|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
22.1.2009 23:09:07   
Tina 28
No anja danes nima vročine je pa zato bolj sitkana, ker ma zdaj pa tolk energije da ji nič ne paše. Jo boli grlo, ker ma vneto in ni ne vem kaj jedla.  tud zdej se ni hotla dojit...je kar jokala...zdaj se pa še z atijem mal crkla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.1.2009 23:11:51   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No anja danes nima vročine je pa zato bolj sitkana, ker ma zdaj pa tolk energije da ji nič ne paše. Jo boli grlo, ker ma vneto in ni ne vem kaj jedla.  tud zdej se ni hotla dojit...je kar jokala...zdaj se pa še z atijem mal crkla

Tina, upam, da se kaj naspiš nocoj.

Glede Hrvaške, pa bomo še vidli, ja user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.1.2009 23:14:46   
aleksandra silvija
Čeeeeeeeeer.

A zdaj ste jo popihale spat?

Slovenka--članek z obsegom 20 strani je pa že eno malenkost več kot članek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede poletja imamo podoben problem. Kam daleč ne bi šli že zaradi Jerneja. Hrvaška? Hm, me res zanima kako bo poleti.
Portorož tudi meni ne diši po morjuuser posted image .
Čeprav se mi zdi, da bomo ponovno rezervirali zadnji hip. Enkrat maja za dopust julija.user posted image  Upam, da na Hrvaškem. Ampak vsaj S Dalmacija ali nižje. Višje so namreč bolj nastrojeni proti Slovencem. Vsaj tak občutek imam.
Najraje bi šla tja kot lani, a je sama mivka, kar pa za črpalko ni preveč fino. To zato, ker je potem 2,3 ure v vodi in tako brez črpalke.

Tudi sredi sezone se dobi prosto na dobih lokacijah.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.1.2009 23:16:05   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Držim pesti, das e Anja hitro in da  se ti naspiš.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.1.2009 23:20:02   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka...........uvaaaaaaaau,koliko si že napisala,res si ženska s kariero in mamica s srcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................na hrvaško,pa verjetno ne bomo šli,prav zaradi teh sporov,me je strah za varnost mojih otrok,in našga avtka.Mi smo malo smotani kar se avta tiče in gremo samo v tisti apartma, ki ima na voljo tudi garažo. Dol se že pripelješ, da imaš pa potem avto parkiran v kakšni ulici, kjer se lahko vsak zagleda v tablico? Ne, hvala. Sicer smo imeli v Dalmaciji same + izkušnje. V spor z domačini tudi ne prideš kar tako.No maj ma oravkar neke more,se sam s sabo meni in nekaj tolče,pa moram počakat al bo sam zaspal nazaj,al bo treba urgirat...........je zaspal,sam..........kot bi se pogovarjal z duhci........včasih je kar malo grozljivo tole...........no jaz grem počas spat.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.1.2009 23:21:19   
aleksandra silvija
Spet moji monologiuser posted image user posted image .
Očitno ste mislile resno, ko ste pisale, da greste počasi spat. Jaz sem se šele parkirala pred PC-jemuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.1.2009 23:27:57   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Spet moji monologiuser posted image user posted image .
Očitno ste mislile resno, ko ste pisale, da greste počasi spat. Jaz sem se šele parkirala pred PC-jemuser posted image

.........no jaz sem še malo tu,ker sem mela še eno obhodnjo zaradi maja,ne vem kaj ga spet danes mrka,skoz se nekaj joka,pa premetava,na srečo vsaj lun spi,enej je pa ko klada,spi v trdo,pri njem če bi bomba padla,se ne bi zbudil.No lahko noč aleksandrauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.1.2009 23:29:34   
aleksandra silvija
Lahko noč.

Lunca-tudi tebi mirno noč.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.1.2009 23:32:55   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Lahko noč.

Lunca-tudi tebi mirno noč.

noččččččččččččččuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.1.2009 23:41:30   
Tina 28
anja spi...jaz izpod tuša....ful dobro...Počakam še kritično uro in pol v mižule pižule.

Dopust: zdaj ste me pa zasekirale...hm....toplice so mi mem...mi smo zdaj tri leta hodil v Istro...Enkrat kampirat v vrsar...lansko pa apartmaji v Poreču. Letos me pa ima, da bi šli kar v htel, ker sehočem crklat...pa še otroc so zastonj. Bomo vidli...mogoč me še mine!

slovenka...jaz sem tudi že tri članke objavila tekom svoje kariere heheuser posted image user posted image user posted image ....v lokalno glasilo...in sicer, kako smo naredili projekr večerja, kako smo pred šolo posadili drevo in kako smo se meli na božičnih delavnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa mogoče še kaj pa ne vem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.1.2009 23:43:07   
Tina 28
Pa zdaj bi še enga...NASLOV: Zakaj ne morejo zaposliti dovolj zdravnikov....sam ne vem kam naj objavim...najboljš bi blo dat na tednik, preverjeno ali trenjauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.1.2009 7:50:06   
Samsa
Dobro jutro...

naša noč je bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem, če je sploh spala 45 min skupaj.

Častim user posted image , blazno jo potrebujem... mislim, da vam tudi paše user posted image

Poleg pa še user posted image ... se tudi prileže.

Zdaj po tako nespani noči, se pa Lari dogaja 100/h v igralnem centru ( no bolj vsepovsod izven centra user posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.1.2009 7:55:51   
Anonimen
Samsa user posted image user posted image pa hvala za kavico, si jo grem počasi skuhat.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.1.2009 7:58:06   
Anonimen
Ela(beyba) čestitke za 7.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.1.2009 7:59:42   
Anonimen
taanika vse naj naj za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.1.2009 8:18:02   
Samsa
Čestitke obmesečnikom:

- Ela (beyba)

- Ana, Jan (Rahelca)

user posted image

Pa taanikaa  vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.1.2009 8:43:07   
Taanikaa
ooo kak lepo za dobro jutro dobim prva voščilauser posted image ..hvala Ninny,Samsauser posted image user posted image ..zdej grem se pa napit......hm...pomarančnega sokauser posted image

pa prav tako vse naj naj vsem obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes si delimo torticouser posted image

< Sporočilo je popravil christy -- 23.1.2009 8:44:09 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.1.2009 8:47:24   
aleksandra silvija

Draga  naša junijčica.

Vse naj naj za tvoj rojstni dan.

Želim ti, zdravja in da bo tu hitro zate februar, ko bo poseg že za tabo in bila spet doma s svojima fantoma.
Želim ti čudovito leto. Uživaj s svojim malim sinkom, lepo se imejta z možem.

Vse dobro in lepo.

PA za tini mini rojstni dan--Ela:

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.1.2009 8:49:06   
aleksandra silvija
Slikc ni na prejšnjem postuuser posted image user posted image user posted image

-za Elo (da poskusim še 1-krat)

Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.1.2009 8:49:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo - kaj bi pa ti najprej izbrala - varuško, kuharco, čistilko ali ljubico za tvojega? user posted image

A kaj....hmmmmm,lupcka zameuser posted image

Dobro jutrouser posted image
Mi do zdaj ni uspelo prit na RR,pa sem ze pred sesto v luftu,net blesavuser posted image .
Tali je sla,piskoti tudiuser posted image ,meri je jedla,pa koj nazaj zaspala........se je zbudila okoli 6h,pa jo je moz koj veselo v kuhinjo prinesel se vso zalimanouser posted image user posted image ,potem sem ji dala mlekca in je sla nazaj spat.Moz je med tem casom odpeljal Tali,ko je prisel nazaj,pa prav zacudeno gledal,ker je Meri spala........haloooo,normalnouser posted image .

Ela-cestitke ob dopolnjenih 7muser posted image user posted image user posted image user posted image

tanikaa,vse najboljse,naj se ti uresnici cim vec zeljauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.1.2009 8:59:43   
Anonimen
Slovenka,res si pridna,da ti vse to uspe,imas dobro organizacijouser posted image user posted image user posted image .Jaz sem zadnje case prav neorganizirana......manj naredim,manj imam casauser posted image .Pogresam pravo sluzbo(ne tole mojo,k jo imam samo za kamuflazo),se mi zdi,da samo v trenerki skacem,pucam,kuham,za otroka skrbim...ni nobenega pravega zivljenja.Pa moz jamra,ker tolk dela....se mu vsaj dogaja,zivi,jaz pa kar nekaj zivotarim.Si pravim,da zdaj bo pa res treba nekaj narest,za kvalitetno zivljenje,ker tkole pa nikamor ne peljeuser posted image user posted image user posted image .
Ce ne bi bilo Meri,bi pa res kar umrla,saj s Tali prakticno ni dela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.1.2009 9:02:01   
Anonimen
Se vidi,da je zunaj dez,me nekaj depresija "fata".......da imam denar,samo spakiram najnujnejse,pa otroka in grem nekam na svoje,ter obrnem list......samo jamram,da ni danes petek 13iuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.1.2009 9:03:32   
Anonimen
Pa drugac..........kako in kje steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.1.2009 9:05:44   
Taanikaa
hvala tudi vama AS in Kleouser posted image user posted image user posted image user posted image
joj kak se dere mali kričačuser posted image ,v nogice se pa tok poti non stop mu že na vsakih par minutk zoknčke preoblačim,pa šment kako to???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.1.2009 9:07:13   
aleksandra silvija
Kleo--tukajuser posted image

Jaz pa danes ne morem od hiše. Delajo kanalizacijo in imamo pred ograjo luuuknjouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!