slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Aja, sej res, sem vedela, da sem hotla še neki vprašat - kako uspavate ? Mi se še kar nosimo, ker začne vreščat ko zmešan, če ga dam v posteljico. Pa sej v bistvu je men fuuuul dobr, k mi zaspi v naročju, tko miren in spokojen je, sam včasih to tko dolg traja, da skor crknem Mi gledamo na uro, koliko časa je od zadnjega spanja, pa na znake, ali kaj zeha... Pa imamo kopanje, potem se še malo smejimo, jo zrihtam za spanje in ji vmes kaj pojem ali žvižgam, ko je na previjalni mizi in jo včasih že takrat zmanjka, sicer pa jo kar dam v kinderpet in flaško in malo vleče, pa zaspi. Včasih pa ne takoj, pa je kar v kinderpetu, se malo pogovarja sama s sabo, pa duda... Pa potem tudi zaspi. Naša nikoli v naročju. Ja, pa radio včasih pomaga. Čez dan pa tudi, ko vidim, da je utrujena, jo kar dam v kinderpet, zaprem baldehin, pa gor gleda metuljčke, pa dve igrački ima ob sebi, pa včasih še malo dudo damo, pa kar sama zaspi. Včasih pa tudi obe leživa v francoski in potem tako zaspi čez dan. Nikoli pa je ne dajemo spat, ko še ni zaspana, da bi jo kaj silili spat.