Anonimen
|
Ojej, vas se pa ne da lovit... No, naši pikec mali je bil čez dan boljši, jedel je normalno, tud stikan ni bil preveč, se pa slini kar v potokih, tako da so lahko tudi zobki. Čakamo še petice, da zrastejo in te so verjetno bolj problematične. Sicer pa bomo videli kaj prinese današnja noč. ada2 - Bravo na uspešno odvajanje od pleničk! Naš mali pove največkrat, da je kakal ko je že prepozno. Pa gavprašam kako smrdi rita, pa pravi fuuuuj. yania - Meni ni v prvo in niti sedaj nič teklo iz dojk. Še ko sem rodila me babica vrpaša, če se mi dela kolostrum - pa pravim, da nimam pojma - ker si kaop naj ne bi stiskali dojk. Pa mi jih ona prime in je šlo takoj ven, sam nežna pa res ni bila. No, sej tamali tud ne. MalaČebelica - Čestitke za punčko! Glede kil se pa ne sekiraj. Vse ne moremo biti po tabelici. Pri nas ne komplicirajo tolk glede kilaže. Sem zadnjič bila pri G in je bila tam tudi ena veliko, veliko močnejša kot jaz, pa se je zredila več kot pa jaz, pa ima mesec dni rok z amano, pa ji niso nič težile. Važno, da se pikica lepo razvija. Hujšale bomo kot smo že rekle skupaj. mediuhec - V lj srečanja že ta drugič ni bilo. Žal. SRCCEK - Želim vama, da si čimprej opomoreta od tega dogodka. lega otroka - Men se zdi, da se ji vsak dan drugje kolca in me vsak dan nekje drugje brca, tako da se mi zdi, da ima še veliko prostora za akrobacije. mama_m - Upam, da je res to vaša zadnja operacija in da bo vse ok po njej. Drugače pa bomo za B in NL pri meni doma.
|