polly80
|
hmmmmmmm,sem na hitro malo prebrala.. beyba-eli vse naj naj za 7.m ,filmčka mi ne gre odpret, ,bi jo rada vidla,pa ne gre pa lepotička je,dobra fotka ta z redbullom nya-patriku-vse naj naj za mini obletnico,z majhno zamudo pa cristy-happy birthday pa še enkrat anaj22-dobri fotki ,sem se smejala,sploh tvojemu komentarju slovenka-najperj vauuu za članke,sploh ne vem,kje najdeš čas,jaz se komaj spravim k učenju,komaj utegnem,ne pa da bi še cele litabjie utegnila pisat..bravo ,no mogoče bi se jaz tudi bolj zagriženo učila,če bi mi zato plačali honorar .pa mala sofija lepotička ,dobre fotke ful,sploh lepo gleda novega predsednika alea-upam,da si že zdrava ,mala izabella tudi lepotička ful ,pa še nje par pikalon za ješčnost tina-anji da bo čimprej zdrava,pa da se lepo naspite pa še ziher sem ful pozabla napisat.. pa hvala vsem za lepe komentarje pa še to:vita še nič ne plazi ,ni čudno,ker hoče bit skos na rokah ..če jo dam na tla-joook..saj malo se že postavlja na vse 4,potem pa hoče na roke..eh,saj ima še čas.. aja,v nedeljo dobim lotkona,sam vplačat ga še morm pa še ena slikca vite od danes: