tassika
|
Evo mene nazaj, očal še nimam, bodo jutri narejene, sem pa vzela take malo bolj športne, bolj zaprte, da lahko ob slabem vremenu z njimi tudi smučam ali pa rolam, kolesarim,... ne piha veter vmes. So pa tko okvirji spredaj kovinski neka siva bron barva, ročaji pa plastični malo na modro potegnejo, nisem lih veliko izbirala, ker mi nikoli ni nič všeč in ker je moj rekel da mi pašejo mu verjamem . Na poroko pa po vsej verjetnosti ne bova šla, je že rekel, da potem pa more najdt nek izgovor, pa sem rekla naj se ne trudi, ker ssem tašči že lepo po pravici povedala zakaj ne bi šla. Rižko superca, da imaš tako mami, pa ne zato ker bi vama prstančke kupla, ampak zato, ker ve da ti oči veliko pomeni in je pripravljena biti z njim skupaj tam, da boš ti strečna. Jaz cenim take ljudi. Aja pa še nekaj, ne delava na bebah, ampak samo , se nisva nič zmenila, mi je bil pa smešen, ker sem ga v soboto mogla kar napadt (ker je bil plan za punčko v koledarju) danes zjutraj, ko so pa že fantki mu pa ni blo težko me zjutraj zbudit. Ah moški