Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,zato sem komaj čakala na ea,ki sem jo po dveh urah in pol tudi dobila,in potem.......neskončno olajšanje!!!!moj je bil zraven,smejala sva se,telefonirala,se slikala,vmes sem tudi spala.....bolečine od 1 do 10???2!!!!!!!po 8 urah čakanja ki so dokaj hitro minila je z vakumom na svet privekal naš korenjak!!!sploh nisem čutla nobene bolečine ko je lezel ven in iztis bi opisala s številko 1!!!nobenih bolečin!!!!nobenih bolečin s prerezom presredka,z šivanjem!!!!!uglavnem sploh si ne predstavljam da bi mogla rodit brez ea,čeprav bolečine dobro prenašam,ampak zakaj bi človek trpel če ni treba!!1???no ja ,stvar vsake posebaj in vsaka se odloča kot je prav.....ampak jaz sem vam mogla to povedat,mogoče bo kateri to pomagalo pri odločitvi....pa srečno vsem ki je porod še pred vami!!!!

Kot sem rekla, je meni babca s prstom dražila anus in govorila "sem pritiskaj, sem pritiskaj". Pa je šlo, pri zadnjem potisku sicer s pomočjo moškega porodničarja, ki me je nekako objel in se prislonil na trebuh.
rodila.