Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:28:48
|
|
|
|
buksi
|
janja* midva iščeva bolj umirjen kraj. A se da dobiti kako povezavo do teh apartmajev? Ponudbe je res veliko, tako da je res potrebno dobro pregledati
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooo!!!! joj babnice, nehajte od morja debatirat, ker bom padla v depresijo.... pri nas letos ne bo nic od dopusta, ker sem zbrala lih najboljsi termin poroda!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:35:33
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo morje kje je še... ...jaz bi najrajš kar jutri šla da se mal znebim teh vsakdanjih stvari...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko pa se zmenite, pa iz solidarnosti do mene ne gre nobena....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:39:16
|
|
|
|
buksi
|
mi smo bli v soboto sam mal za vidt ga, da še obstaja, sicer pa komaj čakam da kaj najdem in da poč grmo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:40:25
|
|
|
|
Dudica1
|
mi smo bli pa v nedeljo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
nesramnice!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:45:49
|
|
|
|
janja*
|
Buksi Mandre so bolj umirjen kraj še bolj umirjen kraj pa so Šimuni.Kakšna pa je tam plaža pa ne vem.Povezave za tam pa nimam nobene.Vem ponudb imaš pa ogromno.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:47:49
|
|
|
|
janja*
|
Lahko ti dam pa telefonsko od te prijateljice,ki ima v Mandrah apartmaje in ti ona mogoče kaj svetuje.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 9:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo moja princeska je končno zaspala, tako da imam malo časa! no miska_ jz ne grem na morje tako da sve že dve k si bove družbo delale
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 7:05:21
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 8:22:50
|
|
|
|
buksi
|
dobro jutro jupi, danes opa pride moj z službenega
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 8:40:45
|
|
|
|
Dudica1
|
no super pa bo spet luštno...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 8:41:44
|
|
|
|
buksi
|
ja sam drug teden gre pa za deset dni, tak da
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 8:58:40
|
|
|
|
Dudica1
|
OMG dobra si...jaz komi zdržim brez njega če ga sm en popoldne ni al pa če dela cel dan...se mi zdi da sm že mal razvajena... No sej zdaj ko maš družbo je sigurn boljš pa še čas hitrej gre... A že imate še enega dojenčka pri hiši?Sej še nimajo a ne,če prav vem?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 9:11:24
|
|
|
|
buksi
|
ma bova prvič kar sva oženjena tak dolgo narazn. že dans je bl čudn, k je samo za dva dni šel. nočem še razmišljat kaj bo....sam kaj čmo, sam da j služba. sj bi šle z njim sam je predaleč. smo pa včer zvedle ni še
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 9:13:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma sej bo čas hitro šel pa bo...kam pa gre da je predaleč da bi šle z njim??? A pa še ni...sej so vse neki ful čez rok:Renata pa Anja...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 9:26:41
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo Tjaša mi spi pa mam mal cajta nimam pojma kaj je dons tamala mi neki smrka pa kiha upam da se nebo zdej prehladila ka bomo šli hmal na dopust zjutraj sm bla pa čist šokirana je tamala neki kašlala pa davla pa sm šla hit v sobo (ker spi na hrbtu) in kaj vidim vse okol pobruhano in še v ustih je mela polno jo hitr na bok obrnem je še tisto vrgla vn in je zaspala nazaj nevem kaj bi blo če nebi pršla v sobo no drugač mam pa en vprašanje kje se kupi kšn tak fini obroč za v vodo da ma tid hlačke za našo pupo pa kje dobiš kšn tak klobuček ki ima odzadaj rutico za na tilnik da malčke sonček ne opeče sm gledala mal po netu (pikapolonica...) pa neki kr nimajo sm vidla en obroč sam je od 1 leta naprej??????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 9:44:24
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik upam da vam mala ne bo zbolela ravno zdaj...drugače pa jaz bi na tvojem mestu fredov obroč kupila,ful je fajn in malčki brcajo in kar šibajo po vodi... Je pa od 3 mesecev pa do 3 let...je pa tak:
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.6.2009 9:45:48 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 10:28:20
|
|
|
|
buksi
|
gre v makedonijo ja ta obroč je fajn pravjo. jaz ga bom tud nabavla. ja vse so neki čez rok, kaj čmo. saj jaz sem tud bla sam da bo zdravo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 12:03:03
|
|
|
|
arupnik3
|
in kje naj najdem ta obroč??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 12:59:55
|
|
|
|
arupnik3
|
hvala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.6.2009 13:25:04
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik jaz bi rajš fredovga je sigurno boljši...če te pa moti cena pa vzemi tistega al pa dobiš še za dost cenejše v navadnih trgovinah... Ta obroč je drugač čez 20€ tako da se ti ga splača zdaj ko je v akciji...jaz ga bom tud šla iskat za Maja
|
|
|
sindarinSi kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?da (
16%)

(
84%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!