|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
23.1.2009 14:08:08   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: christy

ej punce jst vam povem kako so otroci brihtni..smo imeli prejšnji vikend obisk fantek bo v nedeljo dopolnil 8 mesecev in  pokaže lučko kje je s prstekom in da lupčka,papa in še objame te ko mu rečeš dej moj moj...mislim ne morem vrjet..moj nič od tega ne dela,pa sej še bo...

I, a res? Našo midva zdaj učiva papa - naš jo skopa, pa jo potem da meni, da jo zavijem v brisačo in potem greva v garderobo, da jo zrihtam in pri tem potem vsak večer delava papa ati, papa ati... in mahava, pa jo jaz držim za roko, moj pa poleg take poka, da se mala smeji. Bomo vidli, kdaj bo skapirala, da damo papa, ko grem vstran.

Kaj pa vem,mislim,da tu nima brihtnost nic zraven,nekateri starsi se pac bolj posvetijo ucenju.

upam, pri nas ni sledu o mahanju, ploskanju,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
23.1.2009 14:08:26   
Taanikaa
ja pišuka,kaj pa vem no kleo,sej jst mojga malečkega tud učim (ja kljub sedenju pred rruser posted image user posted image ),pa tud vrjamem da tud ta kolegica ni 25 ur na dan zraven malega,jst če vidim da se mali tko lepo zaigra trenutno je na puzlih na tleh in babababababa bebebe tud jst izkoristim mal pa hop na rač,,al grem jest...men se zdi da se jst kr dost posvečam mojmu malemu pa se pogovarjama,plešema,pojema,pa mu rečem,žan kje imaš ključeke (njegva naj igračka-grizalo),kje je ati...pa nič ..edino kar pa zna se morem kr pohvalit zna pa lubeka dat in to samo meni,mu rečem dej mi lubico al lubeka on se pa tko usta na široko odpre in se stsne k obrazu..no seveda je mami pol čist slinastauser posted image user posted image  ampak se splača,je tko prisrčen,midva se pa učima papa,ploska ploska-bravo,pa kako igračko skrijem pa jo vidi in se zaenkrat še ne potrudi kje je,ima pa najraje igrico ko se skrijem in se grema kuku pol se pa reži in smeji,pa kot da se ustraši,to ima strašno rad..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
23.1.2009 14:11:43   
Taanikaa
o AS-gurmanka,ste se napapcali?..jst sem žanu skuhala zelenjavo(korenjček,cvetačko,koruzo,grah,brokoli) in krompirček..pa zmiksala in je popacal v trenutku...no pa še jst sem imela lepo zelenjavno juhico zravenuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.1.2009 14:21:24   
Anonimen

ja pišuka,kaj pa vem no kleo,sej jst mojga malečkega tud učim (ja kljub sedenju pred rruser posted image user posted image ),pa tud vrjamem da tud ta kolegica ni 25 ur na dan zraven malega,jst če vidim da se mali tko lepo zaigra trenutno je na puzlih na tleh in babababababa bebebe tud jst izkoristim mal pa hop na rač,,al grem jest...men se zdi da se jst kr dost posvečam mojmu malemu pa se pogovarjama,plešema,pojema,pa mu rečem,žan kje imaš ključeke (njegva naj igračka-grizalo),kje je ati...pa nič kako,kaj ti ne odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..edino kar pa zna se morem kr pohvalit zna pa lubeka dat in to samo meni,mu rečem dej mi lubico al lubeka on se pa tko usta na široko odpre in se stsne k obrazu..no seveda je mami pol čist slinastauser posted image user posted image  ampak se splača,je tko prisrčen,midva se pa učima papa,ploska ploska-bravo,pa kako igračko skrijem pa jo vidi in se zaenkrat še ne potrudi kje je,ima pa najraje igrico ko se skrijem in se grema kuku pol se pa reži in smeji,pa kot da se ustraši,to ima strašno rad..user posted image user posted image

AS,ti pa ja ves kako je s tem,saj ima se 2spredajuser posted image .
Tali je vse, ze kot dojencek, obvladala med prvimi,ampak,sem bila pri starsih in vsi smo se z njo ukvarjali.Pri 4ih je brala,pisala besede z dvemi in tremi crkami,stela do 100,racunala +,-,do 20,se igrala z nami remi.....vendar to smo jo mi ucili.Seveda je imela zanimanje,nic na silo,je bilo pa vseeno potrebnom veliko veliko ukvarjanja.....ni vse brihtnostuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.1.2009 14:24:13   
Taanikaa
kleo ti tiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mislila sem da ne pokaže niti s pogledom tko da razume kaj mislim,katro igračko..ne pa ta od kolegice on ti s prstekom pokaže kje je kajuser posted image
u alarm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.1.2009 14:29:14   
aleksandra silvija

ja pišuka,kaj pa vem no kleo,sej jst mojga malečkega tud učim (ja kljub sedenju pred rruser posted image user posted image ),pa tud vrjamem da tud ta kolegica ni 25 ur na dan zraven malega,jst če vidim da se mali tko lepo zaigra trenutno je na puzlih na tleh in babababababa bebebe tud jst izkoristim mal pa hop na rač,,al grem jest...men se zdi da se jst kr dost posvečam mojmu malemu pa se pogovarjama,plešema,pojema,pa mu rečem,žan kje imaš ključeke (njegva naj igračka-grizalo),kje je ati...pa nič kako,kaj ti ne odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..edino kar pa zna se morem kr pohvalit zna pa lubeka dat in to samo meni,mu rečem dej mi lubico al lubeka on se pa tko usta na široko odpre in se stsne k obrazu..no seveda je mami pol čist slinastauser posted image user posted image  ampak se splača,je tko prisrčen,midva se pa učima papa,ploska ploska-bravo,pa kako igračko skrijem pa jo vidi in se zaenkrat še ne potrudi kje je,ima pa najraje igrico ko se skrijem in se grema kuku pol se pa reži in smeji,pa kot da se ustraši,to ima strašno rad..user posted image user posted image

Tali je vse, ze kot dojencek, obvladala med prvimi,ampak,sem bila pri starsih in vsi smo se z njo ukvarjali.Pri 4ih je brala,pisala besede z dvemi in tremi crkami,stela do 100,racunala +,-,do 20,se igrala z nami remi.....vendar to smo jo mi ucili.Seveda je imela zanimanje,nic na silo,je bilo pa vseeno potrebnom veliko veliko ukvarjanja.....ni vse brihtnostuser posted image

user posted image user posted image

Saj vem.
Kleo--hočeva povedati, da mahanje ni zagotovilo za diplomo in obratnouser posted image .

Christy--ja, en del družine se je napapcal.user posted image Lovro je po kosilu zunaj zaspal in sedaj nadaljuje  z dremežem.

Punce, pa da ne boste mislile, da jemo samo takšno "čudno" hrano. Samo je res, da Jerneja prej nagovorim, da poje recimo kvinojo kot kislo zelje  ali repo. Žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.1.2009 14:34:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Saj vem.
Kleo--hočeva povedati, da mahanje ni zagotovilo za diplomo in obratnouser posted image .user posted image user posted image user posted image ..................zdaj grem pa Meri naucit kako naj se sama previjeuser posted image

Christy--ja, en del družine se je napapcal.user posted image Lovro je po kosilu zunaj zaspal in sedaj nadaljuje  z dremežem.

Punce, pa da ne boste mislile, da jemo samo takšno "čudno" hrano. Samo je res, da Jerneja prej nagovorim, da poje recimo kvinojo kot kislo zelje  ali repo. Žal.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.1.2009 14:34:30   
lonapo
Pozdravljene,

aleauser posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš in da tvoja mala lubica začne jesti

As-kapo dol, dobra siuser posted image user posted image pa še user posted image user posted image za jedilnik

kleo-super da je Tali srečno prišlauser posted image

polly- Vita je tak cortekuser posted image user posted image

Naše kosilo danes: goveja juha, govedina iz juhe in tenstan krompir-vsi trije enako

nč šibam, sirena pa lakota

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.1.2009 15:00:43   
Taanikaa
............zdaj grem pa Meri naucit kako naj se sama previjeuser posted image

no ko boš Meri naučila pridita še Žanu pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.1.2009 15:01:57   
Taanikaa
in kr še eno zvezdico sem pokasirala mimogredeuser posted image user posted image
kako odvadit otroke dude!!!!!?????bi ga tok rada odvadila da bi lahko zaspal brez...zdej sem ga dala spat pa meče ven pol se pa dere kr jo hoče nazaj.....joj

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.1.2009 15:21:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.1.2009 15:22:29   
Anonimen
Sara za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.1.2009 15:24:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kar se pa tiče Izabele. Vročina je izginila, driske i nbruhanja ni več, kašlja pa še malo. Edin problem je in to velik, da noče jestuser posted image . Popije 50ml AM pol pa mogoče če sem dovolj vstrajna ji uspem po žlički še nafutrat dodatnih 60ml. Drugega kot mleka pa ni šans da ji dam v usta. V glavnem.. to me izčrpava...psihično in fizično. Tolažim se samo s tem, da je bolana i nne more jest in ko bo zdrava bo spet normalno. Moćno upam, ker je že fajn shujšala...je čist drobčkanauser posted image

user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.1.2009 15:25:09   
Anonimen
hej hej - mi smo bolje

Vse najboljše:
beyba (Ela, 23.6.2008)    
lukatova mami (Luka, 23.6.2008)    
Rahelca (Ana, Jan, 23.6.2008)

Hvala vsem za pikapoke, jih midva pošiljva zdej Izabeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.1.2009 15:26:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.1.2009 15:26:48   
Anonimen

Sara za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.1.2009 15:28:01   
Anonimen
Hvala ninny za povzetke, pa vsem hvala za čestitke za 7 mesecev

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
23.1.2009 15:28:18   
Anonimen
nya-sem ti v pomočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
23.1.2009 15:28:43   
Anonimen
si me za malo prehitelauser posted image

Za Lukca da je boljši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
23.1.2009 15:29:25   
Anonimen

in kr še eno zvezdico sem pokasirala mimogredeuser posted image user posted image
kako odvadit otroke dude!!!!!?????bi ga tok rada odvadila da bi lahko zaspal brez...zdej sem ga dala spat pa meče ven pol se pa dere kr jo hoče nazaj.....joj

kaj pa vem ,mi smo Mašo odvadili dude pri 1,5 letu

< Sporočilo je popravil ninny -- 23.1.2009 15:33:58 >

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
23.1.2009 15:34:00   
Anonimen

kot bi rekel Ivo v Lepo je biti sosed: ZE LO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.1.2009 15:34:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
23.1.2009 15:35:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
23.1.2009 15:37:13   
Anonimen
O didlinaa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
23.1.2009 15:38:56   
Anonimen
Ola. ka te je?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

prehranska dopolnila
Lelly28 RR

Ali jemljete prehranska dopolnila?

da (17%)

ne (67%)

le tiste, ki mi jih predpiše zdravnik (17%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!