Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pa te še tisto nekaj slabe volje povsem mine. Škorpijoncica in Darjau vajini sončki so super, še nikoli nisem videla kako zgledajo dvojčki v trebušku. Super, čestitke obema
in sem mojemu spila nekaj krvi. Še tamala mi je povedala da sem nemogoča in da naj grem raje počivat, čeprav še sploh ne ve zakaj mami toliko leži. 
,tudi jaz bi cestitala vsem noseckam za uspesno opravljene preglede
tako da hvala za odlicno kavico
.No nevem vec kaj bi pokomentirala ampak ko bom kaj novega zvedela vam sporocim in upam da bodo to pozitivne besede!!
Mejte se pa uzivajte na danasnji dan in lepo skrbite za svojega
punce, sam neka me zanima, če slučajno katera ve: opravljam pripravništvo v šolstvu in me zanima kake posledice ima zdaj to, da bom od ponedeljka naprej delala samo polovičko?? A bom mogla pol pripravništvo podaljšat? In če ga ne? So kake sankcije? Al to pač pomeni, da ne morem it delat strokovnega?