Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:09:07
|
|
|
|
Tina 28
|
No anja danes nima vročine je pa zato bolj sitkana, ker ma zdaj pa tolk energije da ji nič ne paše. Jo boli grlo, ker ma vneto in ni ne vem kaj jedla. tud zdej se ni hotla dojit...je kar jokala...zdaj se pa še z atijem mal crkla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:11:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No anja danes nima vročine je pa zato bolj sitkana, ker ma zdaj pa tolk energije da ji nič ne paše. Jo boli grlo, ker ma vneto in ni ne vem kaj jedla. tud zdej se ni hotla dojit...je kar jokala...zdaj se pa še z atijem mal crkla Tina, upam, da se kaj naspiš nocoj. Glede Hrvaške, pa bomo še vidli, ja
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:14:46
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeeeeeeeer. A zdaj ste jo popihale spat? Slovenka--članek z obsegom 20 strani je pa že eno malenkost več kot članek. Glede poletja imamo podoben problem. Kam daleč ne bi šli že zaradi Jerneja. Hrvaška? Hm, me res zanima kako bo poleti. Portorož tudi meni ne diši po morju . Čeprav se mi zdi, da bomo ponovno rezervirali zadnji hip. Enkrat maja za dopust julija. Upam, da na Hrvaškem. Ampak vsaj S Dalmacija ali nižje. Višje so namreč bolj nastrojeni proti Slovencem. Vsaj tak občutek imam. Najraje bi šla tja kot lani, a je sama mivka, kar pa za črpalko ni preveč fino. To zato, ker je potem 2,3 ure v vodi in tako brez črpalke. Tudi sredi sezone se dobi prosto na dobih lokacijah.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:16:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No anja danes nima vročine je pa zato bolj sitkana, ker ma zdaj pa tolk energije da ji nič ne paše. Jo boli grlo, ker ma vneto in ni ne vem kaj jedla. tud zdej se ni hotla dojit...je kar jokala...zdaj se pa še z atijem mal crkla Držim pesti, das e Anja hitro in da se ti naspiš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:20:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka...........uvaaaaaaaau,koliko si že napisala,res si ženska s kariero in mamica s srcem ...................na hrvaško,pa verjetno ne bomo šli,prav zaradi teh sporov,me je strah za varnost mojih otrok,in našga avtka.Mi smo malo smotani kar se avta tiče in gremo samo v tisti apartma, ki ima na voljo tudi garažo. Dol se že pripelješ, da imaš pa potem avto parkiran v kakšni ulici, kjer se lahko vsak zagleda v tablico? Ne, hvala. Sicer smo imeli v Dalmaciji same + izkušnje. V spor z domačini tudi ne prideš kar tako.No maj ma oravkar neke more,se sam s sabo meni in nekaj tolče,pa moram počakat al bo sam zaspal nazaj,al bo treba urgirat...........je zaspal,sam..........kot bi se pogovarjal z duhci........včasih je kar malo grozljivo tole...........no jaz grem počas spat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:21:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Spet moji monologi . Očitno ste mislile resno, ko ste pisale, da greste počasi spat. Jaz sem se šele parkirala pred PC-jem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:27:57
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Spet moji monologi . Očitno ste mislile resno, ko ste pisale, da greste počasi spat. Jaz sem se šele parkirala pred PC-jem .........no jaz sem še malo tu,ker sem mela še eno obhodnjo zaradi maja,ne vem kaj ga spet danes mrka,skoz se nekaj joka,pa premetava,na srečo vsaj lun spi,enej je pa ko klada,spi v trdo,pri njem če bi bomba padla,se ne bi zbudil.No lahko noč aleksandra
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:29:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lahko noč. Lunca-tudi tebi mirno noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:32:55
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lahko noč. Lunca-tudi tebi mirno noč. nočččččččččččččč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:41:30
|
|
|
|
Tina 28
|
anja spi...jaz izpod tuša....ful dobro...Počakam še kritično uro in pol v mižule pižule. Dopust: zdaj ste me pa zasekirale...hm....toplice so mi mem...mi smo zdaj tri leta hodil v Istro...Enkrat kampirat v vrsar...lansko pa apartmaji v Poreču. Letos me pa ima, da bi šli kar v htel, ker sehočem crklat...pa še otroc so zastonj. Bomo vidli...mogoč me še mine! slovenka...jaz sem tudi že tri članke objavila tekom svoje kariere hehe ....v lokalno glasilo...in sicer, kako smo naredili projekr večerja, kako smo pred šolo posadili drevo in kako smo se meli na božičnih delavnicah ....pa mogoče še kaj pa ne vem več .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 23:43:07
|
|
|
|
Tina 28
|
Pa zdaj bi še enga...NASLOV: Zakaj ne morejo zaposliti dovolj zdravnikov....sam ne vem kam naj objavim...najboljš bi blo dat na tednik, preverjeno ali trenja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 7:50:06
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro... naša noč je bla , ne vem, če je sploh spala 45 min skupaj. Častim , blazno jo potrebujem... mislim, da vam tudi paše Poleg pa še ... se tudi prileže. Zdaj po tako nespani noči, se pa Lari dogaja 100/h v igralnem centru ( no bolj vsepovsod izven centra )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 7:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa pa hvala za kavico, si jo grem počasi skuhat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 7:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ela(beyba) čestitke za 7.mesecev
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 7:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika vse naj naj za tvoj rojstni dan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 8:18:02
|
|
|
|
Samsa
|
Čestitke obmesečnikom: - Ela (beyba) - Ana, Jan (Rahelca) Pa taanikaa vse najboljše
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 8:43:07
|
|
|
|
Taanikaa
|
ooo kak lepo za dobro jutro dobim prva voščila ..hvala Ninny,Samsa ..zdej grem se pa napit......hm...pomarančnega soka pa prav tako vse naj naj vsem obmesečnikom ,danes si delimo tortico
< Sporočilo je popravil christy -- 23.1.2009 8:44:09 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 8:47:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Draga naša junijčica. Vse naj naj za tvoj rojstni dan. Želim ti, zdravja in da bo tu hitro zate februar, ko bo poseg že za tabo in bila spet doma s svojima fantoma. Želim ti čudovito leto. Uživaj s svojim malim sinkom, lepo se imejta z možem. Vse dobro in lepo. PA za tini mini rojstni dan--Ela:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 8:49:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Slikc ni na prejšnjem postu -za Elo (da poskusim še 1-krat)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 8:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - kaj bi pa ti najprej izbrala - varuško, kuharco, čistilko ali ljubico za tvojega? A kaj....hmmmmm,lupcka zame Dobro jutro Mi do zdaj ni uspelo prit na RR,pa sem ze pred sesto v luftu,net blesav . Tali je sla,piskoti tudi ,meri je jedla,pa koj nazaj zaspala........se je zbudila okoli 6h,pa jo je moz koj veselo v kuhinjo prinesel se vso zalimano ,potem sem ji dala mlekca in je sla nazaj spat.Moz je med tem casom odpeljal Tali,ko je prisel nazaj,pa prav zacudeno gledal,ker je Meri spala........haloooo,normalno . Ela-cestitke ob dopolnjenih 7m tanikaa,vse najboljse,naj se ti uresnici cim vec zelja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 8:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,res si pridna,da ti vse to uspe,imas dobro organizacijo .Jaz sem zadnje case prav neorganizirana......manj naredim,manj imam casa .Pogresam pravo sluzbo(ne tole mojo,k jo imam samo za kamuflazo),se mi zdi,da samo v trenerki skacem,pucam,kuham,za otroka skrbim...ni nobenega pravega zivljenja.Pa moz jamra,ker tolk dela....se mu vsaj dogaja,zivi,jaz pa kar nekaj zivotarim.Si pravim,da zdaj bo pa res treba nekaj narest,za kvalitetno zivljenje,ker tkole pa nikamor ne pelje . Ce ne bi bilo Meri,bi pa res kar umrla,saj s Tali prakticno ni dela.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 9:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi,da je zunaj dez,me nekaj depresija "fata".......da imam denar,samo spakiram najnujnejse,pa otroka in grem nekam na svoje,ter obrnem list......samo jamram,da ni danes petek 13i .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 9:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa drugac..........kako in kje ste ????????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 9:05:44
|
|
|
|
Taanikaa
|
hvala tudi vama AS in Kleo joj kak se dere mali kričač ,v nogice se pa tok poti non stop mu že na vsakih par minutk zoknčke preoblačim,pa šment kako to???
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 23.1.2009 9:07:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo--tukaj Jaz pa danes ne morem od hiše. Delajo kanalizacijo in imamo pred ograjo luuuknjo .
|
|
|
PručkaGTdesignSte rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089Da (
16%)

Ne (
84%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!