|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Splav
8.4.2005 10:07:25   
špelin@
Tokrat se pridružujem mnenju babylčve in še marsikatere... Pri najstnici bi vso zmedo razumela, pri ženski, ki je starejša od mene, pa žal ne!

Mislim, da mora reva najprej razčistiti osnovne življenjske pojme in se naučiti imeti rada samo sebe. Šele potem bo pripravljena na življenje.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Splav
8.4.2005 17:31:28   
Amoss
Vete malo preveč ste jo ene napadle.On je še nedolgo nazaj živela na veliki nogi in ni tako nezrela kot mislite, poznate le del zgodbe.Imela je ogromno trgovino, svojo hišo in predvsem veliko denarja.Potem pa je žalim slučaj šla v stečaj ( ne po lastni krivdi, imela je eno dobro kolegico ki jo je spravila na kant) in tako je letos pristalu tu kot je.Žal upam da se bo hitro postavila na lastne noge, kar pa verjamem da ji bo uspelo saj je izredno sposobna.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Splav
13.4.2005 12:19:35   
Amoss
Odločila se je da bo :duda: obdržala in fantu dala ultimat ali se zresni in ostane ali pa naj gre.Potem pa sta bila na pregledu pri G sta šla na UZ, noseča je skoraj 9 tednov in ko je fant videl slikico je dobil kr solzne oči in rekel da bo najboljši ata in da bo ostal.:):):)
Zelo sem srečna.Pa tudi njeni starši so lepo sprejeli novico da bodo stari starši in se je vse popravilo.Pa rekli so da lahko živita pri njih dokler se pač ne postavita nazaj na lastne noge:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?