Anonimen
|
AS,bere se dobro,samo mislim,da bi pri nas samo jaz to jedla.Bi tudi kuhala malo drugace,posebej bolj zdravo,samomoz je meso obvezno(ne svinjsko),krompir le pecen ali pomes,riz,navadni,pasulj,golaz,paprike pecene ali v smetani(polnjene ne),krompirjrv burek...pa se pocasi neha Tali,zrezke v omaki ali ocvrte,cufte,pasulj-ne,burek-sirov,,riz-naravni,krompir-razen tenstan,golaz-ne,zelenjavo-le zeleno in zeljno solato+koruza+fizol,spagete-z jajcem,z bol.omako,ali,ta je dobra-preprazis cebulo,malo cesna,dodas olupljen spasiran paradiznik,narezane paprike,tuno iz konzerve,sl.smetano,zacimbe,nazadnje na kocke narezan sir,vec vrst..... Jaz pa jem vse razen mesa,najrajs na zlico-pasulj,ricet,joto,zel.juho.....riz vecvrsten z razno zelenjavo najrajs z radicem....pol pa kuhaj
|