|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
23.1.2009 11:22:31   
Anonimen
Jutro. Sicer bolj pozno, saj smo rogovilili čez noč, smo dobili 4 zobek.user posted image user posted image

Čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

christy
, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image , pa da se bo vse dobro izteklo. Ti dam en dobronameren nasvet: v teh dneh viroz se čuvaj, da se kaj ne nalezeš, čimmanj se gibaj okol trg. centrov, zdr. domov... user posted image

AS, že jaz jamram, da sem karnaprej v loncih, kaj šele ti, ko imaš 3 otroke, vsak svoje potrebe, preevsem vaganje, dieta...zelo skrbna mama si. user posted image

Kleo, upam, da ti je kaj piškotov ostalo za doma.user posted image

samsa,
hvala za dober zajtrk.user posted image

vse ostale pa kar takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.1.2009 11:22:35   
Taanikaa
še nekrat hvala vsem za čestitke in lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samsa kar češ..taanikaa al christy..se mi pa mal zdi da sem brezveze nick menjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa še zvezdice sem izgubilauser posted image ...jap to je bil naval jeze in tega trenutnega vzgiba po ohranitvi osebnih stvari takrat..pa kr naj bo javno,kradem ne,lažem ne (no čisto malouser posted image user posted image user posted image user posted image ),ljudje k me poznajo vedo da sem poštena,žleht nisem,pomagam vsem če le lahko...no pa nebom naštevala svojih fajnih vrlin če ne sem lahko tu cel danuser posted image user posted image ,tko da eni me pač ne marajo,pa jim ne morem pomagat...tko je
AS fajni recepti,ti morem rečt da nikol nisem uporabljala kokosovega mleka in pol stavri ki jih ti napišeš še nisem uporabljalauser posted image ..šele zdej vidim kak jst dolgočasne stvari kuhamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.1.2009 11:26:52   
Taanikaa
ja didilinaa tebi tudi hvala,sem pa dobila isti nasvet ja od dr.in se ga držim,sem bolj doma ker so zdej te viroze in se mi zdi pol brezveze da bi pol spet mogli prelagat operacijo za kak teden ali dva so mi rekli...tko da jst kr sedim not pa mali spi še vedno jst pa na rr...user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.1.2009 11:29:24   
Anonimen
Sam pazi, da rač. virus ne pride do tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.1.2009 11:29:38   
polly80
hmmmmmmm,sem na hitro malo prebrala..

beyba-eli vse naj naj za 7.muser posted image user posted image user posted image ,filmčka mi ne gre odpret,
user posted image user posted image ,bi jo rada vidla,pa ne greuser posted image pa user posted image user posted image user posted image lepotička je,dobra fotka ta z redbullom

nya-patriku-vse naj naj za mini obletnico,z majhno zamudouser posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image

cristy-happy birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še enkrat user posted image user posted image user posted image

anaj22-dobri fotkiuser posted image ,sem se smejala,sploh tvojemu komentarjuuser posted image

slovenka-najperj vauuu za članke,sploh ne vem,kje najdeš čas,jaz se komaj spravim k učenju,komaj utegnem,ne pa da bi še cele litabjie utegnila pisat..bravouser posted image user posted image user posted image ,no mogoče bi se jaz tudi bolj zagriženo učila,če bi mi zato plačali honoraruser posted image user posted image user posted image .pa mala sofija lepotičkauser posted image user posted image user posted image ,dobre fotke ful,sploh lepo gleda novega predsednikauser posted image

alea-upam,da si že zdravauser posted image user posted image user posted image ,mala izabella tudi lepotička fuluser posted image ,pa še nje par pikalon za ješčnostuser posted image user posted image user posted image

tina-anji da bo čimprej zdrava,pa da se lepo naspiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ziher sem ful pozabla napisat..user posted image
pa hvala vsem za lepe komentarjeuser posted image

pa še to:vita še nič ne plaziuser posted image ,ni čudno,ker hoče bit skos na rokahuser posted image ..če jo dam na tla-joook..saj malo se že postavlja na vse 4,potem pa hoče na roke..eh,saj ima še čas..user posted image

aja,v nedeljo dobim lotkona,sam vplačat ga še mormuser posted image user posted image user posted image

pa še ena slikca vite od danes:

user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
23.1.2009 11:30:24   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sam pazi, da rač. virus ne pride do tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ta je pa dobra nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
23.1.2009 11:31:14   
mtinca1
christy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . predlagam, da si potem, ko boš v bolnici zrihtaš internet in klepetaš na rr-ju, da ti ne bo dolgčas in da ne boš preveč pogrešala svojih dveh fantičev.

teža - se mi zdi, da naša Lana še kr pridobiva na teži; zdaj me že včasih boli križ. Prav pogrešam, še kak pregled oz. tehtanje med 6. in 9. mesecem.

sasa.vracko - kakšne so številke v Okaidiju - običajne, manjše, večje. v H&M so večje, to vem. Grem naslednji teden v šoping...
a Luka ima pa novo bundico? Super user posted image user posted image user posted image . Daj ga pofotkaj ob priložnosti, da vidim, če bo Lani všeč user posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
23.1.2009 11:32:02   
polly80
uaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu..to pa ni blo najbolj posrečenouser posted image
raje ne gledat,se vidjo verjetno še pršiče v sedežni,tako povečavo sem dala..user posted image user posted image user posted image

bo zdaj bolje?

user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
23.1.2009 11:33:28   
Taanikaa
ja jst sem koj za inetrnet v bolnici pa nebo ravno izvedljivo se mi zdiuser posted image ,malo bom spala-če mi bodo bolečine to dopuščale,mojmu že 2 meseca težim naj gre v knjižnico po knjigo skrivnost-pa še zdej ni šel,pa tko rada bi jo prebrala,pa kake revije,pa umrla bom od dolgočasja noooooo...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
23.1.2009 11:35:02   
polly80
user posted image user posted image user posted image

hmmm....

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
23.1.2009 11:35:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ja jst sem koj za inetrnet v bolnici pa nebo ravno izvedljivo se mi zdiuser posted image ,malo bom spala-če mi bodo bolečine to dopuščale,mojmu že 2 meseca težim naj gre v knjižnico po knjigo skrivnost-pa še zdej ni šel,pa tko rada bi jo prebrala,pa kake revije,pa umrla bom od dolgočasja noooooo...

Mislim, da ne bo nič kaj izvedljivega od tega kar pišeš po operaciji, ki jo boš imela. V bistvu ne vem če boš zmogla, saj ti bo počitek več kot dobrodošel.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
23.1.2009 11:35:58   
mtinca1
polly - veš, preden potrdiš lahko klikneš Predogled in vidiš ali je slika take velikosti kot želiš.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
23.1.2009 11:36:24   
polly80
user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
23.1.2009 11:37:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

hmmm....

Zmanjšaj sliko kolikor jo lahko. Je pa že v profilu tvojem cart user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
23.1.2009 11:38:00   
polly80
pozabila sem obkljukat kvadratek,zdaj pa mi je le uspelouser posted image user posted image user posted image
se opravičujem...user posted image

mtinca,kolko kg pa ima tvoja lana?
vita še vedno na 7100g,čeprav je pa ful in to mi je glavno

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
23.1.2009 11:39:42   
mtinca1

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prava lepotička, pa tak očarljiv pogled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
23.1.2009 11:41:55   
polly80
slovenka-najperj vauuu za članke,sploh ne vem,kje najdeš čas,jaz se komaj spravim k učenju,komaj utegnem,ne pa da bi še cele litabjie utegnila pisat..bravo ,no mogoče bi se jaz tudi bolj zagriženo učila,če bi mi zato plačali honorar .pa mala sofija lepotička ,dobre fotke ful,sploh lepo gleda novega predsednika

ok to se prej ni vidlo..

pa to:

pa še to:vita še nič ne plazi ,ni čudno,ker hoče bit skos na rokah ..če jo dam na tla-joook..saj malo se že postavlja na vse 4,potem pa hoče na roke..eh,saj ima še čas..

se opravičujem za zmešnjavo..

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
23.1.2009 11:42:55   
Anonimen
Sarauser posted image user posted image user posted image user posted image za cetrti zobek

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
23.1.2009 11:43:17   
mtinca1

Lana je imela 4.dec. 8.200g. zdaj pa ne vem???? mislim da čez 9??? je čist nora na mleko, to pa lepo redi user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
23.1.2009 11:43:42   
polly80
mtinca jaz ravno občudujem lano na tvojem profilu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
23.1.2009 11:45:35   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Lana je imela 4.dec. 8.200g. zdaj pa ne vem???? mislim da čez 9??? je čist nora na mleko, to pa lepo redi user posted image

user posted image user posted image user posted image mleko je resuser posted image user posted image user posted image
a ji dajaš adaptirano melko al že alpskega oz.se še dojita?
no,midve se še dojima,a ji dam že malo mlečnih izdelkov,kak jogurtek..user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
23.1.2009 11:47:41   
polly80
Jutro. Sicer bolj pozno, saj smo rogovilili čez noč, smo dobili 4 zobek.

lukijevo bundico bi tud js rada vidla..user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
23.1.2009 11:52:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prava lepotička, pa tak očarljiv pogled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
23.1.2009 11:53:02   
mtinca1
še vedno jo dojim. Le zvečer, ji pripravim riževo ali riž-koruza kašico (milupa), zmešam z vodo, noter pa je že adaptirano mleko.

dojim pa jo ZJUTRAJ in ZVEČER pred spanjem.
čez dan 2x ob cca. 11:00 in ob 15:00;
pa zadnji mesec še obvezno povprečno 1x PONOČI.

od goste hrane pa poje:
ob 9:30 sadno kašico cca. 100-120ml
v času kosila zelenjavo - ampak skoraj nič ne poje, razen, ko je korenček 60ml.
ob 18:00 pa riževo oz. koruza-riž kašico (150 ml).

posebej pa skoraj nič ne pije; ga ni načina ali pa vrste pijače. tako spije cca. 30 ml čez cel dan, včasih pa nič.

Takšna je naša prehrana, upam, da je vsaj približno primerna.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 23.1.2009 11:54:16 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
23.1.2009 11:53:53   
Anonimen
Sprememba nacrta,bom kuhala-skoljke z velik cesnauser posted image in riz z zelenjavo........me je premamlouser posted image .

Vita,kaksna cedna damicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime bi slo zraven Neli n Filipa?

Tim (62%)

Izak (38%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!