|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naša mala pikica Lea
13.4.2005 22:16:59   
Janeja

Hvala vsem za čestitke in lepe misli. Jih vsak dan nosim k Lei in ji povem, koliko :miska: in :angel: je namenjenih samo njej. Sigurno je vesela in zato še toliko bolj pridno raste.
Zdaj že pridno šiba proti enemu kilogramu. Danes je težka že 940 gramov in že en teden vsak dan pridobi vsaj 20 gr. Če bo šlo tako naprej bomo do konca tedna že pravi "velikani". Pa v cca. 60 dneh podvojit porodno težo tud ni kar tako :bravo:

Aja, pa zadnja vesela novica je, da se od sobote že cartava (kengurujčkava). Mami je seveda u 9nebesa9nebesa9nebesa pa kar :(( od sreče, mala pa spi in uživa.

Sam čakamo še, da mine še kakšen mesec (tam nekje v začetku junija) pa bomo uživali doma. Komaj čakam!

Sporočim, ko bo kaj novega!

Pozdravček vsem in še enkrat hvala.

Janeja


(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Naša mala pikica Lea
13.4.2005 22:53:59   
Jančika_
Janeja, kako sem vesela vsake lepe novičke o Lei! Veliko mislim na vaju. Kot vidim, vam gre dobro in držim pesti, da bo šlo tako naprej:bravo:.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Naša mala pikica Lea
14.4.2005 8:04:06   
Anonimen
Ni dneva, da ne pogledam na tale forum, da vidim, kako je z malo Leo. Res, prava borka!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Pa tudi mamica je zelo pogumna!
Držita se! In se lepo kengorujčkajta.
LP Pa en:pujs: za srečo

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Naša mala pikica Lea
17.4.2005 22:49:31   
teta beta
Draga Janeja!

Upam, da ne zameriš, ker se ti takole oglašam. Sem že ob tvojem porodu samo pozijala (zaradi datuma, seveda) in si rekla samo: o,f..., upam, da bo vse v redu. Sem se večkrat spomnila nate, ampak nisem niti spremljala naprej, kaj se dogaja.
Je pa zadnjič naneslo, da smo se dobile stare kolegice in kot smo se včasih pogovarjale samo o dedih, se zdaj še samo o nosečnosti in dojenčkih. Ker ima ena nečakinjo, ki se je tudi rodila kot nedonošenček, je bil pogovor tudi o tem in omenjena si bila ti in tvoja punčka in kako je bilo zgodaj itd. Pa mi je naredilo klik v glavi in sem rekla, čakaj, saj jaz pa tudi vem za to, če je to seveda prava. Punce so me prosile, če lahko pogledam, kako je kaj s tamalo, če je vse v redu in zares sem vesela, da je. Kar odleglo mi je.
Sorry, vem, da ni lepo, če neki **** (jaz, namreč) ve, kdo si in ti še piše, ampak dejansko veliko ljudi ve za to (dolina je majhna) in o vaju so govorili tudi v materinski šoli.
Lepo je slišati, da Lea pridno raste in se razvija. Kar tako naprej pa tudi tebi želim čim manj skrbi in čim več veselja. Neverjetna si, meni bi se zmešalo, sploh si ne morem predstavljati kaj takega (zato pa raje sploh ne berem o tem in tudi ne razmišljam o teh stvareh.) Svaka ti čast, kapo dol in tudi vsem ostalim na tem forumu.

Lp in srečno!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Naša mala pikica Lea
18.4.2005 14:12:28   
rey
Danes je 26 tednov. V postelji sem že 2 meseca, samo wc in do zdravnika, zdaj ko sem doma že 14 dni. Prej sem ležala v bolnici. Imam tudi krajši MV tam med 1,4 do 1,8mm mi ga namerijo. Za cerklažo se nekako niso odločili. Vsak dan ki mine smo ga veseli, bomo zdržali še vsaj 10 tednov in pika. Imela sem 2x že okužbo s streptokokom in dobila antibiotik. Lani sem imela SS v 20 tednu:((, a takrat niso ugotovili vzroka. Verjetno je bilo tako kot zdaj a nisem nić počivla, ker mi niso rekli in tudi počutje je bilo OK.
Držite pesti, da zdržimo do julija.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Naša mala pikica Lea
18.4.2005 14:43:28   
Janeja
Draga rey,

res močno držim pesti, da bo tvoj :duda: bolj potrpežljiv kot moja radovednica in bo počakal pri tebi do konca nosečnosti.

Pooooočiiiivaaaaj! Pa saj vidim, da si pridna. Le tako naprej, naj te vsi razvajajo še teh nekaj tednov. Res se splača potrpet.

Javi se še kaj.


(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Naša mala pikica Lea
18.4.2005 14:51:51   
Anonimen
Ojoj, kako lepo je brat take lepe novičke. Lepo božaj svoje malo dete in ji še naprej poročaj o vseh pozitivnih mislih, ki ji jih pošiljamo.

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Naša mala pikica Lea
21.4.2005 10:09:01   
Willson
Rey, držim pesti zate in za tvojega dojenčka, da vzdržita še teh nekaj tednov. Ti samo lepo počivaj in se pusti razvajati. Saj bo teh nekaj tednov hitro minilo! Je pa tudi moja sodelavka imela kratek mat. vrat in sicer 17mm in tudi ona je imela strogo mirovanje, rodila pa je 3dni po porodnem terminu, tako da ti res lepo počivaj.
Lep pozdrav in enega :pujs: za srečo!


Seveda pa iz srca želim vse dobro tudi mičkeni LEI in malemu fantku, upam, da bo tudi on takšen borec kot LEA!!! Za pogumno Leo:sloncek::sloncek: in za pogumnega fantka :metulj::metulj: LP

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?