|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
23.1.2009 9:08:04   
Anonimen
Se moja tudi,je parkrat cez dan kar brez stunfkov,da semalo "prezraci".

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.1.2009 9:09:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kleo--tukajuser posted image .............mal pomagauser posted image

Jaz pa danes ne morem od hiše. Delajo kanalizacijo in imamo pred ograjo luuuknjouser posted image .

To pa pazi,da ne bo....Lovlo,a si ti tut u lukno padu...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.1.2009 9:13:09   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo--tukajuser posted image .............mal pomagauser posted image

Jaz pa danes ne morem od hiše. Delajo kanalizacijo in imamo pred ograjo luuuknjouser posted image .

To pa pazi,da ne bo....Lovlo,a si ti tut u lukno padu...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.1.2009 9:14:14   
aleksandra silvija
Christy--eni se pač bolj potijo. Nič hudega. Res.

Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.1.2009 9:15:08   
Anonimen
Christy,kaj si imela vceraj,da so ti zelele,da dobro opravis.....?

Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.1.2009 9:16:19   
Anonimen
AS,sem ugotovila,da moja bolj suhica ratuje.Je to normalno,oz.je ze cas,da se slauki umikajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.1.2009 9:22:01   
Taanikaa

ti ti kleo spet pozabilauser posted image user posted image ,predoperativne priprave se mogla it k svojem zdravniku,neke vprašalnike pokazat,pa ekg,kri,pritisk,po novo napotnico za sprejem v sredo,tko da prvi del je za mano,rekel je da bom vrjetno kr morala bit cel teden noter,kr to je le glava in da spremljajo če bi se kaj vnelo da koj pol antibiotike dobim...pa nevem no,bomo vidli,najboklj me je prestrašil ko je rekel da se ne prestrašim kaka bom po operaciji kr znam bit kr fajn oteklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.1.2009 9:22:30   
aleksandra silvija

Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.1.2009 9:24:42   
Taanikaa

ha???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hec hecuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.1.2009 9:26:16   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ti ti kleo spet pozabilauser posted image user posted image ,predoperativne priprave se mogla it k svojem zdravniku,neke vprašalnike pokazat,pa ekg,kri,pritisk,po novo napotnico za sprejem v sredo,tko da prvi del je za mano,rekel je da bom vrjetno kr morala bit cel teden noter,kr to je le glava in da spremljajo če bi se kaj vnelo da koj pol antibiotike dobim...pa nevem no,bomo vidli,najboklj me je prestrašil ko je rekel da se ne prestrašim kaka bom po operaciji kr znam bit kr fajn oteklauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - Veš ta teden, ko čakaš na poseg bo še najbolj naporen. Verjemi, da bo potem bolje. To moraš opraviti, poskrbeti moraša za svoje zdravje, da boš potem naprej tako lepo skrbela za svojega malega fantka.
Tudi oteklina bo izginila.  Verjemi, vse bo dobro, mislimo tudi me tu na RR nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in na tvojo družino.
Kje boš operirana? V kateri bolnišnici namreč? Lj?user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.1.2009 9:27:09   
aleksandra silvija

ha???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tam je slika tvoje rojstnodnevne virtualne torte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.1.2009 9:27:13   
Anonimen
Christy,nisem pozabila na 28ti,samo za vceraj me je zanimalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se in se.....

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.1.2009 9:28:27   
Anonimen

AS,sem ugotovila,da moja bolj suhica ratuje.Je to normalno,oz.je ze cas,da se slauki umikajo?

????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.1.2009 9:29:11   
Anonimen

Tam je slika tvoje rojstnodnevne virtualne torte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra je,dobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.1.2009 9:31:37   
Taanikaa
hvala AS,sej že kljub strahu komaj čakam no,da je že to mimo,ker se že vleče mesece in mesece,zdej pa ko čakam je pa najhuje res.Bom pa v Celju operirana,sicer se je na ekg čudila sestra,da bi naj bila en teden noter,pa glupo mi je zarad vizite,pridejo vsak dan po par minut pol pa grejo in do drugega dneva jih ni,ti pa tam ležiš praktično cel dan nimaš kej počet,pač poležavaš,po celem oddelku te je dost,ko bi lahko prišla po parih dneh domov in magari vsak dan hodila na vizito pol od doma..po eni strani pa kot si rekla mi zadnjič po telefonu,tam nobenga ne strežeš,imaš možnost se tudi malo spočit,sam bojim se da bom preveč pogrešala Žana,sej če bi bla sam ni panike,tko pa ko vem da mi bo hudo zarad malega..pa dobro je,kot si rekla,kaj pa če bi morala na kako službeno potovanje ...ja bom že,mi ne preostane drugega..

Neposredna povezava do sporočila: 1465
23.1.2009 9:32:13   
lonapo
jutro

tanika-hepi brzdej to ju, bejba-vse najlepše ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slovenka-dobra siuser posted image user posted image user posted image

No včeraj so mi pr alergologu vzel kri,da vidjo kakjo je s penicilinom-čez 3 tedne dobim izvid, v začetku maja morm pa na Golnik na 3-4 dnevno testiranje zdravil.
Žiga je prehlajen in mal kašlja tko da pričakujem vročino proti večeru.
Grem malega uspavat, pa pridem še kej nazaj.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.1.2009 9:32:33   
aleksandra silvija

????

Orosti.

Če je čas, da se "šlaufki" umikajo?
Hmmm, pri enih tako, pri drugih drugače. Je pa res, da po 6. mesecu počasneje pridobivajo na teži.
Nič se bat. Saj praviš, da je tudi Tali suhica?
Eni "shujšajo" ko začnejo hoditi eni pač že prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.1.2009 9:36:13   
Taanikaa
AS mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaka dobra torta je njamiiiii..bom še kr en kosuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.1.2009 9:36:49   
Anonimen

????

Orosti.

Če je čas, da se "šlaufki" umikajo?
Hmmm, pri enih tako, pri drugih drugače. Je pa res, da po 6. mesecu počasneje pridobivajo na teži.
Nič se bat. Saj praviš, da je tudi Tali suhica?
Eni "shujšajo" ko začnejo hoditi eni pač že prej.

Saj,meni se zdi kar logicno,ceprav se ne hodi,se vec giblje.Za tali sem zadnjic tu napisala,da sem njeno knjizico gledala in je imela pri skoraj treh letih 13kguser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.1.2009 9:37:48   
Taanikaa
no kleo mi bomo vrjetno kr pri tistih,ki shujšajo malo kasnejeuser posted image user posted image user posted image
lonapo fenks tud tebiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.1.2009 9:41:16   
Taanikaa
no gremo mi previt se,papat in poskusit spat,smo že od 6 pokonc,pridem še kaj kasneje..papa

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.1.2009 9:42:08   
Anonimen
Jaz grem pa se hitro pod tus,dokler Meri se spi.....

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.1.2009 9:43:11   
Anonimen

Jaz grem pa se hitro pod tus,dokler Meri se spi.....

..............nic vecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.1.2009 9:43:31   
Samsa
Zdaj bote pa vse ušle user posted image user posted image user posted image user posted image , ko jaz pridem gor.... že prav, že prav, ... grem v en kot... klupat.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
23.1.2009 9:45:08   
beyba
hvala vsem začestitke....

DAns mam full letanja okrog....

tannniiikkkkaaaaa--- vse naj naj naj se ti izpolnijo vse lepe želje ki jih nosiš v srčku, naj bo tvoje sončece zdravo, polno veselja in preživi kar se da lep dan.

Zdej pa šibam-ne preveč naklofat, da ne bom mela potem full dela zvečeruser posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

.
пеперутка16

.

. (100%)

. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!