|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
23.1.2009 9:45:20   
Samsa
christy ali taanikaa... kako naj zdaj te kličem? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za operacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse bomo mislile nate

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.1.2009 9:45:58   
Samsa
oooouuujeeeeeaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.1.2009 9:46:35   
aleksandra silvija
Kleo-naš Jernej ima 4 leta in 15 kg.....
Christy--veš, kakšen dodaten kg včasih prav pride.
Saj veš, Patricia je bila do 4. leta kar nekajkrat v bolnišnici, ker jo je najmanjša driska, bruhanje sparvila ob zadnje rezerve.

Sedaj pa moram Jerneja uštimat. Nikakor ne moremo znižat sladkorjev, sem se pravkar z Lj pogovarjala. So se v dneh povišale potrebe po inzulinu za več kot 100% brez očitnega vzroka, sladkor še kar rase, inzulin še kar višamo,....user posted image  Pod 10 skoraj več ne pridemo, ko pa, ima znake hipe, da p.o.p.i.z.d.i.š.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.1.2009 9:48:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kleo-naš Jernej ima 4 leta in 15 kg.....
Christy--veš, kakšen dodaten kg včasih prav pride.
Saj veš, Patricia je bila do 4. leta kar nekajkrat v bolnišnici, ker jo je najmanjša driska, bruhanje sparvila ob zadnje rezerve.

Sedaj pa moram Jerneja uštimat. Nikakor ne moremo znižat sladkorjev, sem se pravkar z Lj pogovarjala. So se v dneh povišale potrebe po inzulinu za več kot 100% brez očitnega vzroka, sladkor še kar rase, inzulin še kar višamo,....user posted image  Pod 10 skoraj več ne pridemo, ko pa, ima znake hipe, da p.o.p.i.z.d.i.š.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.1.2009 9:52:15   
Samsa
Kaj boste kuhale danes??  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam, kaj naj skuham

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.1.2009 9:57:50   
Samsa
anybody???

user posted image user posted image user posted image user posted image

monologi....

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.1.2009 10:03:16   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Kaj boste kuhale danes??  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

file rdeče postrvi bom spekla v pečici in zraven za Jerneja rjav riž z oreški (indijskimi) in koruzo
za Lovra: zelenjavna juha (zdušim por, malo zelene, lečo, korenček, , dodam krompir, malo olja, veliko peteršila, nekaj kumine in to je to)

za večerjo--juho iz leče(ostalo od Lovrauser posted image ) s paradižnikom--iiii ko bi to hotel jesti Jernej
za sladico pa ovseno kašo z mangom
(sem ovseno kašo že včeraj prelila z mlekom in čaka v hladilniku, da se lepo napoji)

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.1.2009 10:05:18   
polly80
Kaj boste kuhale danes??

rižoto z mletim mesomuser posted image user posted image user posted image

AS-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cristy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za operacijo,drži se!!!!user posted image za pogum!

vas grem malo brat,zadnjič nisem utegnila...user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
23.1.2009 10:08:09   
polly80
AS- resnično upam,da se jerneju stanje kmalu izboljša,da vsaj pridete pod 10 in brez znakov hipe..user posted image user posted image user posted image ti si supermama,te občudujemuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
23.1.2009 10:14:01   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,res si pridna,da ti vse to uspe,imas dobro organizacijouser posted image user posted image user posted image .Jaz sem zadnje case prav neorganizirana......manj naredim,manj imam casauser posted image .Pogresam pravo sluzbo(ne tole mojo,k jo imam samo za kamuflazo),se mi zdi,da samo v trenerki skacem,pucam,kuham,za otroka skrbim...ni nobenega pravega zivljenja.Pa moz jamra,ker tolk dela....se mu vsaj dogaja,zivi,jaz pa kar nekaj zivotarim.Si pravim,da zdaj bo pa res treba nekaj narest,za kvalitetno zivljenje,ker tkole pa nikamor ne peljeuser posted image user posted image user posted image .
Ce ne bi bilo Meri,bi pa res kar umrla,saj s Tali prakticno ni dela.

Kleo, saj ta skrb za dojenčka je prav fajn, samo meni se je tudi zdelo, preden sem začela delati, da se mojemu ful dogaja, jaz pa samo hodim iz spalnice, v dnevno, pa na WC. Zdaj pa mi je en dan v službi čist spremenil in sem ostale dni ful rada s Sofijo, mi ni nič dolgčas, pa sem samo en dan od doma, pa še to v bistvu par ur, samo stiki pa so s sodelavci, študenti, moram razmišljati, se zanimati za novosti...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
23.1.2009 10:14:05   
slovenka

Se vidi,da je zunaj dez,me nekaj depresija "fata".......da imam denar,samo spakiram najnujnejse,pa otroka in grem nekam na svoje,ter obrnem list......samo jamram,da ni danes petek 13iuser posted image .

Ja, pri nas se pa na sonce dela. Je še malo zgodaj, pa smučanje bi gledala iz Kitzbuehla, potem bi pa šle ven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
23.1.2009 10:15:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

Cristy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za operacijo,drži se!!!!user posted image za pogum!

Christy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS - res je super mama user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.1.2009 10:16:59   
Samsa

file rdeče postrvi bom spekla v pečici in zraven za Jerneja rjav riž z oreški (indijskimi) in koruzo
za Lovra: zelenjavna juha (zdušim por, malo zelene, lečo, korenček, , dodam krompir, malo olja, veliko peteršila, nekaj kumine in to je to)

za večerjo--juho iz leče(ostalo od Lovrauser posted image ) s paradižnikom--iiii ko bi to hotel jesti Jernej
(sem ovseno kašo že včeraj prelila z mlekom in čaka v hladilniku, da se lepo napoji)

Ti si itak neverjetna, ker moraš imeti milijon idej za kombiniranje... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
23.1.2009 10:26:23   
aleksandra silvija

Ti si itak neverjetna, ker moraš imeti milijon idej za kombiniranje... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti mi samo daj recept, kako naj prepričam Jerneja da vse to je.
Patricii je vse dobro, mož tudi je, ta naš fant pa,.....
Sicer so pa to zelo enostavne reči.

Aja. Me je poklicala moja nadrejena, češ naj pridem v službo junija in naj ne razmišljam v kakšno drugačno smer. Kako je to lepo slišat.
Res si že kar želim nazaj. Pa ne da bi otroke hotela pusti in obesit skrbi komu drugemu.
Ampak res upam, da bo do takrat Jernej malo bolje urejen in da v vrtcu ne bo večjih težav.
Saj mi je po eni strani lepo doma z njimi, po drugi strani se mi pa meša.

Samo na sladkorje mislim, pa kaj v lonec dat, pa vmes malo Lovro in stalno v pobruhcanih trenirkah, ....potem visim na RR, da se malo izkašljam,user posted image user posted image user posted image
in težim še vamuser posted image

Tako da  Slovenka te čisto razumem. Samo na žalost imam čisto drugačno službo, bi pa tudi meni prišel 1 delovni dan npr. marca že pošteno prav.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.1.2009 10:26:30   
mtinca1
aleksandra silvija - vaši jedilniki so pa res pestri in raznovrstni. huraaa za tako mamico user posted image !
pri nas pa meso, krompir & solata user posted image .
za Jerneja - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tani - vse naj, naj za rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
23.1.2009 10:26:56   
sasa.vracko
Hej

Samsa - dans bom kuhala izredno zahtevno jed - široke rezance z zelenjavno omako in zeleno solato user posted image

Luka spi trenutno, jaz pa spet namest da bi kaj naredila, visim na netu user posted image  sem bla pa včeraj mal v šopingu in sem mu kupla novo bundico v Okaidiju, je bla iz 36 na 17 evrov znižana user posted image  

Kleopatra - moj škratek je tud shujšal, sploh ne pridobiva več velik na teži, no sej ni čudn, ko tolk hopsa in skače do onemoglosti, pa po tleh se plaz po trebuhu non stop, se pa že mora kje poznat, škoda da se na men ne user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
23.1.2009 10:32:01   
anaj22
user posted image user posted image
Tanika vse naj naj naj naj naj za rojstni dan, velik zdravja, sreče, ljubezni, denarja

user posted image

Ela čestitke za 7 mesecev

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 23.1.2009 10:33:17 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
23.1.2009 10:35:55   
aleksandra silvija
Mtinca, jaz tudi ne bi imela čisto nič proti krompirju, mesu in solatiuser posted image .

Še to.
Je en večer ob 18-ih mož Patricii odpeljal na kebab. Ker ga imata oba rada, Jernej je pa hotel za večerjo samo sadje (tudi to se zgodi). meni pa ne bi bilo treba kuhati.....

Potem pa mi reče ona okoli 20-ih:MAMI, KAJ PA VEČERJA? JE DANES NE BO???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
23.1.2009 10:36:13   
Samsa
Hvala vsem za ideje... Skuhala bom zelenjavno rižoto in zeljno solato. user posted image user posted image

Mam pa še za drug teden ideje po vaši zaslugi user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
23.1.2009 10:38:17   
Samsa
Potem pa mi reče ona okoli 20-ih:MAMI, KAJ PA VEČERJA? JE DANES NE BO???user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čist verjamem, da se ti večina dneva vrti okoli hrane in sladkorjev... saj bo bolje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
23.1.2009 10:39:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko
sem bla pa včeraj mal v šopingu in sem mu kupla novo bundico v Okaidiju, je bla iz 36 na 17 evrov znižana user posted image  

Ja, njihove stvari se mi full dopadejo... user posted image user posted image user posted image za nakup

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
23.1.2009 10:39:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image AS....in kje pobiras te jedilnike,moji so popolnoma dolgocasni.
Danes kuhala ne bom,no,za meri seveda pa.Se ze 2dni igra s skatlo in zraven tako kriciuser posted image ...
Sasa,glede obratne izgube kg...to so tudi moje pobozne zeljeuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
23.1.2009 10:41:45   
Anonimen

Mtinca, jaz tudi ne bi imela čisto nič proti krompirju, mesu in solatiuser posted image .

Še to.
Je en večer ob 18-ih mož Patricii odpeljal na kebab. Ker ga imata oba rada, Jernej je pa hotel za večerjo samo sadje (tudi to se zgodi). meni pa ne bi bilo treba kuhati.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pri nas ima tali za vecerjo ponavadi mlecno-riz,gres,cokol.krogljice v mleku...

Neposredna povezava do sporočila: 1498
23.1.2009 11:00:40   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image AS....in kje pobiras te jedilnike,nakupila sem kuharskih knjig za zdravo srce, ožilje, recete z manj maščob.
 Pri sladkorni je pomembna ZDRAVA rehrana. Torej z nič ali zelo malo belega sladkorja, omejiti maščobe, ponuditi zdrave maščobe, manj mesa-več stročnic, ,.....moji so popolnoma dolgocasni.
Danes kuhala ne bom,no,za meri seveda pa.Se ze 2dni igra s skatlo in zraven tako kriciuser posted image ...
Sasa,glede obratne izgube kg...to so tudi moje pobozne zeljeuser posted image

OVSENA KAŠA Z MANGOM:
Oves - kosmiče zvečer preliješ s kokosovim mlekom), pokriješ s prozorno folijo, daš v hladilnik.
To kašo potem streseš v kozico, zavreš- za tiste, ki nimajo sladkorne dodaš žlico rjavega sladkorja.

Vre enih 5 minut, da se zgosti.
otem olupiš mango, ga razrežeš na rezino in z njimi obležiš ovseno kašo.
Super je, če daš povrhu žlico jogurta(jaz dam nemastnega grškega, ki mu dodam malo sveže vanilije).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
23.1.2009 11:15:42   
Anonimen
AS,bere se dobro,samo mislim,da bi pri nas samo jaz to jedla.Bi tudi kuhala malo drugace,posebej bolj zdravo,samomoz je meso obvezno(ne svinjsko),krompir le pecen ali pomes,riz,navadni,pasulj,golaz,paprike pecene ali v smetani(polnjene ne),krompirjrv burek...pa se pocasi neha
Tali,zrezke v omaki ali ocvrte,cufte,pasulj-ne,burek-sirov,,riz-naravni,krompir-razen tenstan,golaz-ne,zelenjavo-le zeleno in zeljno solato+koruza+fizol,spagete-z jajcem,z bol.omako,ali,ta je dobra-preprazis cebulo,malo cesna,dodas olupljen spasiran paradiznik,narezane paprike,tuno iz konzerve,sl.smetano,zacimbe,nazadnje na kocke narezan sir,vec vrst.....
Jaz pa jem vse razen mesa,najrajs na zlico-pasulj,ricet,joto,zel.juho.....riz vecvrsten z razno zelenjavo najrajs z radicem....pol pa kuhajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (75%)

Večje. (25%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!