Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je tako lepo zagrabil, ker je bil lačen, parkrat potegnil, pol pa začel glavo premikat in se dret na ves glas s polnimi usti mleka. Sem ga pol na joško dala in vmes še enkrat probala...spet dretje...zdej pa spi.
)!
. Sem zdaj 2 dni mu dajala pol pol pa je še polival ampak manj. Danes pa sem mu predzadnji obrok naredila samo AR pa ni nič polil, zadnjega (za v posteljo) pa samo navadnega in je polovico serviral na mojo ramo, ko je kupček podrl. Tako da konec eksperimentiranja-od jutri naprej mu dajem samo še AR!
....zjutraj sem imela obiske in seveda tačšica takoj gor k nam
......jaz nisem vedla kaj naj nardim....onemela sem...vstala se, popravla pojstlo in šla ven iz sobe na kaj se je ona dipnila gor z njim....en čas je bil dobre volje pol je pa začel sitnarit in se jokat,ona mu pa začne govorit kaj veš da grem zdej dol,da te bom zapustila in si žalosten...mami je pa jezna kaj sem te vzela ampak sem te morala prijeti ko si bil tak dobre volje.....zdej mi je žal da nisem kaj rekla in sem še bolj slabe volje ker sem to dovolila da mi nardi med igranjem z mojim otrokom....kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho....
povedal da ko ga imam jaz na rokah nima ona kaj trgat mi ga z naročja(ker je glih bil prisoten ko je to nardila) in ji je še par krepkih napovedal da je bila pol užaljena.....joj kak sem besna na samo sebe
.... kaj sploh ma na tvoji pojstli za delat, če ji ti ne dovoliš, ...