Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Žak ali Staš - kaj bi vi izbrali? 19.12.2008 8:55:26
Lorencia
Nisem si mislila, da bom kdaj tukaj temo odprla, ampak enostavno neverjetno težko se s partnerjem odločava med tema dvema imenoma. Oba sta nama lepa...ampak jaz se enostavno ne morem dokončno odločit.
Žak, mi je tako močno ime... Staš, pa tako bolj prijazno...
RE: Žak ali Staš - kaj bi vi izbrali? 19.12.2008 9:08:00
Marogica
Staš mi je dosti lepše, že zaradi tega, ker svojemu otroku ne bi dala neko tuje ime, po slovensko napisano...Žak , če ti je že močno ime...potem Jaques, ne pa Žak...to me spomni, na tri nečake od Jaka Racmana...
RE: Žak ali Staš - kaj bi vi izbrali? 19.12.2008 9:29:23
Luni
Meni sta pa oba všeč Staš že od nekdaj, Žak mi je pa postalo, ker ima kolegica toooookkkkkk fletenga Žaka. Pa še prav paše mu to ime. Ko sem zvedla, kako mu je ime, sem kar debelo gledala, pa se navadiš in še zelo všeč mi je postalo. Če bi mogla danes izbirat med tema dvema, bi dala verjetno Žak, sicer pa rajši Drejc ali Tevž
RE: Žak ali Staš - kaj bi vi izbrali? 19.12.2008 11:11:54
vesna_14
Mi imamo doma FilipŽaka ampak če bi bilo po moje bi bil samo Žak tudi meni je to ime všeč ker je tako zelo trdo ime Pri drugem sinu pa sem se odločala med TJaš in Staš pa je potem prevladal Tjaš
Tako da ti težko svetujem ker sta mi oba zelo lepa imena Sicer pa imata najmanj skrbi pri izbiri in dasta oba imena in je končano in naj bo Staš Žak čeprav je kar težko izgovorljivo ko sta dva šumnika skupaj Žak Staš pa mi že bolj sede
lp
RE: Žak ali Staš - kaj bi vi izbrali? 19.12.2008 13:22:00
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Staš mi je dosti lepše, že zaradi tega, ker svojemu otroku ne bi dala neko tuje ime, po slovensko napisano...Žak , če ti je že močno ime...potem Jaques, ne pa Žak...to me spomni, na tri nečake od Jaka Racmana...
Saj Žan tudi izhaja iz imena Jean pa je po slovensko napisano zelo lepo, pogosto in priljubljeno ime.
Meni sta oba imena všeč, če bi pa morala izbirati bi gotovo zmagal Žak.