Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
:

joop,a je vse ok...a si že s pregleda...KATMAT a ti si iz trzina...ali iz depale,zadnjič sem videla tvojo fotko,ko imaš novo frizuro,pa si mi ful znana...
SI PA ZELOOOOOOO DOLGO ČAKALA,A SI IMELA SAMA KAKŠEN OBČUTEK,KAJ BOŠ IMELA FANTKA ALI PUNČKO....JOJ...FUL SEM VESELA,DA JE VSE V REDU........
, kako ste kej...a ni fajn vreme...jst bi kr okol hodila, sam se ne upam, ker sem na bolniški...sva bila pa danes v BC in sta naju fascinirala Mutsy 4Rider in Quinny 3XXL...cena je tam tam...in zdej se ne morm odločit...me pa zanima, kaj ve mislite glede uporabnosti košar...prodajalec nama je rekel, da če vzameva Quinnyja, tam ni potrebno kupovati še košare, ker se das športni del čisto v ležeči položaj...in zdej ne vem...gledam pa malo preko nemškega ebayja...ampak ker nimam nobenih izkušenj z kupovanjem preko neta...sem malo serasta, ker ne vem kako to poteka in če je varno glede na to, da plačuješ vse z kartico. Ali ima katera izkušnje z tem???
Upam, da ne bo uboga reva, padla ravno v tisto "skupino" nosečnic, ki jim je celo nosečnost slabo...ampak po raznih raziskavah, potem ne bi pisali, da slabosti minejo po prvem tromesečju...saj so objavljene trditve verjetno povzetki raziskav.