citirane.


Odvisno od narave dela. V mojem primeru se v službi dela in to je to. Delovni uspehi in kakovostni rezultati so po mojem najboljša službena zabava in potrditev.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 7:34:38   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Me vse mislimo, da imamo moža, ki pa kaj takega nikoli ne bi naredil. Pomota! Pojdite malo v življenje in videle boste, kakšni so moški, ko so brez svojih žena.


za tvojega bi bilo skoda, da je zvest. moje zivljenje je ob mojem mozu in ob njem se pocutim tako srecno, zeleno in vse drugo. tko da nerabm druzga jeb*ca.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Anonimna 2 tu: mene ni noben poseksal, sem pa bila v situaciji, ko se je nekaj dogajalo. Tako, da si predstavljam kako je bilo Anonimni 1.


skoda, zakaj pa nisi seksala, ce si bila tako dalec da se je kej dogajal? se je vrnu k zeni? user posted image  pa moj moz ni cisto nic kriv, ce je men en pimpek malo

IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1
Ampak res sta vedno potrebna dva. Tako, da se moramo tude me vprašati, kaj je v zakonu narobe. Sicer sem pa včasih premišljevala tudi tako: Ja kdo pa je bil tisti, ki je rekel da je edino pravilno imeti in ljubiti samo enega moškega/žensko v svojem življenju, vse ostalo pa je narobe? Kaj pa tisti haremi, pa podobno?


to je cisto res, ampak jaz se nikoli ne bi zapletala z ze porocenim moskim, ce itak vem, da ma doma neko/ga.
"nenapisano pravilo" zakona je biti zvest svojemu mozu/zeni v dobrem in slabem, in če si oseba, ki ne more imeti samo enega ali ljubiti enega, potem zakaj skacete v zakon? zakaj za vraga se potem porocate?

glede harema pa: nevem koliko veš o njem, ampak moški ima lahko harem žena, koliko to je pa je odvisno od njegove sposobnosti. imeti harem zena pomeni vsako svojo zeno preskrbeti tako, da ona ne rabi delat ima pa vse (hrano, obleke, denar,...). nemorjo met harem zena vsi, tko da ne mesaj tega.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 7:36:12   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

In ne vem o kje vam ideja, da si sexa z enim x vse želimo. Priznajte si, da ste se pač poročile z napačnim človekom, ker to kar si ti doživljala v tisti hotelski sobi na skrito, živim jaz vsak dan. Doma.
Sploh pa, zakaj se tako skrivate pod anonimne, če ste vse tako blazno ponosne same nase?


user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem pod oba odstavka

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 7:40:51   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pri tem je potrebno spomniti, da nekateri na službene zabave sploh ne hodimo, ker se nam zdijo totalno blesave.

Pri tem se tudi poraja vprašanje - če so vam blesave službene zabave, kar pomeni zabave s sodelavci, to pomeni tudi, da se vam sodelavci zdijo blesavi, kar pomeni kolektiv in vzdušje v službi, torej služba sama. Kako potem zdržite na takem delovnem mestu? Vam je denar vse ali samo nimate druge izbire? Ne leti na avtorico posta direktno, ampak je vprašanje splošnjo za omenjene/citirane.


to ne, jaz osebno hodim za sluzbene zabave ampak tam ne seksam. to pustim za doma. ker bi se pocutla umazano, prvo bi naredila budalo iz sebe in pa iz svojega moza. sodelavci so ljudje s katerimi delam osem ur in to je to. sodelavec ni za v posteljo, sej ne delam v porn*... nimam pa nič proti zabavam user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 7:50:25   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kaj pa to, da je on predlagal seks ( s povabilom v sobo) o katerem sploh nisem razmišljala takrat, ko sem flirtala z njim, no ampak izkoristila pa priložnost vseeno sem.Ampak tukaj je šlo za povsem spontane odločitve, občutke, tak da ni bilo čisto nič načrtovano.

joj anonimna, sej tipi so za to, da ga tiscijo kjerkoli je mozno. zakaj meni nihce ne ponudi sobe itd? zato ker dam jasno vedet da sem srecna s tem kar imam in da ne potrebujem ne njega ne njegove "neznosti"

Sva pa oba taka, da nama ni vseeno za najini druzini, da se nama ne da ukvarjat z locitvenimi in podobnimi postopki

a ti je bolje biti ljubica? sej to je tist, vse bi sedele na dveh stolih. vse mate "jajca" pod anonimnostjo bit pametne, nemorte se pa razkrit, se manj pa doma povedat, da si pac dozivela nepozabno noc z nekim gospodom x. to pa ne, zakaj?

in potem se pri 50-ih zbudiš in vidiš, da je šlo življenje mimo mene. No to pa ne bi rada. 

a če bos skakala cez plot se ti bo cas ustavil?

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 16.12.2008 7:52:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 7:54:53   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
jaz osebno hodim za sluzbene zabave ampak tam ne seksam

Pod "službene zabave" oz. "zabave s sodelavci" je bilo mišljeno samo in točno to, kar je napisano. Pod "zabava" ni bil mišljen seks. user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 8:12:21   
MLADAMAMICA
fajn, pol sm pa za user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?