Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa saj bom vidla kaki bodo začetni popadki ob odpiranju pa bom pol vidla mogoče si še premislim, če pa bom rodila ponoči pa tak ni šans za EA - skušam čim manj mislit na porod - ko me bo troflo me pač bo in se bom takrat ukvarjala z tem (ker drugač me bo samo strah in se sekiram kaj če bo kaj narobe, pa kak boli pa, bla bla...) bo kak pač bo temu se izognit ne morem 
Tudi jaz sem se bal bolečine, ampak umetni popadki so bili že skozi in ti lahko povem, da ni bilo tako grozno. Mene je skoraj najbolj bolel iztis, ampak sem si rekla, poslušaj babico in bo vse o.k. In tako je tudi bilo. Zato se tudi v drugo ne bom odločila za EA, upam samo, da bom lahko naravno rodila. Ker jaz se pa CR bojim kot hudič križa. Biba 90% je v glavi in dobri pripravi na porod. Meni je anestezistka rekla, da bi lahko bila prava reklama za naravni porod in da še ni videla takšne čustvene intelegence
. Čimmanj poslušaj zgodb drugih mamic, sploh tistih, ki so imele težke porode in preberi čimmveč strokovne literature, da veš kaj se v tem času dogaja. Aja pa čimmkasneje idi v P., ke se mi zdi da tisto ležanje tam tudi utruja.
.
. Kaj bo treba kurit?
...sem šla samo od občine do Mullerja in skoraj dušo spustila-ko debela omika sem hodila,tako zibajoče, ko
.
?
Torej kdaj in kje??
, no jaz edino v petek do 11ih ne morem, ker imam ctg.