aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: christy ja pišuka,kaj pa vem no kleo,sej jst mojga malečkega tud učim (ja kljub sedenju pred rr ),pa tud vrjamem da tud ta kolegica ni 25 ur na dan zraven malega,jst če vidim da se mali tko lepo zaigra trenutno je na puzlih na tleh in babababababa bebebe tud jst izkoristim mal pa hop na rač,,al grem jest...men se zdi da se jst kr dost posvečam mojmu malemu pa se pogovarjama,plešema,pojema,pa mu rečem,žan kje imaš ključeke (njegva naj igračka-grizalo),kje je ati...pa nič kako,kaj ti ne odgovori ..edino kar pa zna se morem kr pohvalit zna pa lubeka dat in to samo meni,mu rečem dej mi lubico al lubeka on se pa tko usta na široko odpre in se stsne k obrazu..no seveda je mami pol čist slinasta ampak se splača,je tko prisrčen,midva se pa učima papa,ploska ploska-bravo,pa kako igračko skrijem pa jo vidi in se zaenkrat še ne potrudi kje je,ima pa najraje igrico ko se skrijem in se grema kuku pol se pa reži in smeji,pa kot da se ustraši,to ima strašno rad.. AS,ti pa ja ves kako je s tem,saj ima se 2spredaj . Tali je vse, ze kot dojencek, obvladala med prvimi,ampak,sem bila pri starsih in vsi smo se z njo ukvarjali.Pri 4ih je brala,pisala besede z dvemi in tremi crkami,stela do 100,racunala +,-,do 20,se igrala z nami remi.....vendar to smo jo mi ucili.Seveda je imela zanimanje,nic na silo,je bilo pa vseeno potrebnom veliko veliko ukvarjanja.....ni vse brihtnost Saj vem. Kleo--hočeva povedati, da mahanje ni zagotovilo za diplomo in obratno . Christy--ja, en del družine se je napapcal. Lovro je po kosilu zunaj zaspal in sedaj nadaljuje z dremežem. Punce, pa da ne boste mislile, da jemo samo takšno "čudno" hrano. Samo je res, da Jerneja prej nagovorim, da poje recimo kvinojo kot kislo zelje ali repo. Žal.
|