Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). Ne predstavljam si, da bi kar šla, pa si ga kupila, saj je moj denar... ja, je, ampak otrok je tudi najin in to je pač prioriteta... 
. in on mora vedet da mu zaupaš, da ga maš rada,... mogoče je opazil da mu ne zaupaš, verjameš, pa ti nalašč laže. moraš biti dobra in vedno na voljo za pogovor, kar se tiče pa tega denarja pozabi nanj, ker nima nobene vrednosti. kar je je. ne more se z glavo skozi zid. on ga verjetn nima več, pa ne more ga narisat nazaj. zato ne ga mučit in ne brskaj po njegovih stvareh, tko sama uničuješ vezo. na koncu boš pa sam ti vzrok da sta šla narazen. med vama je malo zaupanja. če ti uspe da ga pridobiš nazaj, se bo tudi veza spremenila, če boš pa drezala vanj "kam si dal to? kje je to? koliko to? kam greš? zakaj to?" mu boš šla na živce in si bo poiskal drugo, s katero bo imel mir. misliš da je danes težko najti drugo žensko? zato pamet v roke...
kok ga preklinjam samo sem tok trmasta da mi bo mogel povedat pa če grem stran od njega.Take stvari ki se tako skrivajo ...mi gredo na živce in me resno zanima kaj je na tem.Najbolj da je ženska tiho on vpraša prej kdaj bo kossilo rečem ob dveh pravi prav.In je šel ob 10 od doma ob dveh bo prišel na kosilo kot v gostilno.In če bom žalostna bo rekelKAJ TI PA JE?JA BOGVE RES KAJ MI JE?
. Najraje bi te stresla, ženska božja pa zakaj si to dovoliš. Ne vem no...
precej redkeje, odkar sem pa spet
pa sploh ultra redko