Ayo
|
Botrca, ja doma sedaj sem pa videla jedilnik. Super izgleda! Ja pri nas so èa na zalost vsak dan testenine, spremenijo samo malo dodatek, danes na primer so imeli zraven malo mesa in paradiznik. Tudi za zajterk vsak dan isto, kruh in marmelada, popoldanska malica sadje. Ko je bil se dojencek, to je v skupini do 1 leta, mi je bil jedilnik ful vsec in vsak dan drugacen, od zelenjave, mesa testenin in - ja celo rib! Saj od rib kupisa na primer ribji file/zrezek, ki nima koscic in ni nobene nevarnosti. Mi imamo to na jedilniku vsako nedeljo in ima tud ful rad ribe! Andreja za spanje!! Mi smo tudi cisto ven padli iz ritma zdaj ko se je ura prestavila, vceraj je zaspal sele ob 22.30 in evo tudi sedaj se skace po postelji... Hokejistka, se dobimo ze kar v torek? Ker ce v sredo ne mores, imam jaz samo se cetrtek, ker v petek grem ze nazaj. Lahko ob 16.30/17, itak je sedaj dolgo svetlo, ce bo soncek bo pa sploh super. Pa tudi ponavadi gabriel tam nekje do 16 spi... Pikica*, pridi z obema, bomo ze zrihtale in skakale za njimi, smo same fit mamice!!!