Zoja Miša
|
Uuuuuuuuuu 3 del! Kakšne čveke smo! Jupiiii, za nas! Gajka, kaj pa če bi res z GH poskusila, Rok je ipak dosti že star? Pa si misli, mater imam zaguljeno mat, si sploh ne pride gor, kaj ji hočem povedati? Ne, malo heca, ampak res, poskusi, mogoče pa bo potem sprejel ostale obroke zopet lepo? Tole je zate , ker si tako pridna in vztrajna. Matejchi, še tele podatke ti dolgujem, 2 cepljenje je bilo na ta isti dan, torej 16.12. Tretje pa bo 27.1. In uživaj!!!! Pa pogrešala nas boš, to itak veš, ne? Sayuri, zopet pestra noč? Hvala za kavico. MI2 sva o.k. spali. Princeska od 22.30-1.30 (jaz no uro manj), in potem od 2.30-6.30 (začetek bujenja ob 5.15, ko smo zopet z dudo rešili). za slabo tvojo noč! In da bo danes bolje! Vsaj vsak drug dan naj bo kolikor toliko, ne? IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jutranji list Današnje obmesečnice: žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 4 mesece! Današnji rojstni dnevi: Tamy30 - vse najboljše! Čestitke! Anita, važno da je Zoji lepo, ne? Ti pa ponoči kakšen trač v roke, da bomo zjutraj prve vedele... Nič, grem malo pospraviti. na kavču smrči, je ob 2h prišel mal čuden . Mene pa v trebuhu pika in črviči in glavoboli se mi vrstijo vsak 2 dan. Zopet imam M na sumu, ampak babji me očitno zaj . No, ko bo bo. Lep vikend!