Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika ja, ja.... ; jaz moram 2x prebrat, da sploh razumem . pa tvoje prispevke navadno preskočim, ni glih moje področje. ampak pišeš pa ful profesionalno. se pa sprašujem, a ti ponoči sploh kaj spiš, glede na to kako si aktivna (služba, pa nova hiša, pa članki, pa , obiski, toplice.... ). si mi ena taka super mama s kariero. Ja, spim - pišem članke, dobim honorar, potem pa s tem plačam varuško, čistilko in kuharico, pa par ljubic za mojega dragega ...............uzivas Tina,dobro,da si napisala glede hlajenja cela,ker jaz bi ji ga sigurno . Luka Patrik,cestitke za dopolnjenih 7m Anja,Luka Patrik, in tudi za mamici. Za Tali imamo spakirano,kovcek je do konca nabit,upam,da ji ne bo potrebno prevec nosit .....................se je Meri zacela dret,zdaj ima vrtiljak prizgan,upam da bo naprej spala...................ja,zjutraj ji se malico nastimam za na pot,plus piskote seveda(ce jih pozabim se pozrem ).Je bil kar pester dan,zdaj pa se moz nocno dela,smo same.Itak mi je vsec,gledam en film.....
|