copka
|
Janja, CESTITKE!!!! No, pa si ga docakala, svojega malcka!! Arupnik-verjamem, da si zaradi odsotnosti svojega zalostna. Moj ima pa sport za ljubico. Prej je hodil na treninge, pa se to mu je vzelo 4 ure (voznja +2 uri treninga). S tem, da je prisel domov ob 15.30, se malo zleknil, in ob 18.30 sel na trening in prisel ob 23. To 4x na teden, ob sobotah tekma. 1x na teden, pa se deci dobivajo na badmintonu. Na zacetku nosecnosti, mi je bilo slabo, tako da nisem hodila na tekme, cim pa je bilo bolje, sem sla pa na vsako tekmo. No, moj vsaj v gostilne ne zahaja, ker to mi pa res ne bi bilo vsec. Sedaj se je "uradno" poslovil od treningov, ker je "star" in ker bo sedaj prisel malcek. Ampak me je vprasal, ce bo lahko hodil na treninge z veterani , potem pa, da mu v enem klubu ponujajo 2x vec kot sedaj. Pa sem mu rekla, naj se sam odloci, ampak da bo zamudil vse najlepse trenutke v otrokovem zivljenju. Pa ga je minilo- hvalagobu, ceprav denar pride prav. Ampak, se nimam kaj pritozevat, ker ga ne zamenjam in vem, da bo superocka
|