|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 10:23:10   
Anonimen
MLADAMAMICA: sploh ne razumem zakaj se kregaš na tem forumu in tratiš energijo, ko si pa tako zelo srečna s svojim možekom v svojem malem življenju. Zakaj se sploh pogovarjaš z nami odpadnicami. Pa potem je to s tvoje strani brezveze, ko itak nimaš nobene veze s tem in nikoli ne boš imela. Meni se zdi, da pri tebi vse le ni tako rožnato kot ti prikazuješ. A veš kaj dela sedaj tvoj dragi? Si prepričana da veš?

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 11:03:35   
MLADAMAMICA
ja ob meni je user posted image  pa moj dragi nebi padel tako nizko kot ti misliš. jaz ne pravim da imam popolno življenje, ampak neke moralne vrednote pa imam.
če pa ti meniš, da je prevara dobra stvar, zakaj daješ na forum in sprašuješ za mnenja drugih? tu smo da povemo kaj mislimo in ne da se strinjamo z vsemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 12:56:03   
ronja
Zdaj govoriti, da ti druga ženska vzame moža je res nezrelo. Potem nekaj med vama ni v redu. Ker nihče ti ne more vzeti nekoga, če ta to noče.

Podpišem.
lej ronja - nisem ena od tistih ki obozuje tvoj stil pisanja.

hehe, to mi je že od začetkajasnouser posted image , ne boš verjela, nisem čisti debiluser posted image . pa saj ni treba, da je vsem všeč moj stil pisanja. Fino je prebrat, da je kdo začel razmišljat ob tvojem postu, prav tako fino je pa prebrat kak dober protiargument, zaradi katerega se ti zamisliš. Bilo bi prav brezveze, če bi bila vsem všeč, potem ne bi mogla bit všeč tistim, ki so meni všeč, ker pač nimajo ravno masovnega okusauser posted image . Tak da je prav v redi, če mi kdo kdaj napiše, da sem mu bedna - ker če smo si tako različni, potem bi bilo nekaj narobe z mano, če bi mu bila všečuser posted image .

nevem a si ti edina (definitivno pa med edinimi) na RR, ki ima popolno življenje...

haha, ti pa si humoristka!user posted image ne vem, ali se ti zdijo slabosti, prepoved seksa in ostalo sranje popolnost, ampak emni se ne... Kdaj sem pa jaz o svojem življenju govorila o kaki popolnosti? Samo ne obsojam vsega povprek oz. vsega kar od daleč diši na prevaro, to je vse. Sicer pa v popolno življenje po moje ne spada kar ene par stvari, s katerimi se moram ubadat v svojem nepopolnem življenjuuser posted image :
- bolan otrok (v popolnem svetu po moji meri, bi bili otroci ves čas zdravi, noben otrok ne bi nikoli trpel kakorkoli, pa tudi ne smrkal ali kašljal)
- popadki 1,5 meseca pred rokom (v popolnem svetu me take zadeve ne bi strašile in ne bi me odprle za 2 cm, ampak bi bilo vse ok in bi šla na koncu samo rodit - pa še to v popolnem svetu ne bi bolelo, če si že lahko zmišljujemuser posted image )
- posesivna tašča (v mojem popolnem svetu bi se dalo z odraslimi vedno vse lepo pogovorit, jih ne bi bilo treba obravnavat kot otroke)
- nezrela mami (v popolnem svetu bi mame predelale svoje probleme predno bi imele otroke)
- utrujenost (v popolnem svetu bi bila oba spočita)
- slabosti (v popolnem svetu mi ne bi bilo med user posted image niti 1x slabo, ne pa da mi je vsakič vsak ljubi dan...)
- psički se v popolnem svetu ne bi starali na tak način, da bi bili napol gluhi in napol slepi in ne bi več mogli po stopnicah, ali pa bi živela v pritličjuuser posted image ali pa ne bi imela prepovedi nosenja česarkoli, skratka, ne bi bilo treba na nek način po 10x na dan peljat ven psa iz 3 nadstropja, pri tem, da ne more zdržat in se ji mudi dol, hkrati pa tamala ne sme veliko ven, ker je bolana, poleg tega seveda otroško počasi hodi dol, psička pa se navadno že polula predno pridemo do dol in potem ne veš, kako naj zdaj to spucaš, pa otroka ne puščaš na sredi stopnicuser posted image ...
- lubiju ne bi v popolnem svetu nihče težil v službi in mu ne bi bilo nikoli treba delat čez vikend (no, v popolnem svetu sploh nič ne bi iblo trebauser posted image ), ne bi se služba selila nekam bogu za leđa, da bo rabil 1 uro dlje za prevoz...
- jaz pa bi lahko naredila veliko več kot sem zdaj sposobna naredit v mojem popolnem svetu
- in seveda last but not least: v popolnem svetu bi z lubijem lahko user posted image kolikor bi nama pasalo, ne pa da sva že pol leta na stand by...

Vse to sem sicer že napisala tu in tam, ampak ne vem, ali se ti je to zdelo popolno ali pač nisi prebrala teh postov (ti ne morem zamerit, saj so res dolgiuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 13:04:51   
MLADAMAMICA
vse je to lepo in prav, ampak skos me obsojate ker se pač ne strinjam z vami. sm pač čudn tip, ti bi full stvari lubiju oprostila, full stvari razumeš kot samoumevne, jaz sem pa pač živela drugače in sem drugačnega vajena. nevem pa, zakaj bi se morala strinjat z prevaro, oprostitvijo, kur*anjem, psihologi/psihoterapevti,... pa sam še neki. jaz te še NIKOLI nisem uzalila in te sploh ne berem, nevem zakaj ti mene, če sva si itak na jasnem da si nisva ušeč

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 13:45:24   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

vse je to lepo in prav, ampak skos me obsojate ker se pač ne strinjam z vami. sm pač čudn tip, ti bi full stvari lubiju oprostila, full stvari razumeš kot samoumevne, jaz sem pa pač živela drugače in sem drugačnega vajena. nevem pa, zakaj bi se morala strinjat z prevaro, oprostitvijo, kur*anjem, psihologi/psihoterapevti,... pa sam še neki. jaz te še NIKOLI nisem uzalila in te sploh ne berem, nevem zakaj ti mene, če sva si itak na jasnem da si nisva ušeč



user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:05:08   
ronja
jaz te še NIKOLI nisem uzalila in te sploh ne berem, nevem zakaj ti mene, če sva si itak na jasnem da si nisva ušeč

Mislim, da jaz tudi tebe ne - vsaj ne namenoma, namenoma na splošno ne žalim.

Če me ne bi brala, mi ne bi mogla odgovorituser posted image .

Jaz ne berem samo ljudi, ki so mi všeč in ki se strinjajo z mano - to ne bi imelo nobenega smisla, ker se ne bi mogla nič naučit. Pa tudi je dobro videt, zakaj je nekdo prišel do nekega razmišljanja, meni je pač zabavno razmišljat o vzrokih, mi je potem lažje v mojem nepopolnem življenju - stvari niso tako tragične, če vidiš vzroke... Recimo tebe je nekdo hudo prizadel, ko te je varal in zato si ne predstavljaš tega komu oprostit. Mene ni še nihče, sem bila pa sama že dostikrat v situaciji, ko bi se lahko mariskaj zgodilo... In pač to gledam drugače, en kot neko zasmehovanje partnerja. Vajena si ti verjetno bolj prevare kot jaz, saj se je tebi že zgodila, meni pa še ne, tako da pač vsak gleda iz svojega kota. Jaz vem, da imam lubija ful rada in da ne bi hotela vsega postavit na kocko oz. ga kar nagnat zaradi ene napake. Tudi če bi nekoga povozil, torej ubil, ga zato ne bi pustila. pa se mi zdi uboj hujša stvar kot pa prevara. Zelo malo stvari je, pri katerih bi takoj spokala, to je res. Kar pa ne pomeni, da bi jih dopuščala, da se še kar dogajajo... Če enkrat ne pospravi za sabo, ne bom niti omenila, če bi ves čas morala pucat za njim, pa bi lepo spokala. Isto je tu, samo da je tolerančni nivo nižji.

Saj te ne silim, da moraš ti tudi tako gledat: predstavim svoj vidik, ti pa svojega, bere naju pa kdor hoče, nikomur ne držim pištole...

Glede prevare se po moje več rrjevk strinja s tabo kot z mano... Edino, kar se trudim res nekak prepričat ljudi, je to, da boga ženska ni nič kriva, če razpade zakon, ker gre s poročenim moškim - on je šel z njo in zakon je razpadel, ker je bilo nekaj narobe v njem, ne pa zato, ker je bil on še eni drugi všeč... Sama sicer nikoli nisem padala na vezane moške, verjetno zato, ker rabim precej pozornosti in je toliko od vezanega ne bi mogla dobit, tako da mi dejansko še nikoli ni bil všeč noben fant, ki je imel punco, sploh jih nisem opazila v tem smislu. Ampak razumem pa, da se pač ena zaljubi v takega. Tudi čisto razumem, da se ena zatreska v mojega lubija - saj je luškan! ampak to nima veze s tem, ali bo on mene prevaral, to je samo njegova odločitev.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:10:49   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
ps. kok babe nizko padate. zato bojo tut prostitutke propadle. sej deci dobijo seks v vsakem kotu

Ja, zakaj pa to tebe tako skrbi?user posted image


no, to je zame žalitev, sicer te ne berem ampak si odgovarjala ti meni. sploh pa se mi ne da brat celih romanov

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:13:48   
ronja
To je hec. Poglej, kaj vse sem že tanikii napisala, pa je vedno vedela, da je hec in se ni sekirala.
Nihče te ne sili, da bereš romane, eni majo pač rajši stripe (tudi za tiste poskrbimouser posted image ). Odgovarjam pa na vse, kar se mi zdi pač dobro komentirat - ne glede na to, ali se strinjam ali ne.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:14:15   
MLADAMAMICA
mene tudi ni še nihče prevaral, ampak si pa ne predstavljam kako je biti prevarena, oz. si predstavljam da je to full grozno. nevem pa zakaj več ljudje niso zadovoljni s tem kar imajo zakaj se morajo mešat v tuja življenja in krast tujo srečo. ne razumem zakaj sploh varanja so in zakaj si uničiš srečo, izgubiš ljubezen,... zarad enga doberga *eksa. zakaj? sploh tiste ki imate otroka. zakaj ne bi bile z očkom srečne že za voljo njih? zakaj? full mam vprašanj, sam ti si itak en "pozitivc" pa mislš da govorim sam zato ker sem kdaj trpela. res nisem, ampak fora je v tem ker TUDI NIKOLI NE ŽELIM.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:25:30   
ronja
Ne, očitno sem te zamenjala - sem mislila, da si ti pisala, da tvoj bivši ni bil pripravljen na zvezo, pa sta se razšla in je imel že 4 mesece nosečo novo partnerko. Oprosti, dostikrat zamenjam kak nik.

Ja, gotovo je grozno bit prevaran, ampak vseeno mislim, da je še dosti hujših stvari, ki se tudi dogajajo (ti hudo zboli otrok, recimo...)
Mislim, da ljudje ne kradejo tuje sreče - punca se zaljubi in če on naredi korak oz. če sledi njenim povabilom, se pač kaj razvije. Ampak to, kar imata onadva, ni ona ukradla ženi - ker z ženo očitno nista imela takega odnosa, sicer njemu ne bi bilo do tega, da bi to iskal drugje.

Varanja so po moje kot en beg - včasih ti gre vse narobe in narediš neumnost, samo zato, da opozoriš nase, da ti je hudo (saj veš, kako mali otroci začnejo vse razbijat, če se jim ne posvečaš dovolj - odrasli smo samo malo večji otroci, še vedno pa rabimo določeno mero pozornosti, da lahko normalno funkcioniramo). V vezi je to pogosto varanje, včasih pa zanemarjanje, včasih se ženske ali moški uprejo tako, da nehajo pospravljat, ali pa začnejo zbadat partnerja tam, kjer vedo, da ga boli... Zakaj vse to? zato, ker so prizadeti, po moje. Nihče ni tako neumen, da bi šel varat ob cvetoči ljubezni in silni zaljubljenosti. Takrat niti ne opaziš drugih, če pa so že tako posiljeni, da jih opaziš, pa se samo nasmejiš, ti pa ne pade na pamet, da bi kaj mela z njim...

Ampak če si v zvezi nesrečen, ker te nekdo zanemarja (lahko "samo" čustveno), ker nima časa zate, non stop dela, ker ti ne da več občutka, da si zanj super in ti nikoli več ne pričara tistih mravljincev, pa verjamem, da ti po nekaj letih dojadi in začneš tako pogrešat te občutke, da narediš tudi kaj takega... Podzavestno verjetno zato, da opozoriš nase ali pa da bi pobegnila v drugačno življenje...

Tudi jaz si niti pod razno ne želim bit prevarana - vendar pa bi vseeno izbrala to, če bi imela na izbiro to ali pa hujšo bolezen otroka ali lubija, recimo. Ampak to, da probaš razumet, zakaj je nekdo to naredil (saj to tudi tebe zanima... isto, kot meneuser posted image ), ne pomeni, da to odobravaš. Niti ne pomeni, da bi to v nedogled dopuščala. Dopuščam pa možnost napake - taki sistemi so navadno bolj stabilni...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 14:31:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:31:51   
MLADAMAMICA
kako naj razumem da nekdo planira bit z poročenim/zasedanim moškim? in kako naj razumem da je ženska/moški doma sicer srečen ima lepo familijo, otroke, ženo/moža, ampak je pač hotu sprobat neki novga? kako naj tak folk razumem k ko bi moral uživat si zakomplicirajo lajf in največkrat tut komu drugemu (otroku, partnerju ali od ljubice/čka familiji)??? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:37:19   
ronja
kako naj razumem da nekdo planira bit z poročenim/zasedanim moškim?

Jah, jaz si to razlagam, da sploh ne planira - se zgodi, da se zaljubi... Ali pa da ji on že prej pove, da je njegov zakon v razsulu oz. samo še na papirju in se ji zdi, da ona ni tu noben faktor...
in kako naj razumem da je ženska/moški doma sicer srečen ima lepo familijo, otroke, ženo/moža, ampak je pač hotu sprobat neki novga?

NO, tega tudi jaz ne razumem, niti ne poznam takega primera, kjer bi dejansko bila oba zelo srečna skup, pa bi eden varal. Navadno varajo nesrečni ljudje, ki doma ne dobijo tega, kar si želijo...

PO moje se enostavno zaljubijo - ne da bi si hoteli zakomplicirat življenje, to po moje ni načrtovano. Je pa res, da se v vezane moške večkrat zaljubljajo punce, ki niso imele dobrih odnosov z očetom, pa iščejo očetovsko figuro v partnerju - ta je zato navadno starejši in pogosto iz tega sledi, da zaseden... Tak da če hočeš ravno razloge - zato, ker še niso predelale v sebi problemov iz otroštva. So boge, sem imela eno tako sošolko...

lukrecija, dober tekuser posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:39:41   
MLADAMAMICA
sej jest mam tut starejšega, sam ni ne poročen in ne podoben mojmu fotru user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:43:27   
Anonimen
Ronja. Vse tvoje znanje in vsa tvoja dobronamernost je mladimamici španska vas. Zaverovana je vase in svojo družino, svoje življenje in svojo službo, svoje navade in svoje okolje. Nad ostalimi stvarmi se ihtavo zgraža in poskuša dopovedati ostalim, da so v zmoti.

Mladamamica. Mislim, da imaš v sebi ogromno zagrenjenosti in jeze. Blatenje drugih ti ne bo pomagalo k reševanju svojih miselnih vzorcev, niti ne boš zaradi tega boljša oseba.

Konstruktiven konflikt je vedno dobrodošel, vendar draga moja mladamamica, v tvojem pisanju je čutiti samo ofenzivo in bevskanje.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:45:29   
Mariposy
Pa kaj se res tolkim da mlatit prazno slamo?user posted image je že kr mal dolgčas k zj vsi anonimneži mislijo da s tem ko nekateri povedo svoje mnenje se želijo kregat, potem pa ne hodi na forum in ne sprašuj teh stvari user posted image (in vsi imajo sedaj nos do tal)user posted image

_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:49:06   
MLADAMAMICA
hvala mariposy, ampak očitno si črna ovca in zagrenjena in konflitna in naj naj hujša tko k jst, k ne misliš tko k one.
ronja je pa itak ena mati cirila kle na rr

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:53:58   
Mariposy
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

hvala mariposy, ampak očitno si črna ovca in zagrenjena in konflitna in naj naj hujša tko k jst, k ne misliš tko k one.
ronja je pa itak ena mati cirila kle na rr


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 14:56:43   
MLADAMAMICA
user posted image user posted image user posted image  ronja tam na kaj je varanje varanje je en post zate, direkt...

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 15:01:47   
Mariposy
Litanije lahko jaz pri maši berem ali poslušamuser posted image user posted image (čeprav me že dolgo ni bilo tam pa vseeno)user posted image

_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 15:05:30   
Lalica1
Zdaj pa še jaz:
mladamamica: ti si takoj užaljena, če ena reče kaj kar tebi ni prav. In takoj smo vse grozne in se ene skrivajo in te ne poznamo,...bla, bla, bla.
A tisto, da omenjaš, da bodo prostitutke propadle pa ni žalitev?
Meni je čisto vseeno kakšno življenje imaš, ampak tako kot sta rekli že ronja in Anja PH, imaš verjetno v svojih mislih kakšno blokado do drugače "živečih", rekla pa bi, da se tudi bojiš varanja. ZAto upam, da tega ne boš nikoli izkusila. Vendar vseeno mislim tudi jaz, da v primerih varanja ni krivda izključno na strani ljubice. Tu je vsaj toliko (če ne več, ker ima dolžnost do svoje žene) kriv tudi mož in neposredno njegova žena.

Včasih sem tudi jaz pametovala, da kako pa to dela ta, kako se obnaša oni, pa jaz tega ne bi nikoli s svojim otrokom tako,.... Pa sem vedno prišla v situacijo iz katere sem se naučila, da ne smem nikogar obsojati za njegovo dejanje, saj ne vem, kaj bi jaz storila na njegovem mestu. Čudna so naša pota zato ne obsojajmo drugih, ker ne vemo, kdaj bomo mi oni!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 15:07:56   
Anonimen
Eh. Jaz pa šibam user posted image  enega poročenega, ki ga bom prisila s pištolo...

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 15:15:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

ronja je pa itak ena mati cirila kle na rr


A ti si pa Gorči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 15:20:34   
ronja
hvala mariposy, ampak očitno si črna ovca in zagrenjena in konflitna in naj naj hujša tko k jst, k ne misliš tko k one.
ronja je pa itak ena mati cirila kle na rr


mislim, da se večina rrjevk strinja s tabo glede nedopustnosti varanja.

Mati Cirila - joj, ne no!user posted image Jaz vedno povem svoje mnenje (še preveč, a ne?user posted image ), nisem tak diplomat... A je sploh zmagala?

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: seks na službeni poti
16.12.2008 15:22:15   
Anonimen
Mati Cirila user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?