Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:02:23
mtinca1
ojla čveke; sem vklopla turbo pogon in prebrala vse za nazaj --- sploh ne dvomim, da nam ne bo uspelo danes do 200. itak bi se spodobilo, glede na to, da nas čaka že pripravljen 6.del.
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:03:28
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
ojla čveke; sem vklopla turbo pogon in prebrala vse za nazaj --- sploh ne dvomim, da nam ne bo uspelo danes do 200. itak bi se spodobilo, glede na to, da nas čaka že pripravljen 6.del.
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:08:06
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Pridna mtinca. Dej mi mal na uh zaupi za kaj se je šlo, jaz mam mal blek-auta okrog 180 strani.
Na kratko...vse ste-so na FBju,al pa na kakem drugem forumu,junijke zamirajo,samo jest jih probam pokonc drzat ,zato moja tamala posledicno v kotu samotno joka. Vsake tolk casa kaksna pride,pove kaj pametnega,in jo spet en lep cajt ni.Didlinaa se je mal razjezila,zato zdaj ZE DVA DNI nekaj laufa.Evo,bo v redu?
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:08:44
mtinca1
zadnja novica, ki je še nisem delila z vami je, da imamo že 8. ZOBKOV. zdaj jo pa moram samo še naučit, da se ljudi (ki so prijazni s tabo-npr.mami) NE GRIZE!!!
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:09:36
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Pridna mtinca. Dej mi mal na uh zaupi za kaj se je šlo, jaz mam mal blek-auta okrog 180 strani.
Na kratko...vse ste-so na FBju,al pa na kakem drugem forumu,junijke zamirajo,samo jest jih probam pokonc drzat ,zato moja tamala posledicno v kotu samotno joka. Vsake tolk casa kaksna pride,pove kaj pametnega,in jo spet en lep cajt ni.Didlinaa se je mal razjezila,zato zdaj ZE DVA DNI nekaj laufa.Evo,bo v redu?
Tle sem bla pa že zraven. Pol je blo pa okrog 175 strani...
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:09:47
Samsa
zadnja novica, ki je še nisem delila z vami je, da imamo že 8. ZOBKOV. zdaj jo pa moram samo še naučit, da se ljudi (ki so prijazni s tabo-npr.mami) NE GRIZE!!!
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:10:37
babysolza