Tina 28
|
komentiram Jedilniki: AS...ful se potrudiš pri pripravi zdrave hrane in verjamem, da zaradi Lovrota in Jerneja moraš pazit na zdravje. Verjetno se tud na proračunu mal pozna...in predvsem na vašem zdravju. Drugače pa jaz nikoli ne kuham več kosil zaradi izbirčnosti, saj sem vse lepo navadla, da jejo vse. Ma pa moj srečo, da mam rada meso tko k on. No vsi jemo vse. Drgač pa tud, če na primer Nejc, ki ni navdušen nad grahom...ga dam vseeno v rižoto, pa naj izbere ven...ker se zarad kakšnega grahka ne bo pretrgal. Tudi Anjo čaka tako...vsi jemo to. No... zmišljujemo se pa pri večerji, ko vsak je tisto kar mu paše. ampak Nejc bi poleg vsake večerje poj jedel še čokolino...mu je kot obred. Ga komaj prepričam, da je večerjo že pojedel , če se mu že prej zalušta kaj drugega. Kleo...pa ta tunina omaka je pri nas tudi dobrodošla...sploh takrat, ko se mi ne da nevem kolk kuhat. Mtinca...hranimo se podobno...s to razliko, da ima Anja rada mesnozeljenjavno kosilo! Polly...luštkana punčka full...verjetno še zato, ker je drobna. Naša je fejst baba in tud meni zlo luštna...sam ker je velika, je tolk manj dojenčkasta. slovenka...Kleo...naša tud zadnje čase odkimava glavo za NE...posebej zvečer v posteljici ali včasih pri mizi. In pol se hecam A NE BI SPALA? in se smejim, ker mi je simpatično. Sem mislila, da to dela naključno, zato poudarjam a ne bi...da bi osmislila gib. Ampak mogoče pa že ve CHRISTY...danes si fajn napisala svoje razloge za razkritje. Nikoli ne moremo biti vsem všeč to je res. In ponavadi nam tudi niso tisti všeč, ki jim mi nismo..tko da maš prav! Drugače pa se strinjam s Kleo, da pač če otroku dolgo časa nekaj kažeš in ga učiš bo to znal. So kot male opice, ki se učijo od nas s ponavljanjem. No naša Anja pokaže lučko in sončka, ki ga ima na steni in sicer s pogledom in zraven reče polglasnik . Če je dobre volje pokaže kolk je velika in če leži na trbuhu...položi glavico, če ji rečem ajaaja. To sem ji velikokrat kazala. Zdaj pa sem začela ob njenih uspehih še ploskati bravo bravo in mahamo papa. In še to...če kaj pade na tla, ali kaj poči, se posuje, pade...takrat se primem za glavo in rečem jojojojo. to je znal tud Nejc in je blo tko smešno. Pa še ne prestraši se. no...teh stvari itak ne znamo. didlina bravo za zobek In Elvirček...dobrodošla
|