|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
22.1.2009 20:25:21   
*anamor*
luka patrik vse najboljše, ja čas beži, tudi naš bo počasi star že 7 mesecev.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
22.1.2009 20:25:47   
*anamor*
Ujjjjeeeeeeeeeeeeeeeee, pridem in že odprem novo stran

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
22.1.2009 20:33:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

user posted image
vse naj naj za 7 MESECEV; tokrat predvsem zdravja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
22.1.2009 21:08:26   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika user posted image user posted image user posted image

ja, ja....user posted image ; jaz moram 2x prebrat, da sploh razumem user posted image . pa tvoje prispevke navadno preskočim, ni glih moje področje. ampak pišeš pa ful profesionalno.

se pa sprašujem, a ti ponoči sploh kaj spiš, glede na to kako si aktivna (služba, pa nova hiša, pa članki, pa user posted image , obiski, toplice.... ). si mi ena taka super mama s kariero.  

Ja, spim - pišem članke, dobim honorar, potem pa s tem plačam varuško, čistilko in kuharico, pa par ljubic za mojega dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
22.1.2009 21:10:41   
Tina 28
Naj prilimam, kar mi je včeraj napisala Tanč glede vročine....da ne boste brskale, ko bo trebauser posted image

Vročina ni nič posebej kruta, je pač obrambni odgovor telesa na bolezen. Pomembno je, da je to obrambna telesa, torej se telo z vročino brani.
Ni vam potrebno kar naprej meriti in misliti, kaj se dogaja. Vročina naraste, običajno ostane kakšno uro visoka, potem pa sama pade, morda za stopinjo ali dve. Ker pa je otrok bolan, bo vročina ponovno narasla. Dokler ne bo zdrav.
Z zdravili poskušamo vročino znižati na sprejemljivih 38-39, ni pa cilj in tudi ni možno, da bomo vročino zbili na 37 in bo tam ostala. Kajti - otrok je bolan!
K zdravniku je potrebno, če otrok nima nobenih drugih znakov poleg vročine (smrkanje, kašljanje, driska, vnete oči, bruhanje). Pa še v tem primeru je pogosta šesta infekcijska bolezen.
Le ima torej otrok samo vročino (n jeno gibanje in padanje ni vzrok za pretirano skrb) in nič drugega, potem svetujemo obisk 2. ali 3. dan vročine. Takoj pa morate k zdravniku, če ima otrok vročino, je mlahav, slabo odziven in bruha oz. se po koži pojavljajo vijolični izpuščaji.

In seveda tolk visoko, da je nevarnost vročinskih krčev!...to pa je rekla sestra na Bledu. Pa tud to je rekla (ko sem Anji mal hladila čelo....da se dojenčkem tega ne počne, ker lahko pride do šoka. Noge in roke pa ja!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
22.1.2009 21:12:24   
RMRM
Luka Patrik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korake, prve zobke, za spanje, za kobacanje....

Ja,ja, zdej mi je pa jasno, zakaj Ela skoraj hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image , aja, pa zakaj Marisa noče spatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.1.2009 21:13:09   
Tina 28
Jaz bi tud mela čistilko....bi mogoče mel enkrat pospravljeno...tko pa se skoz pospravlja pa nikol do konca...ker zmanjka časa zaradi kuhanja in mojih frockov.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.1.2009 21:13:29   
RMRM

Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika user posted image user posted image user posted image

ja, ja....user posted image ; jaz moram 2x prebrat, da sploh razumem user posted image . pa tvoje prispevke navadno preskočim, ni glih moje področje. ampak pišeš pa ful profesionalno.

se pa sprašujem, a ti ponoči sploh kaj spiš, glede na to kako si aktivna (služba, pa nova hiša, pa članki, pa user posted image , obiski, toplice.... ). si mi ena taka super mama s kariero.  

Ja, spim - pišem članke, dobim honorar, potem pa s tem plačam varuško, čistilko in kuharico, pa par ljubic za mojega dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.1.2009 21:14:18   
RMRM
Slovenka, v kateri strokovni reviji objavljaš svoje članke? Ja, ja, sem firbčna, vemuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.1.2009 21:15:55   
RMRM
Tina, kako je Anja?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.1.2009 21:29:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz bi tud mela čistilko....bi mogoče mel enkrat pospravljeno...tko pa se skoz pospravlja pa nikol do konca...ker zmanjka časa zaradi kuhanja in mojih frockov.

Tina, upam, da so se tisti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razumeli, da ni res, da imam vse te gospe v hiši user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM, objavljam v kupu revij, v glavnem na povabilo urednika, v nekaterih sem tudi sama v uredniškem odboru, v glavnem veliko več vabil kot lahko ali sem pripravljena delati. Ta, katero Mtinca bere, je pa Davčno-finančna praksa. Drugače pa pišem tudi za Pravno prakso, Podjetje in delo, Pravnik (to so članki okrog 20 strani), Lex localis, pa za tuje revije, v Londonu je pred kratkim izšla knjiga z mojim poglavjem notri itd. Firbec potešen? user posted image
Če ne, glej:
http://izumbib.izum.si/bibliografije/Y20090122212659-24426.html

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.1.2009 21:40:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............uzivasuser posted image

Tina,dobro,da si napisala glede hlajenja cela,ker jaz bi ji ga sigurnouser posted image .
Luka Patrik,cestitke za dopolnjenih 7muser posted image user posted image
Anja,Luka Patrik,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi za mamici.

Za Tali imamo spakirano,kovcek je do konca nabit,upam,da ji ne bo potrebno prevec nosituser posted image .....................se je Meri zacela dret,zdaj ima vrtiljak prizgan,upam da bo naprej spala...................ja,zjutraj ji se malico nastimam za na pot,plus piskote seveda(ce jih pozabim se pozremuser posted image ).Je bil kar pester dan,zdaj pa se moz nocno dela,smo same.Itak mi je vsec,gledam en film.....

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.1.2009 21:54:27   
Anonimen
Pa naša tud še ne spi, kaj je to ta teden z otroki?user posted image

Slovenka, ti si ful člankov že napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.1.2009 22:14:11   
sasa.vracko
Čer

Slovenka - jaz sem ful vesela, ko mamo na forumu tako super ženskico, ki ima hudo kariero in je hkrati še mamica take luštne poskočne pupike...user posted image user posted image user posted image  in se mi noro fajn zdi, ko se tolk preprosto tle z nami o posranih ritih pogovarjaš user posted image

RMRM - jaz sem pa firbec in me zanima kje dela tvoj mož, da je skoz službeno odsoten?? user posted image

sicer pa pridne ste berem, vaši otroci pa še bolj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.1.2009 22:40:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Čer

Slovenka - jaz sem ful vesela, ko mamo na forumu tako super ženskico, ki ima hudo kariero in je hkrati še mamica take luštne poskočne pupike...user posted image user posted image user posted image  in se mi noro fajn zdi, ko se tolk preprosto tle z nami o posranih ritih pogovarjaš user posted image

Kdaj sem pa jaz o posranih ritih govorila? Naša princeska je nima nikoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
22.1.2009 22:40:23   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Tina, upam, da so se tisti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razumeli, da ni res, da imam vse te gospe v hiši user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM, objavljam v kupu revij, v glavnem na povabilo urednika, v nekaterih sem tudi sama v uredniškem odboru, v glavnem veliko več vabil kot lahko ali sem pripravljena delati. Ta, katero Mtinca bere, je pa Davčno-finančna praksa. Drugače pa pišem tudi za Pravno prakso, Podjetje in delo, Pravnik (to so članki okrog 20 strani), Lex localis, pa za tuje revije, v Londonu je pred kratkim izšla knjiga z mojim poglavjem notri itd. Firbec potešen? user posted image
Če ne, glej:
http://izumbib.izum.si/bibliografije/Y20090122212659-24426.html

Lex localis je pa iz mojega delovnega področjauser posted image . Se bom tud jaz lahko pohvalila, oooo avtorico pa poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Si pa res pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 22.1.2009 22:43:36 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
22.1.2009 22:40:36   
Anonimen

sicer pa pridne ste berem, vaši otroci pa še bolj user posted image

Očitno res, drugače nas nebi blo tuki.user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
22.1.2009 22:43:24   
Anonimen

Čer

Kdaj sem pa jaz o posranih ritih govorila? Naša princeska je nima nikoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
22.1.2009 22:43:32   
slovenka
Zdaj gremo spat, jutri pa gremo popoldne gledat dojenčka - pupo, ki je rojena avgusta, pa je še nismo videli. Se veselim, ker po mojem bo Sofija ful vesela. Edino mogoče bo malo razlika, ker gremo k njim, pa je potem malo drugače kot če smo doma. Pa v soboto imamo spet en tak obisk, v nedeljo pa toplice. Res bomo našega dojenčka čist izmučili in bo potem lahko spala, upam. Pa ati ne bo rabil druge ljubice. user posted image

Kleo - kaj bi pa ti najprej izbrala - varuško, kuharco, čistilko ali ljubico za tvojega? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
22.1.2009 22:44:37   
slovenka
RMRM, no v lex localis sem pa ravno v uredniškem odboru. user posted image Ampak imam ful malo časa za njih pisat, na žalost. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
22.1.2009 22:47:46   
RMRM
slovenka, uživajte na dopustu.user posted image user posted image

kleo - le glej da ne boš pozabila Tali dat piškotovuser posted image

saša.vračko - moj dela v tujini, ga je pa povsod dosti. No, zdej je že nekaj časa na isti lokaciji. Smo se pa navadili na to.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
22.1.2009 22:50:32   
slovenka
RMRM, ni dopust, samo en popoldne gremo v toplice - tu v Terme pri nas na Ptuju user posted image Sem pa ravno danes rekla mojemu, da kje marca bi mogoče že morali kaj rezervirati za poleti - prej sva midva vse zadnji čas delala, zdaj pa ne bi več - samo res ne vem, ali bo za iti na Hrvaško poleti zaradi teh sporov in to. Kaj ve menite? Planirate iti na Hrvaško? Ker v Sloveniji ne vem, kam bi šli z dojenčkom. Tam na portoroško plažo se mi ne zdi... user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
22.1.2009 23:03:19   
lunca14
slovenka...........uvaaaaaaaau,koliko si že napisala,res si ženska s kariero in mamica s srcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................na hrvaško,pa verjetno ne bomo šli,prav zaradi teh sporov,me je strah za varnost mojih otrok,in našga avtka.No maj ma oravkar neke more,se sam s sabo meni in nekaj tolče,pa moram počakat al bo sam zaspal nazaj,al bo treba urgirat...........je zaspal,sam..........kot bi se pogovarjal z duhci........včasih je kar malo grozljivo tole...........no jaz grem počas spat.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
22.1.2009 23:05:52   
RMRM
aja, no, saj bo tud en dan super.

Kar se morja tiče, sva tud mi2 ful skeptična, sploh ker smo ravno v fazi nakupa prikolice, pa me tud ta odnos mal skrbi, tako da nimam pojma, kako se bova odločila. Drugače smo pa nekaj let hodili na Pag v Mandrice, tako da v primeru da se za prikolico ne bova odločila, gremo najbrž na našo staro lokacijo. Se pa že ful veselim morja, ker lani nismo bili.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
22.1.2009 23:07:24   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka...........uvaaaaaaaau,koliko si že napisala,res si ženska s kariero in mamica s srcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................na hrvaško,pa verjetno ne bomo šli,prav zaradi teh sporov,me je strah za varnost mojih otrok,in našga avtka.No maj ma oravkar neke more,se sam s sabo meni in nekaj tolče,pa moram počakat al bo sam zaspal nazaj,al bo treba urgirat...........je zaspal,sam..........kot bi se pogovarjal z duhci........včasih je kar malo grozljivo tole...........no jaz grem počas spat.

no, evo, ravno zaradi tega imam jaz še vedno "nadzor" ponoči nad otroki, pa sta že velikaaaaaa. Se Mark tud skoz nekaj pogovarja, sam ne vem s komuser posted image , govori pa v kitajščiniuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!