|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 16:15:33
|
|
|
|
Marogica
|
Najbrž se otroku kolca, če misliva isto. Gre za ponavljajoče "gibe", ki trajajo celo do 15 min ali več, mar ne? Meni so bili včasih že prav moteči...
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 16:47:06
|
|
|
|
lunca69
|
Ja men se je to tudi dogajalo in se je samo kolcalo, včasih tudi dlje časa in večkrat na dan.
|
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 17:56:05
|
|
|
|
gajči
|
To se otročku najverjetneje kolca. Nič bat, to je ful pogosta stvar, meni se je to dogajalo več mesecev v nosečnosti, pa še po rojstvu se je sinčku veliko kolcalo.
|
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 19:40:36
|
|
|
|
nia5
|
Dokler so gibi intenzivni in redni se nimaš kaj bat, če bi jih blago čutila bi te lahko skrbelo.
|
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 19:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
To je kolcanje. Men je blo včasih tud že kar odveč. Sploh, ko mi je tolkrat trebuh otrdeval, potem pa še kolcanje. Vse na kupu.
|
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 22:48:03
|
|
|
|
pikicai
|
ja to je kolcanje....naš Anejči je kolcal zihr 4x na dan ko je bil še v trebuščkiu
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Kako se znebiti dude?пеперутка16Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?Dudo smo postopoma krajšali s škarjami, dokler se otroku ni začela gnusiti. (
50%)

Nekega dne smo preprosto rekli, da je nekdo vzel dudo. (
0%)

Nekaj tretjega - napišite v komentarje. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!