|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
22.1.2009 11:04:23   
beyba
aja ko boste kaj slikic pošiljale na zs jst bi tut kaj pogledala, h kateri koli od vas pogledam, uradno nima albuma, samo za povabljenceuser posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.1.2009 11:04:49   
beyba
ooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
22.1.2009 11:11:15   
beyba
kakose reče tistemu čaju, ki ste ga probale piti nekatere da bi šle prej rodit?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
22.1.2009 11:14:38   
Anonimen
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančkane.

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina
, še dobro, da si peljala user posted image do zdravnika, ker temperatura je res bila previsoka za 6 bolezen.user posted image Pa upam, da bo kmalu vse ok. Sej najhuje je to, ko otrok kljub visoki vročini kaže dobrovoljnost, nasmejanost...pol pa gruntaj kaj je narobe.

Beyba, jaz občasno dam slike od Sare kar sem na net, se mi ne da ukvarjat z albumi.user posted image Predolg postopek, pol me na koncu pa še ven vrže. Tak da jaz imam javno kar mislim dat gor.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
22.1.2009 11:17:01   
Kaja08
Daaan!! Evo, spet se morm važt user posted image  Smo danes spali do 5.30, pojedli flaško in zaspali nazaj do 7.30 user posted image user posted image  Jupi jaja jupi jupi jaaauser posted image  Očitno se mali ni dovolj najedel od GH čez dan in je potem ponoč not prinašal... Zdej, ko smo pa spet na AM, pa lepo spi!!

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hud podvig, glavno da je Anja boljš!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kaja08 - user posted image  ko gledam tvojga Žigata je kot bi gledala našga Lukata, ker naš tud vsak dan neumorno hopsa kot tvoj in skače in skače in se ne naveliča, pa še ful sta si podobna v obrazek še zmeraj (res nekaj na tem, da je moj večkrat v LJ user posted image )

Ja kaj pa vem no user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje - kakšno lekarno je treba imeti doma, če user posted image  slučajno kaj zboli, dobi vročino... Mi imamo Daleron sirup, ki nam ga je P dala v primeru, če bi imel reakcijo na cepljenje. Ve pa skoz govorite o nekih svečkah. A se jih dobi samo na recept, ali se jih da kupit?

Žiga je car!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
22.1.2009 11:18:12   
Kaja08
Aja, sej res, sem vedela, da sem hotla še neki vprašat - kako uspavate user posted image ? Mi se še kar nosimo, ker začne vreščat ko zmešan, če ga dam v posteljico. Pa sej v bistvu je men fuuuul dobr, k mi zaspi v naročju, tko miren in spokojen je, sam včasih to tko dolg traja, da skor crknem user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.1.2009 11:19:31   
beyba
paracetamol sem dobla na recept, sam se jih da tut kupit v lekarni brez recepta je pa to zdravilo za zbijanje vročine, ki naj se neib dajalo če ma otrok vročine manj kot 38,5

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.1.2009 11:21:54   
beyba
kar se drugega vprašanja tioče smo na istem ali zaspi v naročju ali pa leže na joški.... ko obupam z nošenjem jo vržem v posteljo se zraven nje vležem dji dam jošk pa zaspi v petih minutah-zato sem fouš tistim ki mate dudarje....namreč postopek ležanja z joško tako ponavljamo vsaj 6* na nočuser posted image user posted image user posted image user posted image potem obupam in zaspim z njo v postelji zato pol noči spi pri meniuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.1.2009 11:23:08   
Anonimen
Mi imamo doma svečke paracetamol (dobiš tud brez recepta) in sirup Calpol (brez recepta). Calpola do sedaj nisem še niti odprla.user posted image Pa bravo za spanje.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.1.2009 11:38:53   
anaj22
uspavanje ga nimamo že od zaćetka, ni blo niikol potrebe (smo mel srečo), ene dvakrat smo težil zvečer pol smo mel pa špartansko vzgojo in je pomagal

ja sem srečna tud ker ma dudo, sam bomo vidl kok bom srečna k se jo bomo odvajal

svečke smo dobil ob prvem ceplenju, če bi imel tamali slučajno bolečni ali pa vročino

Zdej pa vemo zakaj je Ela tko živahna ker pije redbulluser posted image user posted image  in zakaj Marisa zvečer žura ker pije coca colo user posted image user posted image

Jaka ful posnema druge otroke je prej gledu Žiga kako skače je mogu takoj še on na mojih kolenih skakat, v nedeljo je pa tamlaga bratrančka gldeu kako on stoji in hodti in seveda je mogu Jaka tud takoj probat če tu zna. Mu bom mal večkar pokazala posnetke  k so tel gor od Ele in Sofije da se bo kej naučuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 22.1.2009 11:39:57 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.1.2009 11:40:00   
Anonimen
dober dan

sam na hitco, k se je Luka glh zbudil

smo bolje, se pa gremo dans pop še 1x pokazat, da vidimo, kaj bo rekla, ker še vedno hrope

pa hvala vsem za pikapoke in čestitke

beyba - v tvojem profilu sm zasledila, da je ela rojena 2009user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.1.2009 12:40:40   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, zato pa pohiti z user posted image . Boš samo za Sofijo plačevala, druga dva pa imata brezplačnouser posted image

RMRM, da bi trije hodili v vrtec? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.1.2009 12:40:48   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM, imam ful oblekc za njo (roza, rdeče, vijolčaste, kake hočeš user posted image ), pa sem jih samo nekaj jaz kupila, ostalo pa vse darila. Imam tolko samskih prijateljic, pa imajo denar in bi samo nekaj kupovale in potem same oblekce nosijo user posted image

take tete pa rade crklajo ja...no jaz mam prijaznih prijateljic en kup...sam s prazno denarnicouser posted image

JAz pa odvetnice, vodje pravnih služb... ko imajo plače, samo časa za ljubav ne user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.1.2009 12:40:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Glede teh krofov - saj da ne bo izpadlo, da same računice delam - samo krofov se res ne bi lotila, sicer pa pečem torte in razna peciva, pa se ziher tudi ne izplača, samo zaradi lepšega. Pa ko bo Sofija večja bomo tudi kekse pekli, edino kakih  zadev, kjer si je treba testo razvleči in lepe oblate speči, tega se pa več ne lotim - vsaj tako sem rekla. Najrajši imam, ko se vse zmeče v skledo in zmiksa in ulije v pekač user posted image  

in zaradi takih stvari si mislim, da bi imela še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker se ne bi nikoli naveličala gledati, kako napredujejo. Pretiravam malo s številom user posted image , ne? user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Sem načrtno zbrala cel kup receptov, ki ne vključujejo valjanja testa. Še valjarja si nisem kupila, čeprav bi mi včasih prav prišel. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  - no, mogoče sta eden al pa dva preveč. user posted image user posted image

BS, kaj sem povedala - ko smo malo prijavili za krst, smo dobili družinsko knjižico, kamor se vpišeta mož in žena in potem otroci. In vprašam župnika, ja za kolko otrok je pa plac in prešteje in pravi 7. Uh, sem rekla, to sem pa že prestara, da napolnim. Je rekel, nisi, nisi. Pa ko napolniš, ti dam še eno knjižico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
22.1.2009 12:41:32   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Aja, sej res, sem vedela, da sem hotla še neki vprašat - kako uspavate user posted image ? Mi se še kar nosimo, ker začne vreščat ko zmešan, če ga dam v posteljico. Pa sej v bistvu je men fuuuul dobr, k mi zaspi v naročju, tko miren in spokojen je, sam včasih to tko dolg traja, da skor crknem user posted image

Mi gledamo na uro, koliko časa je od zadnjega spanja, pa na znake, ali kaj zeha... Pa imamo kopanje, potem se še malo smejimo, jo zrihtam za spanje in ji vmes kaj pojem ali žvižgam, ko je na previjalni mizi in jo včasih že takrat zmanjka, sicer pa jo kar dam v kinderpet in flaško in malo vleče, pa zaspi. Včasih pa ne takoj, pa je kar v kinderpetu, se malo pogovarja sama s sabo, pa duda... Pa potem tudi zaspi. Naša nikoli v naročju. Ja, pa radio včasih pomaga.
Čez dan pa tudi, ko vidim, da je utrujena, jo kar dam v kinderpet, zaprem baldehin, pa gor gleda metuljčke, pa dve igrački ima ob sebi, pa včasih še malo dudo damo, pa kar sama zaspi. Včasih pa tudi obe leživa v francoski in potem tako zaspi čez dan. Nikoli pa je ne dajemo spat, ko še ni zaspana, da bi jo kaj silili spat.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
22.1.2009 12:41:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Jaka ful posnema druge otroke je prej gledu Žiga kako skače je mogu takoj še on na mojih kolenih skakat, v nedeljo je pa tamlaga bratrančka gldeu kako on stoji in hodti in seveda je mogu Jaka tud takoj probat če tu zna. Mu bom mal večkar pokazala posnetke  k so tel gor od Ele in Sofije da se bo kej naučuuser posted image user posted image

Ja, Sofija tudi posnema. Ko je bila na obisku 2 meseca starejša pupa, ki je ful pila čaj, je naša spila 2dcl. Prej pa niti 30ml na dan, sploh ni marala čaja. Od takrat pa ga ima rada. Pa ona je že hodila po 4 in je naša potem tudi začela intenzivno trenirati. Je bila prav huda, da ji ni šlo in takoooo občudovala to pupo, kaj zna.

Anaj, sicer pa pri nas je tudi bilo en dan še tako:

user posted image

NAslednji dan pa že tako:

user posted image

Beyba, kako pa naj vadimo ravnotežje?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
22.1.2009 13:32:33   
slovenka
Anaj, sem poslala zs. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.1.2009 13:52:40   
anaj22
slovenka HVALA user posted image

bom Jaku pokazala pol ko se zbudi slike od Sofije in ga dala na igralno površino pa bomo vidla če se je kej nauču user posted image

pa dons sva z Jakom oba ful pridna, mami je že skor celo stanovanje posparavla (mala generalna) in še čveka mal na RR, Jaka pa je ful pojedu za kosilo, se lepo igra in že 2x spla po 1urouser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
22.1.2009 13:59:00   
Anonimen
olauser posted image
Mi smo danes prvic jedli nepasirano hrano in to BPuser posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
22.1.2009 14:05:35   
Tina 28
jaz sem zdaj malce spala skupaj z Anjo...sem celo noč dežurala, tko da sem praktično v dveh nočeh par ur spala. Včerasj sem ji pol ob polnoči dala svečko (navado), saj ji je spet zrasla na 39. Pa kaj ko ta hudič ni nič pomagal...je šla še naprej na 40. Anja je bla čist odsotna...sem jo ful ogovarjala...pol sem z obkladki začela pa nič in ob enih spet hop v banjo. To, pa svečka je pa pomagal. Sam nisem upaa spat. Šla sem ob 3-h, ko je kazal, da ne bo šlo več gor in si vsako uro naštimala budnico, da sem prekontrolirala. Ampak do jutra niblo več takega porasta.

Saj Anja je tud živahna pri 38...pri 40 je pa boga, da je groza. Ful me je strah teh vročinskih krčev. In tista konjska tablet je delovala 6 - ur in takoj spet na 40. Upam, da danes ne bo tko hudo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.1.2009 14:10:41   
Anonimen
Upam, da se ne razvije kaj hujšega.user posted image

Kleo, kaj si ji pa dala? Šnicel, ne? Kar priznaj.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
22.1.2009 14:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Upam, da se ne razvije kaj hujšega.user posted image

Kleo, kaj si ji pa dala? Šnicel, ne? Kar priznaj.user posted image ......................ne,ne priznam,ker ne mara mesauser posted image ,jr dobila kruh z Nuttelouser posted image

Tina,kaj so vam sploh rekli zaradi vrocine in koliko casa naj bi trajalo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
22.1.2009 14:16:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nutelo ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
22.1.2009 14:17:31   
Tina 28
Važno je da vem, da je vizoza...vročina je pa pač posledica tega, da se njeno telo bori z virusi...očitno zelo učinkovito.user posted image
Pazit moram samzarad vročinskih krčev, virozo bo pa sama pozdravla...ne rabi antibiotikov...hurabravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
22.1.2009 14:21:01   
Tina 28
Domača lekarna:
- Paracetamol svečke (za vročino)
-glicerin svečke...za zaprtje...ampak bolj pomagam s slivami...tko da se šparajo
- fiziološka
- bepanten
user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?