|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
22.1.2009 14:31:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Domača lekarna:
- Paracetamol svečke (za vročino)
-glicerin svečke...za zaprtje...ampak bolj pomagam s slivami...tko da se šparajo
- fiziološka
- bepanten
user posted image

jaz mam obvezno doma še ribodermin če ima rdečo ritko

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
22.1.2009 14:31:57   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaa to mi pa že dolgo ni uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
22.1.2009 14:34:29   
Anonimen

Domača lekarna:
- Paracetamol svečke (za vročino)
-glicerinske ampule...za zaprtje...ampak bolj pomagam s slivami...tko da se šparajo
- nosni sprej-voda+sol
-olynth,kapljice za nos(kot pri vas Operil)
- bepanten
-bepanthen+
-IBU-ratiopharm,sirup proti vrocini in bolecinam

(Tina sem te mal kolirala)user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
22.1.2009 14:35:15   
Anonimen
kopirala,ne kolirala

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.1.2009 14:36:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
22.1.2009 14:37:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kak ti koliraš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
22.1.2009 14:38:58   
Anonimen
dobro da nisem napisala kUliralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
22.1.2009 14:39:53   
lunca14
Pri domači lekarni dodajam še razne gazice in povoje,pa obliže,sprej za sterilizacijo za rane,ker naše bebice vstopajo v svet hoje in pri tem je neizogibno padanje in tudi poškodbe,tako da torbica s prvo pomočjo je več kot dobrodošla,tudi na sprehodih in v parkih.
dodajam še probiotične kapljice,rehidrol sol,medicinsko oglje ,za primer driskanja in bruhanja

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
22.1.2009 14:40:12   
Anonimen
Tina,daj razlozi prosim mackovo branje misli...............pa Lonapo,sem ti poslala na mail.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
22.1.2009 14:42:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ena fora mora bit v tem mačku, sam kaj je, to je pa skrivnost.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
22.1.2009 14:45:27   
lunca14
Še nekaj se mi zdi zelo pomembno,da imaš v svojem in moževem mobilniku tel.št.od svojega pediatra in številko reševalne službe,upam,da je ne bom nikoli rabila,ampak v paniki se je teško spomnit.

.........sem zadevo odebelila,ker vem,da ne preberete vedno vsega,no tudi sama neuser posted image ,se mi pa res zdi ,to ena pomembnih stvari.

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 22.1.2009 14:51:06 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
22.1.2009 14:45:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

slovenka HVALA user posted image

bom Jaku pokazala pol ko se zbudi slike od Sofije in ga dala na igralno površino pa bomo vidla če se je kej nauču user posted image

pa dons sva z Jakom oba ful pridna, mami je že skor celo stanovanje posparavla (mala generalna) in še čveka mal na RR, Jaka pa je ful pojedu za kosilo, se lepo igra in že 2x spla po 1urouser posted image

Anaj, ni kaj.
Pri Sofiji pa se mi je zdelo, da je sanjala, kako bi bilo treba naredit, da se na 4 dvigne - ker je kar eno jutro takoj znala. user posted image Pa bolj zgodaj se je zbudila in ni hotla nazaj zaspat, kot da bi čakala, da jo dam na preprogo in da ona to sproba. Jaz sem imela take prebliske včasih glede matematičnih nalog - sem sanjala rešitev.

Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
22.1.2009 14:46:05   
lunca14
.............men pa maček ne delauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
22.1.2009 14:46:49   
slovenka
Tina, kako si skrbna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene je pa tako strah tega. Naša je imela za praznike tam 37,5 vročine, pa se mi je že zdela ful vroča. Je pa se tudi ona igrala in migala s to njeno ritjo v luft, samo več je spala.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
22.1.2009 14:47:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Še nekaj se mi zdi zelo pomembno,da imaš v svojem in moževem mobilniku tel.št.od svojega pediatra in številko reševalne službe,upam,da je ne bom nikoli rabila,ampak v paniki se je teško spomnit.

Hm, lunca, dober nasvet. Še danes oba vstaviva te številke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa res, z upanjem, da nikoli ne bomo rabili.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
22.1.2009 14:55:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............men pa maček ne delauser posted image

Mogoce je pa zmatranuser posted image .................ti ne odpre al kako,ker meni eni maili tudi neuser posted image .
Tina,jaz imam tel.na mobiju,na domacem,v denarnici....samo moz pa res nima.
Greva zdaj s Tali pakirat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
22.1.2009 15:04:33   
Tina 28
fora mačka

V prvem kupčku kart so čisto druge kot v drugem. In ti lohk zbereš katerokoli, pa jo v drugem ni, saj je ne more bit!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
22.1.2009 15:06:10   
Anonimen
Tina si meprehitela za sekundo.....je Tali probala,pa pravi da 2 manjkata,in mi je kapnilo,da so cist druge karte.Dobra forauser posted image user posted image user posted image ,moram mozu pokazatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
22.1.2009 16:44:00   
Tina 28
Slovenka...tudi ti bi dežurala....jaz pri Anji nisem, ko je mela normalno povišano vročino. Zdaj ji pa skoz vrže na 40...takoj ko popustijo svečke
Danes je boljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
22.1.2009 16:48:55   
Samsa

Slovenka...tudi ti bi dežurala....jaz pri Anji nisem, ko je mela normalno povišano vročino. Zdaj ji pa skoz vrže na 40...takoj ko popustijo svečke

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image Tina..super novica

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
22.1.2009 16:54:36   
anaj22
Tina supre da je Anja bolš user posted image user posted image user posted image

cristy sem dubla povabilo pa sem nekj ustvarjala pa sploh ne vem kaj in kako se uporabljauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
22.1.2009 18:18:55   
slovenka

Saj vem, da bi. Sem tudi dobra mamica user posted image

Res držim pesti, da bo pa odslej ostalo tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
22.1.2009 18:41:26   
mtinca1
user posted image
vse naj naj za 7 MESECEV; tokrat predvsem zdravja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
22.1.2009 18:48:09   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pridna, mami in sinek. Naša je tudi pridna danes, jaz pa tudi no, pišem nekaj za revijo - tisto, ko jo Mtinca bere. Pa sedaj, ko vem, da ona bere, me je kar panika user posted image user posted image user posted image

ja, ja....user posted image ; jaz moram 2x prebrat, da sploh razumem user posted image . pa tvoje prispevke navadno preskočim, ni glih moje področje. ampak pišeš pa ful profesionalno.

se pa sprašujem, a ti ponoči sploh kaj spiš, glede na to kako si aktivna (služba, pa nova hiša, pa članki, pa user posted image , obiski, toplice.... ). si mi ena taka super mama s kariero.  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
22.1.2009 19:13:21   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

cristy sem dubla povabilo pa sem nekj ustvarjala pa sploh ne vem kaj in kako se uporabljauser posted image

čer...ja draga moja jst tud nevem kje so mene najdl,za ta netlog,kot da mam cajt,sploh nisem nastavitev še nič spreminjala tko da kokr sem prej vidla sem vabila cel svet na natloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...eh pa neda se men to res,ko mam cajt skočim sem ,pa na msn,pa maile pregledam...še facebook mi je čist tuj postal...ni cajta...tko da bejbe zihr ste vse vabilo dobleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
22.1.2009 19:15:11   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

user posted image
vse naj naj za 7 MESECEV; tokrat predvsem zdravja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem,..tule pa res ni kej več dodatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?