Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 20:59:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud čakam bolj toplo vreme... ....no pa saj gremo ven samo šetkamo se pa glih ne vsak dan ja no,sajče imate zunaj dvorišče,na katerem ste lahku,hvalabogu.Mi nimamo,tako da če hočem imet na zraku,moram it na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 21:00:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pandica in koala - saj kaki lekadol plus c al pa daleron lahko pojesta, al pa angal, tantum verde al pa neoangin..... saj pa ne dojita več vseh obrokov...to pa tud ni tako dolgo v telesu jaz tud nisem upala čist nič vzet,ziher je ziher
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:24:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, pa da ne pozabim po čem si bom zapomnila tudi ta božič- Vana je namreč shodila in zdaj že veselo mašira naokoli. za Vano.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:26:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca, pa kaj se tak kregaš- saj ne gori Ne, ne samo mi je bilo na trenutke tečno pa tu gor nobene za čvekat .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:28:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca ne se jezit, škodi lepoti in zdravju. Ma saj se ne jezim, kaj tako zgleda Pogrešala sem vas saj ni kaj drugega.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:31:37
|
|
|
|
botrca
|
Vidim, da ste ene na novo prehlajene, popijte kak čaj ali med saj to ne škodi dojenju ali pa kak aspirin plus c, ali pa pastile tantum verde je meni pomagal. Pa čim prej se pozdravite, da se boste lahko sprehajale . Aja, glede sprehajanja, mi2 ne greva glih vsak dan ven ampak vseeno sva zunaj vsaj eno uro če se po Kungoti sprehajam, če pa imam namen it v mesto pa tudi več. Toplo se oblečeva pa je, saj ne bo zmrznil .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:35:49
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa grem pod odejo, ker sem utrujena in zaspana, celi dan sva se potepala po trgovinah. Šla sva na razprodaje. Zase seveda nisem kupila nič, Janu pa 2 mikici, ker je ene že prerastel in prve prave čeveljčke . Mogoče bo prej shodil z njimi. Ma saj nimajo kaj pametnega, meni niso všeč tile puloverji, jopice, majice...ki so narejeni kot za 100 kilske osebe, vse je dolgo in široko.To pa mi ni všeč. Komaj čakam poletje in majčke.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:36:36
|
|
|
|
botrca
|
Že vidim da imam monologe... Lahko noč .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:36:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca citiraš
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.1.2009 22:38:48 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:37:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca ne se jezit, škodi lepoti in zdravju. Ma saj se ne jezim, kaj tako zgleda Pogrešala sem vas saj ni kaj drugega. citiraš se mi zgodi da se zatipkam in po pomoti zbrišem , pa kaj saj se ti tudi zmotiš...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:38:39
|
|
|
|
botrca
|
Evo si videla zopet sem bila prehitra v tipkanju .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 22:40:08
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 23:02:38
|
|
|
|
Pandica
|
Uuuu, bravo punce danes pa vas je tak luštno brat, ko ste spet malo bolj aktivne Da še jaz pokažem nekaj današnjih slikic Mami dobila igračko v roke ( beri pilota ) in vozi Zalo Ta avto sploh ni tako počasen kot sem mislila Zala ku ku Tak se pa jaz cartam z našo muco Telefoniram Naj bo to za danes vse glede slikic pa lp
|
|
RE: Mariborčanke II. del 5.1.2009 23:08:57
|
|
|
|
Pandica
|
Gold fish jaz pa sem čisto vsak dan zunaj z Zalo ne glede na to kako je mrzlo, razen, če ima seveda vročino. Drugače pa se obe toplo oblečema in je tako kot je napisala že botrca. Ni šanse, da kateri dan ne grema ven, ker zjutraj kak očke odpre takoj reče: pa pa in mi že maha, da bi ona šla in to vsak dan botrca jaz pa še nisem danes nič šla na razprodaje, se mi ni dalo. Pa saj praviš, da itak nimajo nič pametnega. Kje pa si bila vse? Sem raje Zalo vozla v avtku, ji je taka akcija, sma prevozle skoraj celo Kungoto Vrtnica79 ooo, Wb, pa le napiši spet kaj več, jaz sem te tut pogrešala. koala pozdravi se čimprej z mano vred Saraya kaj pa je pri tebi kaj novega? bubi kje pa si se ti izgubila?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 8:35:53
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro. Mi nismo nič kaj dosti spali, ne vem kaj je bilo ker polna luna je že bila. Ma saj bo boljši . Pandica Zala je prava faca za vaju. Če sta prevozle celo Kungoto potem bi se lahko do mene zapeljale saj bi vaju nazaj jaz pripeljala . Slike so že shranjene . Aja nekaj mi povej, kaj ima to Zala po tleh in ki se kupi? Pa je fajn? Ki ste ostale, še v topli postelji? Mi2 z Janom danes nadaljujeva turnejo po razprodajah, ker včeraj nisem uspela vse pogledat če mi je pa v Leclercu zaspal in sem tam ostala ker je 3 ure spal. Mogoče pa srečam katero...
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.1.2009 8:37:13 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 9:13:58
|
|
|
|
koala
|
botrca res je zgledlo kot da se jeziš, vidiš to je slabost neta, ker ni tona. Gold fish, meni so v lekarni rekli da čimmnajčesar koli, se pa Alex spet zeloooooo pogosto doji, ker mu je včeraj izrastel 7. zobek pa še dva sta tik pred tem da pokukata ven. Čaj pa medek, pa ko mali počiva sem tudi jaz v horizontali, pa bo že. Na razprodaje pa jaz ne hodim, letos sicer ni bilo videti gužve, pa vseeno. Aja zala pa se4di na penastih puzzlih, se mui zdi da sem takšne videla v Tušu, Alexu pa so zanimivi predvsem zato da jih lahko prežveka. Pri nas zgrešena investicija ker je na njih sedel enih 10 minut vse skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 9:22:57
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Aja, pa Lino koledar smo dobili- tako da je zdaj L. zadovoljna kaj pa životinjsko ništa , mogoče sem bila že prepozna pa ti, si poslala kaj?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 9:44:13
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jutro, danes pa je ena neprespana noč za mano Nevem kaj je bilo krivo da V. ni skoraj nič spala. Mogoče so zobki ali pa sem jaz zaj.... ko ji pred spanjem nisem dala flaške ............... Namreč že par dni zvečer noče pit flaške, pol pa sem ji podrurila ko je zaspala. Zvečer tako normalno je večerjo z L. in pač sem mislila da več ne potrebuje flaše. No, najedla se itak je ker je pojedla cel par hrenovk pa še 2 mandarini . In ji včeraj nisem dala flaše pa se zbudi ob 10 in ležim polek nje 1 uro, pa mrda, se obrača,.....sedi..... v glavnem se odločim da ji naredim zagrejem mleko.............in ko vidi flašo pa ko da ni 3 dni nič jedla . Spije in se še malo pocarta z atijem pa jo dam pol spet spat. In spet je trajalooooo da je zaspala. Sem ob 1 šla od nje pa je glih do 2 spala. Pol pa sem jo kar k nama prinesla in je kar sedela pa malo zakinkala sede, ko sej jo položila pa spet velike oči. No pol ob kakih 4 sem menda zaspala ob 5 pa je že mojemu ura zvonila za službo , ob 7-mih pa že spet gor da spravim L. v šolo . Eh, sem vam malo najamrala zdaj da boste imele kaj za čitat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 9:54:32
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 10:13:55
|
|
|
|
koala
|
Vrtnica zgleda da je nekaj v zraku, ker je Alex tudi zeloooooo slabo spal.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 10:15:36
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Vrtnica zgleda da je nekaj v zraku, ker je Alex tudi zeloooooo slabo spal. se tolažim s tem, ja
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 10:17:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pandica, prava frajerka je Zala ko šofira! Ja, ja, že zgodaj jih je treba navajat Saraya, kdaj si kaj zunaj
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 10:26:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Aja, pa Lino koledar smo dobili- tako da je zdaj L. zadovoljna kaj pa životinjsko ništa , mogoče sem bila že prepozna pa ti, si poslala kaj? lino je prišel pred prazniki, o životinjskem ne duha ne sluha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 10:28:19
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lino je prišel pred prazniki, o životinjskem ne duha ne sluha pri nas isto
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.1.2009 10:58:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Saraya, kdaj si kaj zunaj po dvanajsti bom zunaj. Prideš?? Pokliči me,če boš v mestu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
bybyka_1987 (
20%)

(
80%)
Število vseh glasov: 849Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!