Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

).
vsaj kolikor je meni znano. Podoben efekt ima še kar nekaj hrane, vendar odvisno od človeka - izogibaj se hrani, ki te napenja.
. Nimam pojma, če katera ve, se napenjanje čuti tako visoko, mi naj pove...
tako da nimam vec sedaj probleme z zaprtjem,aja pa mal vec sadja pojem,zelja,pa zelo mi pase zelena solata,drugace pri meni je pa tako,kdaj pa kdaj bi lahko vola pojedla
vcasih pa sploh apetita nimam.Hmmm a ima katera tud probleme z urinom,ker pri meni so nasli neke bakterije in sedaj moram piti vsaj dva do tri litre na dan,da se kao znebim teh bakterij.Ojojjjjj
Vsaj tak namen imam,proti slab
drugace pa ne smemo biti crnogledi treba je gledati pozitivno naprej,glavo pokonciiii
, ampak vedno obstaja nek črv dvoma, ki grize.
se je ustavil srček. Tako, da je življenje v starih, prednovoletnih tirnicah.
mine brez zapletov.
. tut zate bo kmalu spet posijalo sonce, sam ne obupat.
in da me skrbi zaradi tega. no zdej mi ni treba več skrbet, ker so se spet vrnile celodnevne slabosti, ki pa vseeno upam, da kmalu minejo.še dobra 2 tedna, pa bom že v 13 tednu, za katerga pravijo, da se stanje umirja.