|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
6.1.2009 12:21:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Aja nekaj mi povej, kaj ima to Zala po tleh in ki se kupi? Pa je fajn?

Penaste puzzle. Kupi se jih v vseh bolje založenih trgovinah, Baby Centru, Pikapolonici, Sparu,...
Meni je fajn ja, da mi ne sedi direkt na laminatih, ko se igra. Samo je pa res, da jih dostikrat zvleče narazen, ampak ni panike user posted image jih pač pol sestavima skupaj pa je user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.1.2009 12:22:23   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pandica, prava frajerka je Zala ko šofira! Ja, ja, že zgodaj jih je treba navajatuser posted image user posted image

Itak user posted image , da bo kmalu lahko ona mami okrog vozla user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.1.2009 12:41:52   
Pandica

Moja miška je ravno malo zaspala, pa imam malo cajta tu gor viset. Ker posesala sem že prej celo bajto in kaj mi je naredla mala faca. Zdaj ima neko fazo, da bi se rada vsepovsod vsedla, npr. v kopalnici se mi vsede na moj kozmetični kovček ali pa na on mali koš za smeti itd... pa smo ji kupli za Božička fotelj, ampak ni tako zanimiv kot ostale stvari user posted image no in jaz sesam sobo in ona frajrka se mi vsede na sesalec user posted image grem sesat njeno sobico pride za mano se spet vsede na sesalec, joj res je prava faca postala user posted image

Aja, pa zadnje dni full oponaša vse. Je zadnjič vidla mojo mami, ko je zehala in zdaj full to kaže vsem, ko ji rečem kako babi zeha. Pa ponavlja, če sliši in vidi koga, da kašlja in kiha, pa mežika, skratka luštna je 100/ h user posted image

Pa včeraj nam je nekam zapravla pilota za dvd player. Piloti so itak akcija, ga je nekam odnesla in zdaj ga ne najdemo user posted image smo že preiskali celo bajto pa ga ni...
kot, da bi se v zemlo vgreznil user posted image pa sem jo danes vprašala kam je dala pilota pa se je pripognila in gledala pod posteljo, ampak ga ni bilo tam, pol pa je šla v dnevno sobo in mi prinesla pilota od televizije faca mala user posted image tak, da moramo vse skrivat pred njo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.1.2009 12:42:32   
Pandica
botrca   a si danes dobila kaj pametnega na razprodajah? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.1.2009 20:12:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca   a si danes dobila kaj pametnega na razprodajah? user posted image

Ja danes sem pa zase kupila ene škornje v jelovu (20€)pa ene za pomlad za 5€ v turbo šuhu, pa ene 2 majčki za poleti obe za 3€ v takotu. Pa ja pa malemu spet ene 3 mikice v kiku in eno v pikapolonici. Pa vam povem, da mi je ful pasalo malo zapravljat, ne vem kdaj sem nazadnje sebi kaj kupila.

Pa v merkur sem šla po jasli in eno lepo dekoracijo suhih rožic sem kupila za drugo leto, ker so imeli 40% znižanje. 
Ja vrtnica79, koala nekaj je bilo sigurno v zraku ker tudi mi nismo spali se je Jan zbudil okrog pol enih pa potem ob 2 ali 3 saj ne vem in je bil vsaj 3 ure budenuser posted image  vsaj jokal ni HB.

Pa mi je spet spal 3 ure v vozičku, kak sem bila vesela saj ga potem lažje do večera prenašam.

Ja naši mali škrati vsaki dan nekaj novega pokažejo in nas vedno znova nasmejejo.

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.1.2009 20:19:22 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.1.2009 20:13:11   
botrca

Penaste puzzle. Kupi se jih v vseh bolje založenih trgovinah, Baby Centru, Pikapolonici, Sparu,...
Meni je fajn ja, da mi ne sedi direkt na laminatih, ko se igra. Samo je pa res, da jih dostikrat zvleče narazen, ampak ni panike user posted image jih pač pol sestavima skupaj pa je user posted image

To pri nas ne bi bilo 2 sekundi zloženo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.1.2009 20:14:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca res je zgledlo kot da se jeziš, vidiš to je slabost neta, ker ni tona.

Ja lahko bi nekaj naredili da se lahko tudi gledamo user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.1.2009 20:23:40   
Pandica

Ja, saj zato pa so web kamere user posted image jaz jo imam, če jo imaš tut ti se lahko še preko neta gledama user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.1.2009 20:27:56   
Pandica
botrca   te pa si zapravlala danes user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.1.2009 21:25:44   
botrca

botrca   te pa si zapravlala danes user posted image  

ja sem si res privoščila user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.1.2009 21:26:52   
botrca

Ja, saj zato pa so web kamere user posted image jaz jo imam, če jo imaš tut ti se lahko še preko neta gledama user posted image

Ja jo imam user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.1.2009 21:27:32 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.1.2009 21:30:20   
Pandica

Pa msn tut imaš inštaliran?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.1.2009 21:43:26   
botrca

Pa msn tut imaš inštaliran?

Windows live ampak ni pravi, ker mi je računalnik ko je bil virus ga ven zbrisal in ne vem kak se mu reče. Katerega imaš ti?

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.1.2009 21:44:35 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.1.2009 21:52:05   
Pandica
Jaz pa še bašem z čokoladnimi keksi Liebniz in pijem sadni čaj, mmm, kako je dobro to dvoje skup user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.1.2009 21:55:30   
arabela*
čerka babikeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.1.2009 21:56:58   
arabela*

jaz pa je nočem,ker mi je to najbolj butasta stvar,kaj jih obstajauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.1.2009 21:58:16   
arabela*

Jaz pa še bašem z čokoladnimi keksi Liebniz in pijem sadni čaj, mmm, kako je dobro to dvoje skup user posted image

jaz pa sem pojedla dva toast sendviča,pa bi še neka.Nimam pa nič pametnega,čs mi je zmanjkalouser posted image ...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.1.2009 21:59:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čerka babikeuser posted image

Dober večer

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.1.2009 22:00:16   
Pandica

Nimam pa nič pametnega,čs mi je zmanjkalouser posted image ...

Pridi k meni user posted image jaz pa imam zdaj toliko sladkarij doma, da ne rabim 2 meseca nič kupit pa imam ziher za vsak dan nekaj, ko so bili ti prazniki in obdarovanja user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.1.2009 22:03:58   
arabela*
Pridi k meni user posted image jaz pa imam zdaj toliko sladkarij doma, da ne rabim 2 meseca nič kupit pa imam ziher za vsak dan nekaj, ko so bili ti prazniki in obdarovanja user posted image

pa saj imam,samo nič pametnega.
Če maš čokosmoki,pridem....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.1.2009 22:06:37   
Pandica

Če maš čokosmoki,pridem....user posted image

Imam in to dva pakla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.1.2009 22:48:33   
botrca
Vidve spet nekaj jesta? Boljši da grem, ker si bom še jaz kaj vzela.

Pa ne, saj glih tak grem ker komaj gledam.

nočko....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.1.2009 22:49:19   
botrca

jaz pa je nočem,ker mi je to najbolj butasta stvar,kaj jih obstajauser posted image

zakajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.1.2009 9:25:34   
Vrtnica79
Dobro jutrouser posted image

danes pa smo lepo spali ob 8-mih pa do 7-mih zjutraj. Verjetno je bilo res nekaj v zrakuuser posted image .

Zdaj pa grem počasi pospravljat omaro z sladkarijami, tak da če kera kaj rabi naj pove drugače vse vstran zmečem............ ker se samo brezveze not nabirajo prčkarije, pa na pol odprte čokolade, bomboni, keksi,...............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.1.2009 9:27:26   
koala
Jutro!

Samo da se pofočkam, kaj pametnega itak nimam za povedat.

Aja web cam je tudi meni mimo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?