|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
4.1.2009 17:09:22   
gold fish
dober dan....

spet nas malo višje prestavljamuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.1.2009 21:52:12   
botrca
Naj vam povem, da ste res ene p......da se nič ne javite. Kaj ste se odločle da boste nehale s temuser posted image  Ki so tisti dnevi ko smo kar naprej čvekale in se tudi nasmejale user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.1.2009 22:23:00   
Pandica
botrca  ja, kaj češ, ene se res sploh več ne javljajo, samo tiste ki želimo ostati v stiku nam to itak nebo problem, kajne? user posted image
je pa res ta tema že full zamrla user posted image nič več čvekanja....

jaz pa ravno malo po e bayu gledam te avtke na akumulator, ga bo zala kmalu dobila pa že izbiram katerega user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.1.2009 8:05:14   
Janey
jutro

se opravičujem da se ne javljam, ampak sem v taki stiski s časom za RR. jaka je tak razgrajač, da tudi če se vsedem za računalnik norim za njimuser posted image user posted image mali lump pačuser posted image user posted image zdaj je lubi doma, ker dela popoldan in jaz zajtrkujem v družbi RRjauser posted image user posted image

srečnega pa zdravega vsem. upam da vam letosnje leto prinese nove izzive, nove nasmehe in trenutke ki si jih boste zapomnile celo življenje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.1.2009 8:35:47   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.1.2009 9:12:16   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Naj vam povem, da ste res ene p......da se nič ne javite. Kaj ste se odločle da boste nehale s temuser posted image  Ki so tisti dnevi ko smo kar naprej čvekale in se tudi nasmejale user posted image user posted image

botrca ne se jezit, škodi lepoti in zdravju.

Jaz obljubim da bo zdaj več časa, med prazniki je bila taaaaaaaaka norišnica, pa Alex je bil fejst prehlajen, tako da res ni bilo časa. Pa še družinski smo bili.

Pandica kako je Zala? Zdrava?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.1.2009 9:51:06   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.1.2009 9:59:53   
Vrtnica79
Hej, pa saj niste resne, no! Me ni en čas tu gori, pa je pravo zatišje postalouser posted image .

Ja, res so ti prazniki bili pestri, tako da mi je prav pasal odklop od vsega. Pa tako sem razmišljala da je bil to verjetno moj zadnji božič in novo leto ko sem še doma. Ker namreč kariera z dojenčki je pri meni zaključena. Tako sem se pač raje posvetila družini in maksimalno izkoristila te praznike.

Ja, pa da ne pozabim po čem si bom zapomnila tudi ta božič- Vana je namreč shodilauser posted image  in zdaj že veselo mašira naokoli.

Pandica, ojoj vidim da ti je Zala zbolelauser posted image - je že boljeuser posted image

Saraya, ooooo novi avataruser posted image  si se malo modernizirala, kajuser posted image

Botrca, pa kaj se tak kregaš- saj ne goriuser posted image

Koala, vidim da ste tudi vi imeli pestro za praznike!

user posted image  ti pa nas samo rešuješ in dviguješuser posted image , hvala

kero sem še pozabilauser posted image  da nebo kake zamereuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.1.2009 10:15:21   
Vrtnica79
Evo, zdaj pa ko sem tukaj pa nobene........................... v jok pa na drevo..............................

user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 959
5.1.2009 12:55:13   
gold fish
jaz semuser posted image , pa očitno spet nobene....nas bom pa spet malo gor dvignilauser posted image

....kaj ve hodite z vašimi user posted image  sedaj na sprehode...take urne, dveurneuser posted image ....

..jaz namreč neuser posted image

...grem zdaj kuhat

pozdravček vsem.....

bolančkom pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
5.1.2009 12:58:49   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pandica kako je Zala? Zdrava?

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pandica, ojoj vidim da ti je Zala zbolela - je že bolje

Hvala obema  user posted image
Sicer še nismo ok, samo hb vsaj vročine nima več...nosek še je zaštopan, pa kihamo še...zdaj pa je še mene zagrablo, me nekaj grlo boli. Sem že mamo poslala, ko je bila v mestu v lekarno po neka zdravila, pa šit je, ko tak ne smem skoraj nič zarad dojenja...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.1.2009 12:59:29   
Pandica

Vana je namreč shodilauser posted image  in zdaj že veselo mašira naokoli.

Bravo Vana, čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
5.1.2009 13:15:51   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....kaj ve hodite z vašimi user posted image  sedaj na sprehode...take urne, dveurneuser posted image ....

pa kaj si ti nora, hočeš da zmrznemuser posted image . Če grem potem se po mestu šetam, tam je fino zavetje med ulicami, pa ne piha tak. Sem bolj brzinska, en hitri krog pa je............... Samo pa zdaj ko je šola morema it tudi že ob 8-mih ven, ko spremljama L. v šolo. Brrrrrrr, za zmrznit. Poletje kjeeeeeeeeee siiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 963
5.1.2009 13:18:28   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Sicer še nismo ok, samo hb vsaj vročine nima več...nosek še je zaštopan, pa kihamo še...zdaj pa je še mene zagrablo, me nekaj grlo boli. Sem že mamo poslala, ko je bila v mestu v lekarno po neka zdravila, pa šit je, ko tak ne smem skoraj nič zarad dojenja...

No, HB da ni vročineuser posted image . Ti pa kaki domač zvarek spij pa bouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 964
5.1.2009 13:29:22   
Vrtnica79
Aja, pa Lino koledar smo dobili- tako da je zdaj L. zadovoljnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
5.1.2009 17:02:00   
koala
Pandica sva na istem,. grlo me boli za znoret pa zaradi dojenja ne smem nič tako da se zdaj z čajem nalivam, pa medeka papam.

Vana user posted image user posted image user posted image  za hojo.

gold fish midva sva na sprehodu minimalno uro, ponavadi dve, se pa šetkama tja do pohorja pa en taki teren tod okoil mava.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 966
5.1.2009 20:47:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Vana je namreč shodilauser posted image  in zdaj že veselo mašira naokoli.

Bravo Vana, čestitke user posted image user posted image user posted image

še jazuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 967
5.1.2009 20:47:57   
arabela*

hodimo,mogoče kak dan ne,drugače pa.
Npr v sredo sva full šetale po mestu,dobri dve uri,čeprav je blo mrzlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 968
5.1.2009 20:49:08   
arabela*
oooooooo,vrtnica,si le pokukala na planouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 969
5.1.2009 20:49:28   
arabela*
vanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 970
5.1.2009 20:49:36   
gold fish

pa kaj si ti nora, hočeš da zmrznemuser posted image . Če grem potem se po mestu šetam, tam je fino zavetje med ulicami, pa ne piha tak. Sem bolj brzinska, en hitri krog pa je............... Samo pa zdaj ko je šola morema it tudi že ob 8-mih ven, ko spremljama L. v šolo. Brrrrrrr, za zmrznit. Poletje kjeeeeeeeeee siiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

..no ker se mislila, da sem edina....ma je polno otrok s pljučnicami..... ni šans, da grem ven.....  Pri nas je ful odprto.....ni ulicin blokov za skrit seuser posted image ...pa smo raje kar not

Neposredna povezava do sporočila: 971
5.1.2009 20:50:00   
gold fish

Aja, pa Lino koledar smo dobili- tako da je zdaj L. zadovoljnauser posted image

kaj pa životinjskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 972
5.1.2009 20:50:07   
arabela*
pandice,kako je kaj pri vas,boljše?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 973
5.1.2009 20:52:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hodimo,mogoče kak dan ne,drugače pa.
Npr v sredo sva full šetale po mestu,dobri dve uri,čeprav je blo mrzlouser posted image

pa saj to je problem.....v mestu je bolj toplo....zrak je pa res bolj user posted image ...

jaz tud čakam bolj toplo vreme...user posted image ....no pa saj gremo ven samo šetkamo se pa glih ne vsak danuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
5.1.2009 20:54:00   
gold fish
pandica in koala  - saj kaki lekadol plus c al pa daleron  lahko pojesta, al pa angal, tantum verde al pa neoangin..... saj pa ne dojita več vseh obrokov...to pa tud ni tako dolgo v telesuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?