Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:32:24
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
zadnja novica, ki je še nisem delila z vami je, da imamo že 8. ZOBKOV. zdaj jo pa moram samo še naučit, da se ljudi (ki so prijazni s tabo-npr.mami) NE GRIZE!!!
bravo punca od Luka Patrika za zobek. ..grizenja jo je on naucil,je vse dokumentirano na FB.
ne, ne to bo pa pomota - grizel je Luka, ne Luka Patrik
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:39:16
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
zadnja novica, ki je še nisem delila z vami je, da imamo že 8. ZOBKOV. zdaj jo pa moram samo še naučit, da se ljudi (ki so prijazni s tabo-npr.mami) NE GRIZE!!!
bravo punca od Luka Patrika za zobek. ..grizenja jo je on naucil,je vse dokumentirano na FB.
ne, ne to bo pa pomota - grizel je Luka, ne Luka Patrik
Aja saj res,ker se mu je hotel odkupit Pa uni hvala gor....ce mislis da je blo zate,ok,prosim ..... ...zdaj moram se obvezno nekaj nalimat...
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:41:29
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
no, dajmo da vidimo
RMRM a si mu dala skutko?
ne, ker so mi moji vse po......l . V glavnem, si mi dala idejo za kosilo, in jaz pripravim rižoto za vse, pol sva šla pa z Lukasom ven. In ker so moji prej jedli, da meni ne zbujajo apetita, ker imam danes kao sadje, so že prej jedli, in popolnoma spraznili posodo, tko da je tud Lukas ostal brez rižote. Mu popoldne hočem dat saje z dvema žlicama skute, pa tud navadne skute ni blo več . Tako da je imel danes čist standardni jedilnik, kosilo pire,špinača, piščanček, malica pa banana in jabolko
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:43:14
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
no, dajmo da vidimo
RMRM a si mu dala skutko?
ne, ker so mi moji vse po......l . V glavnem, si mi dala idejo za kosilo, in jaz pripravim rižoto za vse, pol sva šla pa z Lukasom ven. In ker so moji prej jedli, da meni ne zbujajo apetita, ker imam danes kao sadje, so že prej jedli, in popolnoma spraznili posodo, tko da je tud Lukas ostal brez rižote. Mu popoldne hočem dat saje z dvema žlicama skute, pa tud navadne skute ni blo več . Tako da je imel danes čist standardni jedilnik, kosilo pire,špinača, piščanček, malica pa banana in jabolko